Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 16.10.2007 - 14:51 Mesaj konusu: fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen
arkadaşlar lütfü kırdardaki motorsiklet fuarına gitmeyi çok istiyorum ama tam olarak ne bir tarih nede belli bir saat biliyorum ordaki motorları görmek istiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim ikincisi ise piyasadaki en dandik kaskı arıyorum ben kask takmam genelde ama takmak mecburi ve zorunlu yani anlicanız polis kafamda kaskı görsün yeter kullandığım motordan dolayı kask takmıyorum onuda nne siz sorun nede ben söyliim _________________ yunus aykut a + pozitif
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 16.10.2007 - 15:00 Mesaj konusu: Re: fuar ve kask konusunda yarım edinn lütfen
Çok yanlış kask Hayat kurtarır. Düşüncenden dolayı seni kınıyorum.
Son Mesajdan 25 saniye:
Bladerbiker demiş ki:
ikincisi ise piyasadaki en dandik kaskı arıyorum ben kask takmam genelde ama takmak mecburi ve zorunlu yani anlicanız polis kafamda kaskı görsün yeter kullandığım motordan dolayı kask takmıyorum onuda nne siz sorun nede ben söyliim
_________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bladerbiker, kasklar sırkecıde 15 ytl den baslıyor al tek kafana rahatla..hıc fuarı bekleme _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 16.10.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
eğer benim geçirdiğim kazayı sen geçirmiş olsan şu an toprak olmuştun o zaman (allah korusun)!yav salaklık etme kardeşim tak kaskını ne eline yapışır ne kafana sıkılıyosan vizörünü aç!marushin kaskı öneririm ben bayramın 2. günü hiç yabana atılmıcak bi süratle kaza yaptım kafamda marushin kask vardı,küüt diye ses geldi taşa vurduğumda ama şu anda belirgin bir iz bile yok kaskta fiyatı da uygun.
Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 2111 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 16.10.2007 - 16:09 Mesaj konusu:
bence sen kaskını tak motor ne olursa olsun,bende 6 ay önce mobiletle kaza yaptım 70 ile kamyona girdim kask yoktu, kurtulmam mucize oldu onun motor hiç önemli değil kask takkkkkkkk.
Bladerbiker, link aşağıda
http://www.icec.org/tr/calender.asp
15-18 Kasım 2007 MOTOSİKLET 2007
Kask takmamakla ne yapmaya çalışıyorsun anlaşılırgibi değil
yakında burada senin cenaze ilanını görürsek hiç şaşırmam
(Biraz sert konuştum ama bence hakediyorsun)
Tarih: 16.10.2007 - 16:54 Mesaj konusu:
arkadaş,kask konusunda herkesinde söylediği gibi yanlış düşünüyorsun Kaskını takmalısın.Araba olsa kaporta koruyabilir ama motorda kaporta da sensin.En ufak birşeyde devrilme riskin var.Bence kaskını her koşulda takmalısın!!!
Fuar konusuna gelince fuar lütfü kırdar da olacak. www.interteks.com adresine gir.oradan online davetiyeye tıkla,davetiyeni al.bu siteden aldığın davetiye %50 indirimli..
Ben 17 yaşında kask bilincine/önemine sahibim,ama sende bu bilincin olmaması beni şaşırttı.Bu konuda seni kınıyorum arkadaş _________________ genç md ci ,yaş 17
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 16.10.2007 - 16:57 Mesaj konusu:
Bladerbiker, kardeş ne yaparsan kendine yaparsın, kaza yapsan değerin en fazla bir başlık olur, başlığa da Allah rahmet eylesin der geçeriz yani bizi bağlayan bişey yok ama hayat senin hayatın tabi yaşamak istersen, ben Gaziantepliyim mobilette kazaları ile ölenlerin haddi hesabı yok,iyi kask alman için 30 km/s hızı aşan motosiklete binmen yeter. kask tercihi tabiki değişir ister full face alırsın ister çenesi açılan ama iyisini alıp doğru kullanırsan ileride de buradaki cevaplarımızı okuyabilirsin. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 16.10.2007 - 17:06 Mesaj konusu:
En iyi kaskı al ;
nedeni benim imzamda sakldır :
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 94 Nereden: istanbul / anadolu MD
Tarih: 16.10.2007 - 20:04 Mesaj konusu:
ya benim kullandığım motor motoru ben motordan saymıyorum çünkü en fazla 50 ile 60 arası gidio o yüzden kask takmıyorum ya zaten 50 kilometre ile giderken görüş açım çok rahat sağımı solumu önümü ve arkamı çok ii kolluyorum zaten ben bisiklet akrobatıyım 1 senedir motor kullanıyorum devrilmişliğimyok o yüzden polis kafamda görsün yeter bu motorla kaska önem vermiyorum racing alırsam tabiki önemli yada 200 joyride ybr 125 fln bunlarda önemli tmm o yüzden kaska şimdilik para harcamak istemiyorum ucuza bir kask arıyorum nedeseniz haklısınız ama insan gibi kullandıktan sonra kaza yapılmaz lütfen sizde kask taksanızda güzel kullanın
bence şöyle bir deney yap
bir adet beyzbol sopası ya da ikame bir ürün al
bir arkadaşına orta hızla kafana vurmasını söyle
daha sonra güzel bir kask al aynı hızla kafana vurmasını söyle
eğer bu deneyden sonra fikrin hala değişmediyse arkaşına aklın başına gelene kadar kafana vurmasını söyle
kask tavsiyesi olarak 5lt lik pet şişe sularından al kafana göre ölçüp kes yanlardan iki delik açıp ip tak çünkü alacağın ucuz kask seni ancak bu kadar koruyabilir.
senin 50 ya da 60 ya da 10 ile gitmen birşeyi değiştirmez. herhangi bir açıdan dana geleilecek 40 ya da 50 km hızındaki darbe seni imamın kayığına bindirmeye yeter.
eğer buraya mesaj yazıyorsanız lütfen akla mantığa yatkın şeyler yazın . senin akrobat ya da başka bir mesleğe haiz olman seni kaza anında kurtarmaz.
türkiye ralli şampiyonu RENÇ KOÇİBEY i trafik kazasında kaybettik. _________________ Atım Sen Güzelsin Nazardan Sakın
Sağına Soluna Hamaylı takın
Bozok Ellerinde Yozgata Yakın
Atım Beni Nazlı Yare Kavuştur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız