Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip ili Antalya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip ili Antalya

Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip ili Antalya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 15.10.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Türkiye'nin en fazla motosiklete sahip ili Antalya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nisan sonu itibarıyla Türkiye'de, otomobilden sonra trafikte en fazla bulunan araç türü motosiklet oldu. Tatil yörelerinde motosiklete ilgi artarken, Antalya, 176 bin 942 adet ile trafiğinde en fazla motosikleti barındıran il oldu.

>-----> DEVAMI VAR..?

Şehirlerdeki trafik sıkışıklığı, park sorununun olmaması, hesaplı yakıt tüketimi ve hobi gibi etkenler, Türkiye'de insanların motosiklete olan talebini artırıyor.

Anadolu Ajansı (AA) muhabirinin, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine dayanarak yaptığı hesaplamalara göre, bu yıl Nisan ayı sonu itibarıyla 12 milyon 453 bin 554 adet olan toplam taşıtın 6 milyon 236 bin 903 adedini otomobiller oluşturdu.

Taşıt sayısı açısından otomobilleri, 1 milyon 866 bin 279 adetle motosiklet takip etti. Söz konusu dönem sonu itibarıyla Türkiye'de trafikte 1 milyon 756 bin 207 adet kamyonet (arazi taşıtı dahil), 1 milyon 302 bin 95 adet traktör, 714 bin 919 adet kamyon, 362 bin 378 adet minibüs, 179 bin 163 adet otobüs ve 35 bin 610 adet de özel amaçlı taşıt bulunuyor.

Antalya'daki araçların yüzde 30,9'u motosiklet
Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, 176 bin 942 adet ile trafiğinde en fazla motosikleti barındıran il oldu. Antalya'da toplam araç sayısı 571 bin 747 adet olurken, bu araçların 237 bin 718'ini otomobil, 176 bin 942'sini ise motosiklet oluşturdu. Buna göre, Antalya'da bulunan toplam araç sayısının yüzde 41,5'i otomobil, yüzde 30,9'u da motosiklet oldu.

Türkiye'de en fazla motosikletin kullanıldığı Antalya'yı, 131 bin 999 adet ile İzmir ve 117 bin 506 adet ile de Manisa izledi. Bu yılın Nisan ayı sonu itibarıyla İzmir'deki toplam araç sayısı 829 bin 235 adet, otomobil sayısı ise 442 bin 327 adet, Manisa'daki toplam araç sayısı 337 bin 20 adet, otomobil sayısı da 99 bin 67 adet. Bu rakamlara göre İzmir'deki toplam araç içinde otomobilin payı yüzde 53,3, motosikletin yüzde 15,9, Manisa'da ise otomobilin payı yüzde 29,4, motosikletin de yüzde 34,9 oldu.

Ardahan'da 77 adet motosiklet var
Öte yandan, motosiklet sayısı en az il ise 77 adet ile Ardahan. Ardahan'da toplam araç sayısı 7 bin 591 adet olurken, otomobil sayısı 1.720 adet olarak hesaplandı. Motosiklet sayısı en az olan il Ardahan'ı, 165 adet motosiklet ile Hakkari ve 170 adet ile Bitlis izledi.

Nisan ayı sonu itibarıyla Bitlis'te toplam 11 bin 646 adet, Hakkari'de de 5 bin 845 adet taşıt, Bitlis'te 4 bin 910 adet, Hakkari'de de 2 bin 337 adet otomobil bulunuyor.
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_sercan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasımın için tesekkürler hani mersin yokmu Delirdim Delirdim
honda_sercan Çevrimdışı honda_sercan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 15.10.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.10.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ha gayret İzmirim Alkışlıyorum
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 15.10.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, paylasım ıcın tesekurler ama antalyada okadar cok motor war hakslısın ama ole bı suruculer warkı cocuk denılebılecek yasta daha ehlıyetı yok bısı yok altında motor war hele bıde sac bas yaptırıp cıkmıolarmı trafıgew ne kask war ne bısı ondan sona gelın kazalar ıste ben antalyanın bu yonunu sevmıyorum
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısınız.ehliyetsiz sürücü ne yazık ki çok.
Başa dön
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.10.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan demiş ki:
haklısınız.ehliyetsiz sürücü ne yazık ki çok.

hemde nasıl kardesım ya hele egzozlarına soba borusu gıbı bısı takıyorlar ya hadı onuda gec tmm bısı demıyoruz barı dıkkatlı kullan ehlıyetını alana kadar yaa hakaten okadar cok seyler yazarımkı topıc yetmezz yaaa nese tesekurler
sevgıler saygılar
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egitim şart Bravo
Başa dön
emrerr Çevrimdışı emrerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o saydıkları büyük kentlerde acaba kaç ehliyetli motorsiklet sürücüsü bulunuyor acaba ? bence bu olayın daha çok üstüne düşülmesi gerekiyor insanları anlamıyorum ehliyetsiz motorsiklet kullanmanın cezası nı ödemeyi kabul eden bir zihniyeti anlamak zor
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim sart antalyada kaç motorsiklet kullanıcısında ehliyet var ? ?
paylaşım için teşkkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, yuzde99 u motor desın kesın ama kesın yuzde89 u ehlıyetsızdır yaw ufaklıktan baslıolar motor kulanmaya hele o ufak fındık gowde motor dedıklerı yokmu onlarda scooterlardan nese
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 16.10.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi öle yaa geçen sene gittiydim ben hayatımda bu kadar motoru bi arada görmedim ya bi ara artık motor sesi bile duymaktan bıkar olmuştum öööghh gelmişti artık. Gülümsüyorum
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 18.10.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşklerr Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 18.10.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet antalyada motor çok fazla...........number one ANTALYA CİTY Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal