Herkese merhaba.3 yıl SS üzerinde olmak bana şunu öğretti.Herkes karakterine ve ihtiyacına uygun motor kullanmalı
Geçen sene sırf bu yüzden forumdan tanıyan arkadaşlar bilir motorumu satmıştım(Zx6r).daha sonra uygun ikinci el veya bi yerden para çıkarsa sıfır bir touring almaktı niyetim.Vee en sonunda 2006 model 9500 km de siyah renk fz6 ma kavuştum.
Motorla gezmekten henüz fotoları çekemedim:).En yakın zamanda fotoları foruma eklerim.
Şimdi deliler sizlere bi kaç sorum var.
1) deneyimi henüz 1 haftalık olan bu dostunuza bu motorla ilgili neler tavsiye edersiniz?Nelere dikkat etmeliyim?Fz6 ların kronik sorun çıkartma özelliği nelerdir.
iki üç cümle ile bu motor hakkında uyarılarınız ve tavsiyelerinize açığım...
2)Yamahacılar bu soru da size:İzmirde kahramanlarda 2 servis var.Ve motorumda 10bin servisine girmek üzere.Hangi servisi tavsiye edersiniz..
Herkese kazasız sürüşler diliyorum.. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tarih: 15.10.2007 - 11:00 Mesaj konusu:
Onur hayırlı olsun hocam güzel şık bi makina almışsın. Geçenlerde bi arkadaşımın FZ6'sını kısada olsa kullandım hoş ve keyifli geldi. Kazasız belasız binmeni diliyorum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
onurnas, öncelikle hayırlı olsun;benimde almayı düşündüğüm bir motor.
Araştırdığım kadarıyla tek kusuru hızlanma yeteneğine göre durma yeteneği zayıf.300-400 metre önünü net görmeden gaz açma derim.
Kalitesine ve sürüş keyfine söylenecek tek söz ;süper _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
onurnas, hayırlı olsun kardeşş..benım de alıcaklar listemde yamaha fz6....
kullandıığın kadarıyla nasıl bi makine..sürüş keyfinden tut hızlanmaya...nasıl bişi... _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Tarih: 15.10.2007 - 12:37 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız inşallah.
Fz6 sahibi olarak ilk tavsiyem ön cam taktırman olacaktır, yüksek hızlarda rüzgar çok rahatsız ediyor _________________
Tarih: 15.10.2007 - 13:00 Mesaj konusu:
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasipetsin inşallah.hemen kan akıt göze gelme.ben yeni kaza geçirdiğim için ilk aklıma bunlar geliyo moralini bozmam inşallah kusura bakma.
Tarih: 15.10.2007 - 14:17 Mesaj konusu:
onurnas, kawayı çok arayacaksın bu makinanın fazla bi sürüş zevki yok adrenalini düşük rüzgara karşısın devamlı ve fazlasıyla yoruyor insanı bu çogu rahat diye alır ama tam tersidir çünkü motorda insanı yoran rüzgardır ama yawaş binerken şehiriçinde dersen on numara bi motor hayırlı olsun diyeyim artık
Tarih: 15.10.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
SnoopDogg,
Öncelikle yorum yazan ve tebrik eden herkese teşekkürler.
snoopdogg kardeşim kullanımı çok rahat bir makine.Özellikle düşük devirlerde scooter gibi rahat ve hafif Yani şehiriçinde kullanımı çok rahat.
Hızlanmalar bence tatminkar.Fren olayına gelince fazerlerin frenlerinin motoru durdurmadığı önceki forumlarda da tartışılmıştı fakat bence frenlerde bir touring makine için ideal.tabiki aşırı hızlarda bir ss freninin performansını beklemek doğru olmaz.
1 haftalık bir deneyimime göre herkese tavsiye ederim.Tabi gelecek günler ne gösterir bilinmez. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız