Geçtiğimiz günlerde forumlarda epey adından söz edilen ve bir muhamma haline gelen MONDIAL motosikletleri için firmaya bir mail atmıştım ve demiştimki;
Hakan demiş ki:
"Ülkemizde Motosiklet pazarındaki markalara dahil ettiğiniz MONDIAL motosikletleri forumlarımızda oldukça fazla gündeme gelmektedir ve malesef motosikletler hakkında detaylı bilgiye sahip olmadıgımız için sorulan soruları cevapsız bırakıyoruz,ve Motordelisi olarak bu markaya ait ilgi gören motosikletleri test etmemizin faydalı olacagı kanısındayım,bununla ilgili bir test sürüşü yapmanın hem üyelerimize saglıklı bir rapor sunma hemde markanıza olumlu yaklaşımda etkili olacagını düşünüyorum."
Bu mailime uzun bir zaman cevap gelmemişti,tam "herhalde bu MONDIAL gerekli ilgiyi göstermiyor" diye düşündüğüm bir zamanda bu gün MONDIAL Motosikletleri Sorumlusu Tufan GÖRGÜLÜ beyfendi beni cep telofonumdan aradı ve gerçekten pazara çok iddalı girdiklerinin sinyallerini verdi..
Tufan beyle yaptıgımız görüşmede kendisi ÇİN de üretilen bu motosikletin ,ÇİN Motosiklet Sanayiindeki en kaliteli ilk 4 markadan birisi oldugunu aktardı,ayrıca bu Motosikletlerle ilgili çok profosyenel bir bayi ağı oluşturuldugunu ve yedek parça,servis gibi can alıcı noktaların çok kuvetli oldugunu aktardı,İZMİR de büyük bir fabrikalrı var ve yakın zamanda hzimete girecek,sagolsun beni bu fabrikaya davet etti ve gerekli test sürüşlerini MD için yapabilcegimizi söyledi...
Çok yakında bir soru işareti olan MONDIAL motosikletlerini test edecegiz ve size çok ayrıntılı bir rapor sunacagım... _________________
Tarih: 19.01.2005 - 04:42 Mesaj konusu:
Dediğim gibi MONDIAL ın sitemiz MD ye yaklaşımı bizi memnun etmiştir,umut ediyorumki Halkla İlişkilerde sagladıkları başarı,motosikletlerin kendilerindede sağlanmıştır..
Mondial A dan Z ye yakında MD de.. _________________
Hakan_R1, helal olsun sana dostum,dört gözle yorumlarını bekliyorum(özellikle 250cc likcruiser le ilgili)bize de kullanıp test etme imkanı sunarlarmı acaba.ben her gün işe motorsikletimle gidip geliyorum,test etmek için gönüllüyüm. _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
Sayende motordelisi imalatcilardan bile adam yerine koyuluyor ve bütün motorculara yarar saglaniyor..... ;-)
Hadi bakalim testini bekliyoruz....
AZ SONRAAAAA _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Hakan tebrikler çok yerinde bir girişim olmuş, neticeyi merakla bekliyorum.
hazır konu açılmışken, şu moto-test konusunda sana gönderdiğim PM'le ilgili konuyu diğer modlarla konuşabildin mi? daha zengin bir test sayfamız olsun fena mı olur? ben de kendi adıma gerekli katılıma hazırım. _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Evet bende bu test sonuçlarını merakla bekliyorum. 150cc lik cross makine çok dikkatimi çekti. Almayı düşünüyorum ama birsürü soru işareti geziniyor. :md:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız