Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Üstünde Uyuya Kalmış

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Üstünde Uyuya Kalmış

Motor Üstünde Uyuya Kalmış
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Motor Üstünde Uyuya Kalmış Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara Yolu üzerinde motosiklet üzerinde bir kişinin uyuduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gittiklerinde gözlerine inanmadı.Ramazan ayının bitmesini fırsat bilerek alkol alan sürücü,. serin hava ve yanından geçen yüzlerce arabayla aldırmadan motosikletinin üzerinde uyumaya devam etti. Poülis ekiplerinin uyandırma çalışmalarıda sonuç vermeyince, ismi belirlenemeyen sürücünün başından aşagıya, pet şişe ile su döküldü.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Puhahahhaha Delirdim
İptal olmuş bu. Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e bi bu kalmıştı olmadık oda oldu hehe Çok gülüyorum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

böyle insanlara allah akıl fikir versin demekten başka iyi anlamda hiçbirşey diyemiyorum...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

uyuya kalma değilde daha çok sızmış yani eleman Gülümsüyorum ..aman bu halde yolda olcağına duran motor üstünde sızması daha güvenli..
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaa yani bunu ilk defa görüyorum.sağa yada sola düşmemişmi adam...nasıl düz durmuş....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi orta sehpaya almış sızmadan önce. herhalde bakmış durum kötüye gidiyor tedbiri almış Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıp ya su döküyolar çocuğun kafasına
benim bildiğim uyuyanın üzeri örtülür hiç yakıştıramadım valla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

WarCer, paylaşım için saol Alkışlıyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yanlız motorun orta ayaklıkda ayaklıga alıpmı uyumuş ki bu mal Şok oldum Delirdim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birden aklıma ASOSMAN geldi Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz önceki haberlerde izledim Çok gülüyorum sızan arkadaş polisin istedigi kimligi yerine cebinden cıkardıgı paraları veriyor hehehhee kurnaz ne olıcak ....

canını düşünmez kendini düşünmez ama her türlü kurnazlık yaparlar ....
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suyu döken kesin hiç suyla uyandırılmamış
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa'dan haber işte nolucak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş yol almaktansa çekmiş sağa yatmış neresi komik şimdi Öfkeliyim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal