Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Hayırlı Bayramlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Hayırlı Bayramlar

Konya MD Hayırlı Bayramlar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Konya MD Hayırlı Bayramlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika geçen bir bayramlaşma faslı oldu...

Sadece Motordelileri değil Tuningdelileri de ordaydı..

Ayrıca www.motodolu.com üyeleride bugün bizimle beraberdi.

Şiddetli yağan yağmura rağmen delilerin bir çoğu motorlarıyla geldi..

Konya MD herkesi kıskandıracak şekilde büyümesine devam ediyor,

Bugün tanıştığımız ve bayramlaşmaya gelen bir çok yeni üyelerimizede teşekkür ederim.

oMeR_BoZKuRT-hellofanicefela-nofear_42

ylmzz

Karayolcu Mustafa Abi-sempatik Hüseyin Abi

candost

Alion

cbrmusti-Piranha35

sempatik

oMeR_BoZKuRT

SuSTaLi ve Kardeşi Kasatura Dil çıkarıyorum

crazy_84

sempatik

pirhana35

Osmanr6

candost

Zevkmotosiklet-Metin

Haşin Başkan capodelcapo Göz kırpıyorum

Bıradırım Zx12aLi

Tuningdelilerinin Makineleri

hondarslan'ın kardeşi Alion un coupe si

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 14.10.2007 - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gündü hersey cok güzeldi gelemeyenlerinden bayramları mubarek olsun.... fotolar süper olmus ellerine saglık ahmetcim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Güzel bir etkinlik ve sevgi dolu yüzler.. Allah kabul etsin, bizlere daha iyi bayramlar nasip etsin.. Bravo
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:14    Mesaj konusu: herkesin bayramı mübarek olsun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesğn bayramı kutlu mutlu olsun heberaber nice bayramlar görürüz inşlh
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ortam on numaraymış dilerim hep öel olmu hız delisi 2-4 teker bulumus çok güzel en azından modifiyeli 4 tekerler motorccu abimlere kolaylık sağlar
hepinizin bayramı mübarek ola Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinizin bayramı mubarek olsun ben gelemedim ama neyse biraderim ordaydı beni temsilen Bravo Bravo Bravo
osmanr6 bu sayfaya bakınca gör bana söz verdiğinde sözünü tutmayacaksan değişikliği bildir

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayağıda yağmur yağmış sanırım konya ya.yinede bu zevkten sizi alıkoyamadı mı Gülümsüyorum paylaşım için teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bayramınızmubarek olsun işim sebebiyle aranıza katılamadm herkesin bayramını tebrik ediyorum baska bir aktivitede beraber olmak ümidiyle Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok güzel bir bayram toplantisi olmus Ahmet abi fotolar harika ,sizler harika, Ömer abi karizma Bravo Sükrü abi sana cukulata kalmamis gibi Delirdim KONYA MD Süpersiniz söze gerek yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

candost, rica ederim kardeşim,3.göbekten sonra benim mıntıka oluyor.Anladın sen onu Gülümsüyorum

FcPro, amin Fırat'cım

speedy_rider, teşekkür ederim

excavator_zx6, kar yağmur çamur kimse bizi yıldıramaz Dil çıkarıyorum

gsxr750, cezalısın Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ReHa, teşekkür ederim kardeşim benim Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

,,süper bir gün geçirdiğiniz belli oluyor hep eğlenmeye devam edin lütfen...
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii bayramlar
Dil çıkarıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesiin bayramı kutlu olsun...güzel bir bayramlaşma topplantısı olmuş.resimler için sağolun.
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gün geçirmissiniz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal