Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KANUNİİ den korkun atv 300 ÖÖÖNNNEEEMMLİİİİİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KANUNİİ den korkun atv 300 ÖÖÖNNNEEEMMLİİİİİ

KANUNİİ den korkun atv 300 ÖÖÖNNNEEEMMLİİİİİ
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.10.2007 - 15:21    Mesaj konusu: KANUNİİ den korkun atv 300 ÖÖÖNNNEEEMMLİİİİİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben canakkalede tek atv binicisi serdar aycan 11/07/2007 tarihinde bir tane atv 300 aldım fakat nerden aldım bilmiyorum almaz olsaydım keske cok pişmanım aldıgımın 2. yada 3. haftasında on salıncaklarında arıza oluştu ve garantiden bir kere degişti motor sogutucu fanı 3 defa degişti on salıncaklar bidefadaha bozuldu bu kez garantiye alınmadı ve sarf malzeme dendi neyse bayramın birinci gunu yolda giderken motor abuk subuk saga sola dalmaya basladı direksiyon hakimiyetini kaybedip zor hakimiyet sagladım neyse durup sagına soluna bakındım fakat bir sey anlamadım servisi arayıp olayı anlattım saolsun okadar yola geldi ve incelemeye basladı ve arka amartsorun baglandıgı salıncagın kırık oldugunu gordu ve yolda yapılacak birsey olmamasından dolayı çekici çağırdık neyse sevis eşilğinde en yakın yere çekiciye 50 ylt vererek ulaştım yetkili servis yapılcak bir şey olmadığından dolayı ve çekiciye vericek başka param kalmadığından dolayı geçici kaynak yapıp servise getirip motoru bıraktık kaynağa da 50 ytl verdik bu arada bayramdan sonra kuralkan a bu durumu bildiren yetkili servis şu cvbı alıyor bize sorulmadan hareket edemezsiniz ve ben şu soruyu size sormak istiyorum ya hakimeyeti kuramayıp o trafikte bir arabanın altında kalsaydım bunun cvbını kim verecekti yani sizin anlayacagınız ben bu motoru aldıgım gunden itibaren surekli sorun yasadım halen daha yasıyorum yola gitmeye bile korkar oldum nezaman nerede ne yapacagı hiç bir zaman belli olmuyo DEMEM ŞU Kİ ALACAGINIZ MARKAYI İYİ SECİN PARAYI BİR KERE VERİN SORUNSUZ KALİTELİ BİR MOTOSİKLETE BİNİN BENİM BASIM YANDI SİZİNDE YANMASINN herkese iyi gunler iyi calısmalar
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İngilizlerin bir atasözü vardır, ''Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' diye Gülümsüyorum çok doğru aslında...
navle34
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 15:38    Mesaj konusu: selam canass Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah korumus kardesim geçmiş olsun bende dusunuyodum fakat şimdi biraz daha sogumaya basladımm bi kaç arkadasımında basına gelmiş buna benzer olaylar bu kadarmı kalitesiz urun yapıyolar ya benden san bi tavsiye bir arac aynı yerden 3 defa ust uste arıza yaparsa tuketici hakları yasasına gore o malin uretimini yapan firma malını geri iade almak zorunda diye bi kanun oldugunu hatırlıyorum sogutucu fanın 3 defa ust uste arızalanmıs sen en iyisi git bi avukata konus bence ama bole bişi varmıdır ya kaynak kırılıyo yolda giderken ya bi arac altına girsen ne olacakk allah korumus bende cros 250 dusunuyordum ama vazgectim bilee neyse git bi avukata bye
Başa dön
navle34 Çevrimdışı navle34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 17.10.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni Atv 110 senin eski kullandığın ATV mi?Öyleyse onda sorun yaşamadın herhalde.Geçmiş olsun. OK
Canas
Üye
Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun ben sadece TÜRK malının biraz daha kaliteli olmasını istiyorum gerçi çin ama sonuçta üstnde KANUNİ yazıo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ATV 110 da da sorun yaşadım göstergeleri ve şanzıman dişlileri dağılmıştı
Başa dön
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi sözüm wr çin alma hayattan kopma Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni bende de vardı kanuni 250 yaa bi aracın volanı yerinden çıkarmı bee kardeşim gereksiz bence kanuni
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv almayı dğüşünüyorum ucuz diye tek çarem bu markaydı valla korkuyorum almıtyacam kanuni konu dışı ama o paraya yakın fazla pahalı olmayan kaliteli bi atv önerirmisiniz
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şşşşşşt laf söylemeyin kanuniye Çok gülüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kanuni türk malı olduğunu kim söylüyor yok böyle bişi markaya aldanmayın hepsi madein çin ee ucuz etin yahnisi böyle olur arkadaşımızn dediği gibi UCUZMAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence olayı KANUNİ yollardan halletmeye çalışmalısın Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 17.10.2007 - 17:47    Mesaj konusu: japon bile olsa distrbütör kırkayaksa şansınız yok... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii ki bu işler nefes ve güç meselesi,herkes ne olduğunu bile bile alıyor ama işte sonucu da genelde hep baş ağrıtıyor,ve yetkili servisin cevabı da küfreder gibi.Japona güç yetmiyorsa en azından onlar kadar kalliteli ve güvenilir KYMCO veya SYM tercih edilebilir.Ama japonda sorun çıkmayacak diye bir şart yok,
motorumun YUASA aküsü 14. ayında bitince ölçüm yaptırdım ve ekranda değiş yazısı çıkınca türkiye diztribütörünü aradım ve aynen şu cevabı aldım.SAtan fir
manın kar ortağımıyız ki sana yenisini verelim ve satın alırken bize mi sordun dediler.
Düşünsenize YAMAHA firması o markayı ve aküüyü en ciddi üretici olarak görüp orjinal ekipman takıyor ve 24 ay garanti veriyor ama YUASA nın Türkiye
distribütörü ise alırken bize mi sordun diye alay ediyor ve utanmadan da elinde garanti kartın mı varda yenisini istiyorsun diyor ama ruhsat tapu gibi önlerinde
duruyor ama kabahat YUASA firmasında değil tabii onun türkiyediki TOPAL distribütörü ve aynı zihniyetteki birçok markada ve modelde durum aynı.
Bunlar alana kadar yüüzünüze gülüp,sonra sizi arkadan kucaklayanlar işte aklınızda bulunsun arkadaşlar........
Gidin Motorcraft- Fıamm-Champıon-Varta alın ama YUASA alınca ne olacağını okuyun.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canas
Üye
Üye

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşlar hepiniz haklısınız gerçekten TÜRKİYE de bir marka olmıycak mı yani yollarda kalıp kaza tehlikeleri atlatıp bir de üstüne firmadan hakaret gibi red cvpları mı alıcaz Öfkeliyim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

bence olayı KANUNİ yollardan halletmeye çalışmalısın

Haklısınız bu ülkede bizim gibi insanlar haklarını aramadıkları için bu durumu geldik ama KANUNİ den gerçekten böle bir cvp beklemezdim müşyeri sorumlularını alkışlıyorum tel de dövüceklerdi nerdeyse Alkışlıyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canas, Cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet polaris e o kadar parayı boşuna vermiyor, kaliteli bi ürün olsa herkes kanuni alırdı zaten. Benim bi arkadaşım atv ye merak saldı, sen motordan anlarsın gel birlikte bakalım dedi. Gittik önce polarise baktık, fiyatı çok pahalı geldi, çıktık kanuniye baktık arkadaş tav oluyordu aman dedim sakın alma. Ben atv den anlamam ama daha önce baktığımız polaris atv ise bu araca atv demem ben dedim. Biraz inceledikten sonra vazgeçti. Keşke polaris gibi kaliteli atv lerin fiyatları biraz daha makul olsada vatandaş kanuni damgali çin malı atvlerle rezil olmasa.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal