Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zeybek Team kimdir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zeybek Team kimdir

Zeybek Team kimdir
Sayfa 1, 2, 3 ... 47, 48, 49  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Zeybek Team kimdir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zeybek Team kimdir? Nedir? Ne için kurulmuştur?

Bu oluşumun siteye yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulmuştur.

http://www.motordelisi.com/ftopic-55498-days0-orderasc-0.html

Site yetkilisi arkadaşların başımızda bekçi gibi her dakika bizleri denetlemekten bıktılar.
Vip müdavimleri aynı konuları görmekten artık bıktılar.. Sürekli verilmişti diyorlar..
İnsanlar eğlence ve şamata kavramını sanki askıya almış gibiler.

Bunların önlenmesi ve seviyenin üst düzeylere taşınması amaçlı olarak bazı kararlar almış bulunmaktayız.
Fakat bu kararlar kesinlikle Site yetkilileri dışında ve sadece kendi insiyatifimiz ile birlikte bunları düzenleyeceğiz. Amacımız şu günlerde girdiğimiz kış havasında motorlarımıza binmiyorken, evlerimizde çaylarımızı yudumlarken gülücükler bırakabilmek.. Çok gülüyorum

Öncelikle Üyelerimizi ve etkinliklerimizi tanıtmak istiyoruz..

En büyük Başkan,

Kurucu Üyelerimiz,

Zeybek kızı ve Zeybek Yiğiti,

İlk Takım buluşması,

İlk Turne Gezimiz,

Ulusal Marşımız,

Link

En ufak Zeybek Üyemiz,

Link

Takım olarak her daim emin adımlar ile bu işi en iyi yapma gayreti içindeyiz.. Bizim ile beraber neşe edinen tüm deli motorcuları öpüyoruz..

Saygılarımızla

Zeybek Team Kurucu Üyeleri

FcPro, kaancoleman, ArapKadri, HalilRR

En son FcPro tarafından 14.10.2007 - 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FcPro Çevrimdışı FcPro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu en ufak üyenizi daha önce izlemiştim,Ankara'lı olsa gerek Dil çıkarıyorum Valla bu Zeybek Team çığ gibi büyüyor Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puahahahaha allahımmm sana geliyorummmm hahahahaha fırat süpersin kardesim koptummm Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahah en büyük başkan komik olmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum hahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, evet kanka en ufak üye ANGARA'lı Göz kırpıyorum
FcPro, Vatana Millete hayırlı olsun kuruluşumuz daha önümüzde uzun ve yorucu günler var! Çalışıp çabalıcaz ve sesimizi tüm Dünyaya duyurucaz Delirdim

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar başkanımız ile dalga geçen kişileri not ediyoruz. İlerideki eylemlerimizde mutlaka yüzü kullanılacaktır.. Bu sivil bir oluşumdur.. Her an her kişi malzeme olabilir.. Puahahahah

Berhan seni uzaya gönderelim mi kanka.. İstermisin zeybek teamdan olmak.. Çok gülüyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h den kanka ZEYBEK TEAM a tam destek.
Oluşumunuzun devamı ve uzun soluklu olması dilegi ile başarılar
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Hey de bireeeeeee

En son derkunt tarafından 14.10.2007 - 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

ayyy aman şu TEAM'in güzelliğine,asaletine,büyülüğüne,keyfine bakın yaaaa Gülümsüyorum ...oy oyy nazar değmesin.... Çoook seviyorum
evet bu kış çook sıcak geçeceğe benziyo,gülücükler eksik olmayacak kesin Bravo
çiçek zeybek olarak emeği geçen herkese teşekkürler..elleriniz dert görmesin....
kıskananlar çatlasın Delirdim
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpermiş. Team'e üyelik koşullarını bi öğrenebilir miyiz?
1. olarak deli olmak şart Çok gülüyorum
2.
3.
...
...
Başka :d
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Puahahaa Çok gülüyorum Çok tuttum bu Team'i ben ya Alkışlıyorum

FcPro, hala sitede olduğuna göre, Hakan resmi görmemiş henüz Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko, Valla abi hakan abi görmedi diye biliyorum bende.. Ama halil abi yaptırdı deriz hahahaha

Halil abi benim bacaklarım beyaz çıkmış diye kızıyordu, Hakan abiyi görünce gülmekten ağlamış.. Çok gülüyorum

Hoşgörülerine sığındık artık.. Yiğidin kestiği parmak acımaz.. Çekeriz cezamızı puhahahaha

Yaşasın Kardeşlik..
Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşalar korkmayın korumasız oynamıyoruz Delirdim
Önce güvenlik diyoruz! Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim Aziz Başkanımızda ne sol ayak varmış be öyle Çok gülüyorum Carlos Çok gülüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi bre efeleeerr hobaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

Arkadaşalar korkmayın korumasız oynamıyoruz
Önce güvenlik diyoruz!

diyorsunuz daaa hani dizlikler nerde ???? dizlar çıplak hcam olmadı böyle kötü örnek olmayın millete

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ve beklenen oldu.. Zeybek Team Uzaya çıktı.. Kurucu üye Şipşak FcPro, Kaslı Halil Uzayda Zeybek oynadı.. hahahaha

Halil abiya boyu güdük diyeni kenyaya göndeririz puhahahahha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 47, 48, 49  Sonraki
1. sayfa (Toplam 49 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal