Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sonunda kavuştum honda dylan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sonunda kavuştum honda dylan

Sonunda kavuştum honda dylan
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 19.10.2007 - 06:05    Mesaj konusu: Sonunda kavuştum honda dylan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam motoruma kavuştum 0 km Çok gülüyorum honda dylan çok mutluyum arkadaşlar motor uçak gibi süper ya anlatamıyorum şuanda bu motordan olan arkalr nasıl bir motor olduğana dair yorum yazarlasa sevinirim

işte motorum uyurken Çok gülüyorumÇok gülüyorum

birde bişi sorcam bu motor kaç beygir cc değil beygir hondanın sitesine girdim 15,8 veya 14,2 bu ikisinden biri bence max güç=15,8 böle yazıyo? yardımcı olursanız sevinirim

En son Bilemir tarafından 19.10.2007 - 06:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.10.2007 - 06:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azrahil, hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
honda hayat onda Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 19.10.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Re: Sonunda kavuştum honda dylan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azrahil demiş ki:

arkadaşlar motor uçak gibi süper ya anlatamıyorum şuanda bu motordan olan arkalr nasıl bir motor olduğana dair yorum yazarlasa sevinirim

i

zaten nasıl bir motor olduğunu kendin yazmışsın Çok gülüyorum
hayırlı olsun kazasız belasız.

.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loris
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D

MesajTarih: 19.10.2007 - 06:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kazasız belasız sürüşler versin hayırlı olsun
Alkışlıyorum
Başa dön
loris Çevrimdışı loris Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 19.10.2007 - 06:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun. kazasız belasız günlerinde kullan Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 19.10.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azrahil, üzerinde 2 kişi varken skipperın yakalayamadığı bir motor Gülümsüyorum ben 16 beygir diye biliyorum.. Hayırlı olsun kazasız belasız...

Bu arada Bayramoğlundan mısın??
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.10.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız . bende düşünüyom bitane bakalım .
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 19.10.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlıolsun fakat o akinaya binerken paraşüttakmayı unutma Bravo Alkışlıyorum Bravo
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.10.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendede Dylan var çok güzel motor bak geçen anlatmıştım forumda az çok tanı makinayı kopyaladım burayada.. Hayırlı olsun kazasız belasız binmeni diliyorum.

Dylan düzde 120 bayır aşa falan 130-135 giden bi alet 16 bg su soğutmalı gidişi çok iyi. Jantları büyük en önemlisi ve atak makina. İşin ortası bu bence maxi scooter alsaydım aralar giremicem geçemicem ağırlık ve benzinde var eğer daha ufak beat falan alsaydım onunlada otoyolda vs de zorluk çekicem. Şu anda benim Dylan 27000 km'de ve satmayı düşünmüyorum çokta sevdim bu motoru tekrar race motor alsam dahi satmıcam. Benzin olarakta fazla yakıyo denemez 0.08-0,10 ykr civarı. 27000 km boyunca far ampulü dahi yanmadı rutin bakım dışında bişi yapılmadı maşallah..

maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.10.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin motoru ilk aldığım günü aklıma getirdin bak duygulandım şimdi çok feciiii Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 19.10.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, valla dün gece de virajını gördük, yol tutuşunun da çok iyi olduğunu belirtmekte fayda var Gülümsüyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 19.10.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.10.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolun açık kaskın hep kafanda ossun Bravo
Başa dön
emrerr Çevrimdışı emrerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 19.10.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising,

evt bayramoğlundan sendemi burdasın yoksa:)
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smallrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 19.10.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışşsın . kazasız belasız kullanman dilegiyle
Başa dön
smallrider Çevrimdışı smallrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal