arkadaşlar motorunm cbf150 marş motorunda problem cıktı servise götürdüm elimizde yok ama sparişini verelim haftaya gelir dediler....
ikinci hafta oldu ses yok parcada aradım honda aktifin nosunu verdiler 02122346632 arayıp kayıt yaptık ertesi gün beni aradılar parçanız haftaya servisinizde olcacak dediler ben bu arada malum ayaktan marş olmadığı için motoru vurdurarak çalıştırıyorum tabi tek piston olduğu için çok zor alıyo bide sesler geliyoR ki vurdurunca motor 18 lik kız gibi hüngür hüngür ağlıyo insanın içi parçalanıyor dayanamadım çektim motoru garaja çünkü işim gereği günde en az 50 60 marş basıyorum
neyse tekrar aradım parça yok gelmemiş ikin ci gün honda aktiften bi kız arıyor kız bi konuşuyo içimin yağları eriyor allahtan arayan erkek değil erkek olsa basıcam kalayı.....
vel hasıl aradan tam bir ay geçti parça yok bu gün canıma tak etti artık götürdüm motoru servise gelmedimi parça yoo gelmedi dediler bende al gardaşım anahtar ruhsat sizin olsun motor falan istemiyom ben 4500 ytl veripte calışmazsamam taksitleri nasıl ödeyecem bir aydır yatıyorum dedim çıktım arkadan çıragı yolladılar gel die gittim bi baksınlar dediler başka motordan söküp parçayı taktılar ama benim parçam halaa gelmedi servis fabrikaya fabrika gümrüğe suç buluyo arada ezilen benim
ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA HAYAT BUNUN NERESİNDE _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 19.10.2007 - 17:59 Mesaj konusu:
Bu taarz sorunlar çoğu firmada oluyor sadece Honda'da değil..Ama enteresan bir şekilde bazı insanların işide hemen çözülüyor
Ama Honda-Türkiye olarak burdalar ve bence bunu yaşatmamalrı gerekiyor.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 19.10.2007 - 18:24 Mesaj konusu:
aspuzlu, kardesım aynen sana katılıyorum aynı problem bendede war kıbrısta unı ogrencısıyım cbr125r war motorumu kıbrısa goturmek ıcın yaklasık 20gun once motorumu servıse teslım ettım ve motorumun sag grenaj debrıyaj telı km telı on farlar balatalar hava fıltresı yoshı egzoz vs vs vs.butun parcalarını degıstırıyorum ve motorumu servıse teslım ettım kıbrısa gıttım bayram tatılı ıcın antalyaya gerı geldım ve parcalarımın bazıları daha gelmemıs yaklasık30gun oldu.sevıse tel actıgımda neymıs bazı parcalar yurdısı hondadan gelıyormus bana yok gemı zart zurt saydılar bu pazartesı salı parcaların gelecegını soyledıler ve ben derslerımı kacırıyorum motor yuzunden kıbrısa gıdemıyorum herseyı alt ust ettıler ama bu pazartesı salı parcalar gelmezsse motorumu hondaya teslım edecegım ve dırek motorumu satısa sunacam bıdaha hondamı tobe walla almammm ha dıceksınız bole sorunlar olur tamm bırsey demıyorum 2kere erteledıler benı bende eywallh sorunlar olabılır dedım tmm ama 3uncuye benı atlatmalarına ızın vermem cunku bu 2. kere basıma gelıyorrr honda bole bısı ben hondayı sevıyorumm ama bole seyler olmasa daha gusel olur
sımdı arkadaslar ben daha cokj seyler yazarım ama buruasııı yetmez nese arkadasım sabır dıyoruz baska bırsey demıyoruz
saygılar sevgılerrrr _________________ DİkkAt DikkAt MoToRsİkLeT MaNyAğI YaYaN GiTmEsİ ZaRrLıDıR!!!!!
syshackers@hotmail.com
valla kardeş yeni motorda nası böle sorun çıkarabildin hayret geçen biriyle konuştum 96 model hondası var bir kez olsun anahtar vurmamış bende de 2004 model cbr 125 var bir kez olsun sorun çıkarmadı sen düzgün kullanırsan sorun çıkarmaz bence hiç bi makina son olarakta honda hayat onda
Tarih: 19.10.2007 - 18:51 Mesaj konusu:
Bizi kimse umursamıyor ki Honda umursasın. Adam sattığı malın yedeğini deposunda tutmaz mı hiç? Motosikletim değil ama otomobilim honda. Sıkıysa servis bana bir parçası yok desin. Başlarına yıkarım o binayı. _________________ Who says to whom what, how can i know?
sana halen lazım değil galiba...birde hangi servise gittin bilirsek içimiz rahat olur...kıyaslama yaparız... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
bendede yamaha var 5 nci ayda motora vurdular 10 ,15 günde alırsın dediler 2 ayda bazı parçaları kırık vaziyette teslim aldım enson parça 8 nici ayın sonunda geldi ya dedim yürüyen aksamda birşey olsaydı ne olacaktı dedim gümrükten geç geliyormuş falan filan neden ellerinde hayati parçaları bulundurmazlar
bu yüzden inanın motordan soğudum
Honda servislerini iyi diye biliyorum. Bir arkadaşım 0 km 600rr'ı rodaj döneminde debriyaj arızası nedeniyle servise bıraktı. Çok ilgilendiler ve geçiçi olarak kullanımına Silver Wing verdiler. Daha önceleri benide yanında götürmüştü honda servisiyle işim olmadığı halde sanki hondam varmış gibi benimle bile ilgilendiler. Sen biraz şanssızmışsın. _________________
En son motormania tarafından 19.10.2007 - 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.10.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
vallahi honda alıcaktım bundan sonraki motorumu ama almam daha benim servisim tam bi servismiş yaa en fazla birgün tutuyorlar.honda olsun suzuki olsun yamaha olsun parçası olucak abi kuryesi var cartı var curtu var.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 19.10.2007 - 20:45 Mesaj konusu:
paradox35, bendede bundan önce kanunui vardı 3 yıl kullandım tık yoktu ama bunu aldım bi havalandırma sorunu yaptı marş sorunu cbf 150 çoğunda oluyomuş
mete_han, parça halen gelmedi başka motorun parçasını taktılar bayii önemli mi acaba bence fabrikadan kaynaklanıyor diye biliyorum
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
betin, geçmiş olsun
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar saol _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız