Tarih: 15.10.2007 - 16:56 Mesaj konusu: Mudanya - Bursa Yolunda kaza..
09.10.2007 Salı günü eniştemin kardeşi Mümin yılmaz 2003 RR 954 ile mudanya - Bursa anayolundan Bursaya doğru giderken mudanya istikametinden Bursa istikametine kontrolsüz ve dikkatsizce "U" dönüşü yapan ülker kamyonetine çarpmamak için yaklaşık 100 m bariyerlerde sürüklenerek kaza yapmış. arkasında oturan Korak A. nın sağ ve sol ayağında kırıklar sağ ayak bileğinin ordada kopma ve derin kesikler meydana gelmiş. bacağı kesilmekten son anda kurtuldu. bi sürede yürümesi zor gözüküyor. Mümin Yılmazın ise köprücük kemiğinde kırık ve ciğerlerinde hava tespit edilmiş. Mümin yılmaz Çekirge hastanesinde Koray A. ise Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde yatıyor. cumartesine kadar hastanedeydim allah kimseyi düşürmesin oraya.. altındaki kamyonete güvenerek anayoldan kontrolsüzce "U" dönüşü yapan bu adama insanmı demeli canavarmı ? 2003 RR 954'ün farlarının istesenizde sönmeyeceğini bi çoğunuz bilirsiniz. ya kaskları olmasaydı ? yada kullanan acami olsaydı ? 60 km hızla bi yere çarptığınızda bile ciğerleriniz patlıyor.. ya direk demir kasaya çarpsalardı? bu bedeli nasıl öderdi o canavar ? kandil günü bu acıları çektirmeye ne hakkı vardı bize.. bayramımızda kandilimizde eziyetle geçti.. ama yinede çok şükür hayattalar. Motosikletin resimlerini cart readerim olmadığı için atamıyorum. yarın resimleride paylaşıcam.. _________________
En son sTaRt tarafından 15.10.2007 - 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zafer gardaşım bana Msn'den yazdığında hem şok oldum hemde çok üzüldüm,Allah böyle şoförlerin belasını versin.Biz de geçtiğimiz haftalarda 3 arkadaşımızı kaybettik.Hemde suçlu taraf %100 karşıdaki araç sürücülerindeydi.Yine Allah onları size bağışlamış,bizim giden arkadaşlarımız bir daha geri dönmeyecek _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ayaklarında bot yokmuymuş? Merak ettim bu kadar hasar bot ile mi olmuş yoksa bot yokmuymuş?
maalesef sadece mont ve kask varmış keşke olsaydı en azından sadece kırıklarla kurtuldu. hastaneye gittiğimde bacak dönmüştü ve sadece deri tutuyordu bariyer baya hasar vermiş
HaYaBuSa sğlasın desteğin için. dilimizde tüy bitti ama yok yine hep aynı. nasıl olsa motosiklet bi yerlerden geçer.. şeride bile ihtiyacı yok zihniyeti..
Geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 15.10.2007 - 17:15 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun Allah korumuş ...
Arkadaşlarda yüksek süratte varmış anlaşıldığı kadarı ile...
Aman diyelim son olsun inşallah... _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Arkadaşlarda yüksek süratte varmış anlaşıldığı kadarı ile...
Aman diyelim son olsun inşallah...
teşekkür ederim. sürat olup olmaması değil önemli olan o şerefsizin çıkışı orası anayol bekleyecek yol motorun sokak arası değil ora zaten kafasını çıkartıp beklememiş öyle olduğunda zaten bütün motorcular gördüğü an yawaşlar ama adam direk U çekiyor _________________
Tarih: 15.10.2007 - 17:54 Mesaj konusu:
allah acil şifalar versin kardeşim çok zor valla,bende bayramın 2.günü kaza yaptım sol el bileğim kırıldı.bu kadarıyla kurtulduğumuza şükretmemiz lazım.gerçi ben kendi öz salaklığımdan kaza yaptım da yine de sonuçları ağır oluyo işte.allah korumuş yine daha kötüsü de olabilirdi dua etmek lazım.
sTaRt, Tertip geçmiş olsun yahu ben bi kaza duydum da buymuş demekki mudanya yolundaki
Allah acil şifa versin..
Plaka yabancı gelmedi ama tanıyoruz sanırm _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız