arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık iki aydır kafamda bi takındı var jantlarımı ne renk yapmalıyım
o kadar önemli bi konu degil ama kendim bir türlü karar veremedim şu anki üzerindeki renkte hiç hoşuma gitmiyor bazı arkadaşlarda bu renk iyi diyor
sizlirinde fikirlerini almanın iyi olucağını düşündüm
malum önümüz kış hazır motorlar garajlara çekilmişken sezona jantlar şöyle ışıl ışıl çıkarmak istiyorum tabi sizlerinde fikirleri ile
kadirdelisi kadir abi bi ara bana beyaz yapmamı söylemişti acaba diyorum beyaz yapıp yanlarına kırmızı şerit mi ceksem sizce nasıl olur yada siyah yada en alttaki fotograftaki gibi yanakları keçeye versem göbegi mormu kalsa fikirlerinizi bekliyorum
photoshopcu ve imaj maker arkadaşlar şunlara bi el atın yaff
keçeyemi versemki bunun gibi
En son zxrhalit tarafından 19.10.2007 - 12:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.10.2007 - 12:09 Mesaj konusu:
Kesinlikle kırmızı _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
sahibindende motorunu satılık gördüm sanki...eğer satacaksan hiç masraf etme derim.vaz geçmiş isen siyah jant iyi gider bence.ama o motoru o mor renk bence bozuyor.oysa oldum olası dizaynını beğenmişimdir zx-7r nin... _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 19.10.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
halitcim bencede kesinlikle kırmızı olmalı _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 19.10.2007 - 12:31 Mesaj konusu:
bence halitim cantların rengini oynamamalısın çünkü kuyruk bütünlüğü jantlarla sağlanmış herkesin görüşü farklı olabilir zevk hiçbirzaman evrensel olamaz ama bunu bu renk yapan vatandaş okulunu okumuş tasarımını yapmış kuyruğu motosikletten koparmış olursun rengi değiştirirsen benim acizane fikrim tabi yine de sen bilirsin _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
KANKA BENCE İL NE DERSE DESİN KENDİ MANTINA SOR VE CANIN HANGİ RENGİ İSTEDİ HANGİ RENGİ UYGUN GÖRDÜN BENCE O RENGE BOYA ŞİMDİ DEN HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KAZASIZ SÜRÜŞLER
_________________ Konya MD Te@m
zxrhalit, gardaşım ben derimki boyatmaya ne gerek var,boşuna masraf yapma.Sen zaten karizmanla ortalığı yakıyorsun.Hayranların sana bakmaktan zaten motora göz atamıyorlar _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 19.10.2007 - 12:59 Mesaj konusu:
HaYaBuSa demiş ki:
zxrhalit, gardaşım ben derimki boyatmaya ne gerek var,boşuna masraf yapma.Sen zaten karizmanla ortalığı yakıyorsun.Hayranların sana bakmaktan zaten motora göz atamıyorlar
Bende bu cevaba katılıyorum
Çalışma yaparız yapmasınada kanımca hiç biri böyle güzel durmayacak _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız