Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen

fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 16.10.2007 - 14:51    Mesaj konusu: fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar lütfü kırdardaki motorsiklet fuarına gitmeyi çok istiyorum ama tam olarak ne bir tarih nede belli bir saat biliyorum ordaki motorları görmek istiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim ikincisi ise piyasadaki en dandik kaskı arıyorum ben kask takmam genelde ama takmak mecburi ve zorunlu yani anlicanız polis kafamda kaskı görsün yeter kullandığım motordan dolayı kask takmıyorum onuda nne siz sorun nede ben söyliim Çok gülüyorum

motocyle driving is revolitions
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Bladerbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 16.10.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Re: fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok yanlış kask Hayat kurtarır. Düşüncenden dolayı seni kınıyorum. Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Öfkeliyim Sinirlendim

Son Mesajdan 25 saniye:

Bladerbiker demiş ki:
ikincisi ise piyasadaki en dandik kaskı arıyorum ben kask takmam genelde ama takmak mecburi ve zorunlu yani anlicanız polis kafamda kaskı görsün yeter kullandığım motordan dolayı kask takmıyorum onuda nne siz sorun nede ben söyliim Çok gülüyorum

Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.10.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker, çok yanlış umarım bu fikrinden çabuk vazgeçersin Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker, kasklar sırkecıde 15 ytl den baslıyor al tek kafana rahatla..hıc fuarı bekleme Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.10.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer benim geçirdiğim kazayı sen geçirmiş olsan şu an toprak olmuştun o zaman (allah korusun)!yav salaklık etme kardeşim tak kaskını ne eline yapışır ne kafana sıkılıyosan vizörünü aç!marushin kaskı öneririm ben bayramın 2. günü hiç yabana atılmıcak bi süratle kaza yaptım kafamda marushin kask vardı,küüt diye ses geldi taşa vurduğumda ama şu anda belirgin bir iz bile yok kaskta fiyatı da uygun.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 16.10.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sen kaskını tak motor ne olursa olsun,bende 6 ay önce mobiletle kaza yaptım 70 ile kamyona girdim kask yoktu, kurtulmam mucize oldu onun motor hiç önemli değil kask takkkkkkkk. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
motodrift_54 Çevrimdışı motodrift_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Rifat_Tosun
Üye
Üye

Nereden: DENIZLI

MesajTarih: 16.10.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker, link aşağıda
http://www.icec.org/tr/calender.asp
15-18 Kasım 2007 MOTOSİKLET 2007
Kask takmamakla ne yapmaya çalışıyorsun anlaşılırgibi değil
yakında burada senin cenaze ilanını görürsek hiç şaşırmam
(Biraz sert konuştum ama bence hakediyorsun) Sinirlendim
Başa dön
Rifat_Tosun Çevrimdışı Rifat_Tosun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman inşaat bareti al boya rahat rahat kullan cunku 15 mılyona alcagın kaskdan daha fazla korur

bızım evın orda bı ınsaat var ıstersen araklarım ordan bı baret eskı dökük kırıları atıyorlar bı kenara
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş,kask konusunda herkesinde söylediği gibi yanlış düşünüyorsun Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Kaskını takmalısın.Araba olsa kaporta koruyabilir ama motorda kaporta da sensin.En ufak birşeyde devrilme riskin var.Bence kaskını her koşulda takmalısın!!!
Fuar konusuna gelince fuar lütfü kırdar da olacak. www.interteks.com adresine gir.oradan online davetiyeye tıkla,davetiyeni al.bu siteden aldığın davetiye %50 indirimli.. Gülümsüyorum

Ben 17 yaşında kask bilincine/önemine sahibim,ama sende bu bilincin olmaması beni şaşırttı.Bu konuda seni kınıyorum arkadaş Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......

En son karizmabrk tarafından 16.10.2007 - 16:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 16.10.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker, kardeş ne yaparsan kendine yaparsın, kaza yapsan değerin en fazla bir başlık olur, başlığa da Allah rahmet eylesin der geçeriz yani bizi bağlayan bişey yok ama hayat senin hayatın tabi yaşamak istersen, ben Gaziantepliyim mobilette kazaları ile ölenlerin haddi hesabı yok,iyi kask alman için 30 km/s hızı aşan motosiklete binmen yeter. kask tercihi tabiki değişir ister full face alırsın ister çenesi açılan ama iyisini alıp doğru kullanırsan ileride de buradaki cevaplarımızı okuyabilirsin.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 16.10.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En iyi kaskı al ;

nedeni benim imzamda sakldır :

Bravo
Bladerbiker
Üye
Üye

Nereden: istanbul / anadolu MD

MesajTarih: 16.10.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim kullandığım motor motoru ben motordan saymıyorum çünkü en fazla 50 ile 60 arası gidio o yüzden kask takmıyorum ya zaten 50 kilometre ile giderken görüş açım çok rahat sağımı solumu önümü ve arkamı çok ii kolluyorum zaten ben bisiklet akrobatıyım 1 senedir motor kullanıyorum devrilmişliğimyok o yüzden polis kafamda görsün yeter bu motorla kaska önem vermiyorum racing alırsam tabiki önemli yada 200 joyride ybr 125 fln bunlarda önemli tmm o yüzden kaska şimdilik para harcamak istemiyorum ucuza bir kask arıyorum nedeseniz haklısınız ama insan gibi kullandıktan sonra kaza yapılmaz lütfen sizde kask taksanızda güzel kullanın

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ayrıca fuar açıklamanız içinde teşekkür ederim Gülümsüyorum
Başa dön
Bladerbiker Çevrimdışı Bladerbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.10.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crash testler otolar için kaçla yapılıyo,o araçlar ne hale geliyo biliyormusun?
buenasivassc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.10.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence şöyle bir deney yap
bir adet beyzbol sopası ya da ikame bir ürün al
bir arkadaşına orta hızla kafana vurmasını söyle
daha sonra güzel bir kask al aynı hızla kafana vurmasını söyle
eğer bu deneyden sonra fikrin hala değişmediyse arkaşına aklın başına gelene kadar kafana vurmasını söyle

kask tavsiyesi olarak 5lt lik pet şişe sularından al kafana göre ölçüp kes yanlardan iki delik açıp ip tak çünkü alacağın ucuz kask seni ancak bu kadar koruyabilir.
senin 50 ya da 60 ya da 10 ile gitmen birşeyi değiştirmez. herhangi bir açıdan dana geleilecek 40 ya da 50 km hızındaki darbe seni imamın kayığına bindirmeye yeter.
eğer buraya mesaj yazıyorsanız lütfen akla mantığa yatkın şeyler yazın . senin akrobat ya da başka bir mesleğe haiz olman seni kaza anında kurtarmaz.
türkiye ralli şampiyonu RENÇ KOÇİBEY i trafik kazasında kaybettik.
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Başa dön
buenasivassc Çevrimdışı buenasivassc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.10.2007 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bladerbiker demiş ki:

ayrıca fuar açıklamanız içinde teşekkür ederim

ana sayfaya bır goz at İyi fikir
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal