Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))

Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :))
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
badscream
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: oradan

MesajTarih: 15.10.2007 - 05:03    Mesaj konusu: Azrail ikinci kez randevusuna geç kaldı :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar siz siz olun motorunuzun lastiklerini sürekli kontrol edin özellikle hız yapacaksanız yapmadan önce iice bi bakın.

bn bakmadım ALLAH yüzüme baktı allah sakladı da ölmedim.

olay şöle oldu hız yapmak için çevre yoluna çıktım. çevre yolu ile evimin asrası hiç yoksa 6 km. lastiklerimde hiçbir sorun yoktu. sabah rutin kontrolleri yaptım. yalnız lastiğe küçk bşy girmiş olmalı. işin enteresan tarafı lastikde hiç hava eksilmesi yoktu.

arkamda arkadaşım iki kişi basmaya başladık ibremiz 280 kmye oturdu bn motorun kulağını biraz daha büktüm sonra kavşak var diye firene dokundum dokunur dokunmaz direksiyon titremeye başladı bn freni bırakmadım arka firene iice asıldım ve kompresöre yükledim. o anda öle bi korku biniyor ki insana sesli sesli dua ettim bi an. kaska bşyler çarpmaya başladı ama ne oldugunu anlayamadım o an. motor bi sağa bi sola yattı ama tam düşmedi dengede kalmayı başaradı yani. ön lastikden çıkan kıvılcımlar havaya yükseldi ve sonunda durdum. motordan indiğimde ellerimi açıp şükür ettim allaha. arkamdaki arkadaşın dizlerinin bağı çözüldü yere yığılıp kaldı.
bu bnim ikinci kez atlattıgım %100 ölümcül bi kaza inanın hani diyorlar ya hayat film şeridi gibi gözümden geçti aynen öyle oluyor. öleceğimi, evdekilerin neler yapacağını bile düşündüm o an. ama llah sakladı küçük bi sıyrık bile almadan atlattık bu kazayı.

ama artık bşyi fark ettim bnim motorumun yerinde diğer 1000 cc ler olsaydı ağırlık farkından dolayı kesinlikle yatmıştı. bnim bi avantajımda arkamda biri olmasıydı bnce bu şekilde iice denge sağlamış olduk o anda.
benim motorum kawasaki ZX-12r şunu anladım araçlarda ağırlığın etksii ne kadar büyükse dengeye vs. ye motorda da bi o kadar önemli keşke yeni çıkan motorlar da birkaç km hız artırımı için ağırlık eksiltilmese diyorum artık.

peki motorda ne hasar var? ön lastik yok gibi Gülümsüyorum lastikden fırlayan şeyler lastik parçaları ve içindeki çelik tellermiş. bu teller radyatörde sayılamayacak kadar çok ama bi o kadar da ince delikler açtı. yani radyatör iptal. grenajın bazı yelerrinde çok ince çizikler yaptı ve cant torna tezgahından geçti. hepsi bu bn buna şükür ediyorum.

belki aranızda buna inanmayacak arkadaşlar olacak çünkü kime hızı söylediysem inanmadı sadece arkamdaki çocuk gördü neler oldugunu ve hızımı ama diakt edin bn hiç iyi kulalndımda düşmedim demiyorum ALLAH yüzüme baktı sevenlerime bağışladı diyorum.

bu olayı sizlerle paylaşıp paylaşmamk arasında çok gidip geldim çünkü birinin çıkıpda yalancı demesi bni çok sinirlendirecek öte yandan bnim başıma gelmiş bu olayı ders alıp gerekn önlemleri alacak arkadaşlar ve onları seven insanları geldi aklıma ve paylaştım.

işte resimleri . . .

Başa dön
badscream Çevrimdışı badscream Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 15.10.2007 - 05:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesim gecmis olsun , Şok oldum cok ucuz atlatmissin,
dedigin gibi Allah korumus...
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.10.2007 - 05:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badscream, allah korumus gercektende Üzgünüm
lastıge gelınce Şok oldum ne hale gelmış oyle ? ?
cok gecmıs olsun kardesım..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 05:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun dostum ucuz yırtmışsın Üzgünüm
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 15.10.2007 - 05:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ufff ne olmuş öyle yaaa !!!! Şok oldum Hadi geçmiş olsun fena yırtmışsın... Şok oldum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.10.2007 - 06:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun ya valla harbiden çok iyi kurtulmuşsun inşallah herkes senin gibi şanslı olurda artık birilerinin arkasından ağlamayız
allah kaza bela vermesin bundan sonra Gülümsüyorum
Başa dön
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.10.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim lastiği kontrol etsen bile hava salmadığından o batan nesneyi görmen çok zordu yolda işin kadere kalmış ve ucuz kurtulmuşsun tecrübelerine bi yenisini daha eklemiş oldun sağlık olsun.... Bravo
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 15.10.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun kardeşim ;

Hızını çok iyi kontrol etmişsin ; 280 le olacak iş değil gerçekten...

Yalnız lastiklerin sanki çin işi gibi yoksa ben mi yanılıyorum?
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 15.10.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah beterinden saklasın.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış herşey bir anlık anlamıyorsun bile iyiki düşmemişsiniz Allah başka kaza göstermesin.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
timuray01
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 15.10.2007 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun ama genelde hep lastiklerin diş kalınlıgına bakılıyor oysa diş kalınlıgı kadar da lastiklerin sertleşip çatlaması kadarda önemli bir şey yoktur sanırım sizin lastiğiniz biraz haddinden fazla sertleşmiş olmasındandır lastikler sağlamda olsa dişleri hiç bitmesede senede bir kez kaliteli bir lastik ile yenilenmesi şarttır bence yazın sıcak kışı soguk ve sürtünme ile azami şekilde tüm lastikler yıpranıyor.
Tüm arkadaşlara kazasız günler
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah gerçekten korumuş bu görüntüyü görünce gözlerim pörlemiş okudum ve gerçekten sağ salim inmenize çok sevindim.çok geçmiş olsun
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.10.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş 0lsun ucuz atlatmışın aman azami dikkat. Allah üçüncüsünden korusun
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedatolcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.10.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badscream, geçmiş olsun kardeşim çok şükür sizde bişey yok allah sizide bizide böyle olaylar yaşatmasın birdaha
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 15.10.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun Şok oldum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal