Tarih: 17.10.2007 - 09:46 Mesaj konusu: Bursa MD'ye Teşekkürler
max_49 (ufuk ufuğa göre bişi yoq hehe ) sercat_46 (sertac) ultraukala (akın ) ve nicklerini bilmediğim emre , turgut, bizle bursada ilgilendikleri evlerini açtıkları kardeşi gibi sevdikleri bizi bursada yanlız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ederim allah razı olsun ufuk abimmm pilaaaaav ne saman geliyosunuz istanbula
resimler toplandıkça ekleycem topice
Tarih: 18.10.2007 - 17:55 Mesaj konusu:
bursa yolu daha anadolu yakasına geçmeden arkadaşım adem
ben eskihisar topçular feribotundaykene düşücek die inmiom üstünden[b]
[b]osman gaziye geldik ademe kask almaya orda bi motorcu abimiz dükkanı war.
dialog aynen bu
motorcu abi= ooo cagivamı bu
ben= evet abi
motorcu abi =ver bakim turlıyım
bende motoru vermek istemiom dedim abi sende 600 rr ver bende turlim (içimden geçiriom tamam vermicem geleba )
herif çaat die attı 600 rrın anahtarını
sonra bi resmimiz
bursadayıs sebil cafe diye bi yer cuma günü biz perşembe geldik ufuk abiler isabeydeki evlerine yerleştirdiler bizi sabah evden bi çıkıyos ademle tabe geri evi bulamıyos
ufuk abi arıo nerdesiniz
abi sebil cafedeyiz hehe gelene kadar her sabah burdaydık ufuk abi hergün arkadaşlarla bizi bu cafeden topladı
DİKKAT= her usta 2 zamanlı motora bakmak istemez ama ufuk abi motorun her şeyine baktı
exupta problem vardı onuda yaptı benim makina uçak oldu 6 bin devirden sonra çıldırıo
eeee Nede olsa Tekteker arifin çırağı şimdide bursada kendi dükkanı var çok sağol ufuk abimm
işte dükkanın önünde beklerken resimler bu arada gözlüklü arkadaşımzıda çok sıkı sürüo ben daha arkasına binmem ama:o
ıslak cagiva
buda yağmurda bisiklet süren bi abimiz
evet motoru hallettik resimlerin yarısıda ufuk abinin telde oda bi ara ekleme yapcak
şimdi akşam oldu eve geldik dağatcaz
çok eğlenceli bi geceydi benim artçım (adem) ve ultraukala (yane akın) bayaa biii pert oldu
en son adem lambaya bakıp etrafında dönüodu saat sabaha akrşı 4 tü akında odada sayıklıoduu
ama harbi dağatcak kadar içtiler
ben ve ufuk abi gecenin tek kusmayanlarıydık
sabah oldu herkeş ayıldı boğuşuyoruz yatakta yanlış olmasın
sercat_46 ve ultraukala sertac ve akın yani
ben ve turgut
ufuk abimin hayabusası
herkese çok teşekkür ediyorum allah razı olsun bursa md sefiomm sizi pilavlarrr (bu lafıda onlar dilime doladı)
ibRRahim, senide bekleriz abi ağırlamak bizim işimiz...
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
he serhat bu arada motor manyak bişe oldu senin cagiva oldu cagihonkawasuzıyaha nasıl oldu sorma ama oldu işte ön sperliği boyadım simsiyah sonracıma denge topuzlarını değiştirdim parlak kırmızı oda dehşet bişe oldu sanırsam herkes öle dio bide egzos yapsam tamm geçen 16 R 8250 Plakalı pilav 600F İle kalktım verdim satırı eline durdurun beniiii Haftaya makınan elinde inş..Kardeşim _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
oke artık siz bursayı bizde istanbulu su yolu yaparız ...
neyse ben gazlamaya gidiyorum canım çekti bi 280 yapıp geleyim ii geceler... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
serhat24766, sizin gibi samimi misafirlerimize her zaman kapımız acık ne kadar evden kovulsakta _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 18.10.2007 - 20:49 Mesaj konusu:
Sercat 46 demiş ki:
serhat24766, sizin gibi samimi misafirlerimize her zaman kapımız acık ne kadar evden kovulsakta
hehe kacın kacın oda güzeldi hacııı yağı bile cöpe attım kacalım die hehe
hacı istanbula sende glion demi baq gelmessen kötü olr heee pert edicem sizi şimdiden nevale hazırlıommm
gelin bakem
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız