Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MONDIAL...Test Sürüşü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MONDIAL...Test Sürüşü

MONDIAL...Test Sürüşü
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.01.2005 - 02:24    Mesaj konusu: MONDIAL...Test Sürüşü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz günlerde forumlarda epey adından söz edilen ve bir muhamma haline gelen MONDIAL motosikletleri için firmaya bir mail atmıştım ve demiştimki;
Hakan demiş ki:
"Ülkemizde Motosiklet pazarındaki markalara dahil ettiğiniz MONDIAL motosikletleri forumlarımızda oldukça fazla gündeme gelmektedir ve malesef motosikletler hakkında detaylı bilgiye sahip olmadıgımız için sorulan soruları cevapsız bırakıyoruz,ve Motordelisi olarak bu markaya ait ilgi gören motosikletleri test etmemizin faydalı olacagı kanısındayım,bununla ilgili bir test sürüşü yapmanın hem üyelerimize saglıklı bir rapor sunma hemde markanıza olumlu yaklaşımda etkili olacagını düşünüyorum."

Bu mailime uzun bir zaman cevap gelmemişti,tam "herhalde bu MONDIAL gerekli ilgiyi göstermiyor" diye düşündüğüm bir zamanda bu gün MONDIAL Motosikletleri Sorumlusu Tufan GÖRGÜLÜ beyfendi beni cep telofonumdan aradı ve gerçekten pazara çok iddalı girdiklerinin sinyallerini verdi..
Tufan beyle yaptıgımız görüşmede kendisi ÇİN de üretilen bu motosikletin ,ÇİN Motosiklet Sanayiindeki en kaliteli ilk 4 markadan birisi oldugunu aktardı,ayrıca bu Motosikletlerle ilgili çok profosyenel bir bayi ağı oluşturuldugunu ve yedek parça,servis gibi can alıcı noktaların çok kuvetli oldugunu aktardı,İZMİR de büyük bir fabrikalrı var ve yakın zamanda hzimete girecek,sagolsun beni bu fabrikaya davet etti ve gerekli test sürüşlerini MD için yapabilcegimizi söyledi...
Çok yakında bir soru işareti olan MONDIAL motosikletlerini test edecegiz ve size çok ayrıntılı bir rapor sunacagım...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 18.01.2005 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpersin vesseleam
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.01.2005 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en kisa zamanda bekliyoruz, ben de merak ediyorum
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merakla bekliyorum,önerileriniz benim için oldukça önemli..almayı düşünüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2005 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper ..merakla bekliyoruz 8)
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2005 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonucları buyuk bir merakla bekliyorum hadi hayırlısı
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.01.2005 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dediğim gibi MONDIAL ın sitemiz MD ye yaklaşımı bizi memnun etmiştir,umut ediyorumki Halkla İlişkilerde sagladıkları başarı,motosikletlerin kendilerindede sağlanmıştır..
Mondial A dan Z ye yakında MD de..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.01.2005 - 04:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çok hoş bi duyum150 zat ve 250 mct en can alıcı motorları bence bunlar hakkında ayrıntılı bi bilgi olursa çok sevindirici olur
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
imparator
Üye
Üye

Nereden: sinop

MesajTarih: 19.01.2005 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi olur beklemedeyiz Dil çıkarıyorum
Başa dön
imparator Çevrimdışı imparator Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.01.2005 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, helal olsun sana dostum,dört gözle yorumlarını bekliyorum(özellikle 250cc likcruiser le ilgili)bize de kullanıp test etme imkanı sunarlarmı acaba.ben her gün işe motorsikletimle gidip geliyorum,test etmek için gönüllüyüm. Gülümsüyorum
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 21.01.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte md ye yakışan da budur hakan r 1 destekçinim sana sataşanlar utansan Dil çıkarıyorum

Alıntı:

merakla bekliyorum,önerileriniz benim için oldukça önemli..almayı düşünüyorum :!: sana yakışır bence valla sevinirim ciğdem

lastsamuray demişki
Alıntı:

süper ..merakla bekliyoruz
abisenin paran onu almaya yetmez bence 8) Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 21.01.2005 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Sayende motordelisi imalatcilardan bile adam yerine koyuluyor ve bütün motorculara yarar saglaniyor..... ;-) Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Hadi bakalim testini bekliyoruz....

AZ SONRAAAAA Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.01.2005 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekliyoruz.
bakalım nasıl motormuş mondial :md:
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 24.01.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan tebrikler çok yerinde bir girişim olmuş, neticeyi merakla bekliyorum.

hazır konu açılmışken, şu moto-test konusunda sana gönderdiğim PM'le ilgili konuyu diğer modlarla konuşabildin mi? daha zengin bir test sayfamız olsun fena mı olur? ben de kendi adıma gerekli katılıma hazırım.
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tutkut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.01.2005 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende bu test sonuçlarını merakla bekliyorum. 150cc lik cross makine çok dikkatimi çekti. Almayı düşünüyorum ama birsürü soru işareti geziniyor. :md:
Başa dön
tutkut Çevrimdışı tutkut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal