Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda hayat ondaymış peeeaahhh BUYRUN!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda hayat ondaymış peeeaahhh BUYRUN!!!!!!!

honda hayat ondaymış peeeaahhh BUYRUN!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.10.2007 - 17:53    Mesaj konusu: honda hayat ondaymış peeeaahhh BUYRUN!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motorunm cbf150 marş motorunda problem cıktı servise götürdüm elimizde yok ama sparişini verelim haftaya gelir dediler....
ikinci hafta oldu ses yok parcada aradım honda aktifin nosunu verdiler 02122346632 arayıp kayıt yaptık ertesi gün beni aradılar parçanız haftaya servisinizde olcacak dediler ben bu arada malum ayaktan marş olmadığı için motoru vurdurarak çalıştırıyorum tabi tek piston olduğu için çok zor alıyo bide sesler geliyoR ki vurdurunca motor 18 lik kız gibi hüngür hüngür Ağlıyorum Ağlıyorum ağlıyo insanın içi parçalanıyor dayanamadım çektim motoru garaja çünkü işim gereği günde en az 50 60 marş basıyorum
neyse tekrar aradım parça yok gelmemiş ikin ci gün honda aktiften bi kız arıyor kız bi konuşuyo içimin yağları eriyor allahtan arayan erkek değil erkek olsa basıcam kalayı..... Sinirlendim Sinirlendim
vel hasıl aradan tam bir ay geçti parça yok bu gün canıma tak etti artık götürdüm motoru servise gelmedimi parça yoo gelmedi dediler bende al gardaşım anahtar ruhsat sizin olsun motor falan istemiyom ben 4500 ytl veripte calışmazsamam taksitleri nasıl ödeyecem bir aydır yatıyorum dedim çıktım arkadan çıragı yolladılar gel die gittim bi baksınlar dediler başka motordan söküp parçayı taktılar ama benim parçam halaa gelmedi servis fabrikaya fabrika gümrüğe suç buluyo arada ezilen benim Sinirlendim
ŞİMDİ SÖYLEYİN BANA HAYAT BUNUN NERESİNDE Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.10.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yau Ybr 125 tede var bu tarz problemler.. Hondaya mal edemezsinki bunu servistede olabilir problem.. ama yinede geçmiş olsun
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.10.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, gerçektente honda batırmış kardeşim Beğenmedim
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 19.10.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu taarz sorunlar çoğu firmada oluyor sadece Honda'da değil..Ama enteresan bir şekilde bazı insanların işide hemen çözülüyor Şok oldum
Ama Honda-Türkiye olarak burdalar ve bence bunu yaşatmamalrı gerekiyor..
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 19.10.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemşo ayaktan marş olmaması kötü ya. o olsa en azından..
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.10.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt, Dostum diğer markalarda aynı şey olduğunda yerden yere vuruluyor. Honda'da bu tarz şeyler olduğunda ise ne varki olabilir diğerlerinde de oluyor deniyor. Benim önceki motorum hondaydı bana sorarsan her markada oluyor bu tarz şeyler. Bazı markaları ve servislerini gözümüzde çok büyütmememiz gerekiyor.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 19.10.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu, kardesım aynen sana katılıyorum aynı problem bendede war kıbrısta unı ogrencısıyım cbr125r war motorumu kıbrısa goturmek ıcın yaklasık 20gun once motorumu servıse teslım ettım ve motorumun sag grenaj debrıyaj telı km telı on farlar balatalar hava fıltresı yoshı egzoz vs vs vs.butun parcalarını degıstırıyorum ve motorumu servıse teslım ettım kıbrısa gıttım bayram tatılı ıcın antalyaya gerı geldım ve parcalarımın bazıları daha gelmemıs yaklasık30gun oldu.sevıse tel actıgımda neymıs bazı parcalar yurdısı hondadan gelıyormus bana yok gemı zart zurt saydılar bu pazartesı salı parcaların gelecegını soyledıler ve ben derslerımı kacırıyorum motor yuzunden kıbrısa gıdemıyorum herseyı alt ust ettıler ama bu pazartesı salı parcalar gelmezsse motorumu hondaya teslım edecegım ve dırek motorumu satısa sunacam bıdaha hondamı tobe walla almammm ha dıceksınız bole sorunlar olur tamm bırsey demıyorum 2kere erteledıler benı bende eywallh sorunlar olabılır dedım tmm ama 3uncuye benı atlatmalarına ızın vermem cunku bu 2. kere basıma gelıyorrr honda bole bısı ben hondayı sevıyorumm ama bole seyler olmasa daha gusel olur
sımdı arkadaslar ben daha cokj seyler yazarım ama buruasııı yetmez nese arkadasım sabır dıyoruz baska bırsey demıyoruz
saygılar sevgılerrrr
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradox35
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 19.10.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardeş yeni motorda nası böle sorun çıkarabildin hayret geçen biriyle konuştum 96 model hondası var bir kez olsun anahtar vurmamış bende de 2004 model cbr 125 var bir kez olsun sorun çıkarmadı sen düzgün kullanırsan sorun çıkarmaz bence hiç bi makina son olarakta honda hayat onda Bravo
Başa dön
paradox35 Çevrimdışı paradox35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.10.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizi kimse umursamıyor ki Honda umursasın. Adam sattığı malın yedeğini deposunda tutmaz mı hiç? Motosikletim değil ama otomobilim honda. Sıkıysa servis bana bir parçası yok desin. Başlarına yıkarım o binayı.
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 19.10.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bendede cbf 150 var...Hondanın ümüğünü sıkarım yazdıkların doğruysa...bi yarın bana müsade edersen adamlarıma sordurayım parçayı...(Konşuk Motora)

sana halen lazım değil galiba...birde hangi servise gittin bilirsek içimiz rahat olur...kıyaslama yaparız...
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede yamaha var 5 nci ayda motora vurdular 10 ,15 günde alırsın dediler 2 ayda bazı parçaları kırık vaziyette teslim aldım enson parça 8 nici ayın sonunda geldi ya dedim yürüyen aksamda birşey olsaydı ne olacaktı dedim gümrükten geç geliyormuş falan filan neden ellerinde hayati parçaları bulundurmazlar
bu yüzden inanın motordan soğudum
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda servislerini iyi diye biliyorum. Bir arkadaşım 0 km 600rr'ı rodaj döneminde debriyaj arızası nedeniyle servise bıraktı. Çok ilgilendiler ve geçiçi olarak kullanımına Silver Wing verdiler. Daha önceleri benide yanında götürmüştü honda servisiyle işim olmadığı halde sanki hondam varmış gibi benimle bile ilgilendiler. Sen biraz şanssızmışsın.

En son motormania tarafından 19.10.2007 - 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motormania Çevrimdışı motormania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi honda alıcaktım bundan sonraki motorumu ama almam daha benim servisim tam bi servismiş yaa en fazla birgün tutuyorlar.honda olsun suzuki olsun yamaha olsun parçası olucak abi kuryesi var cartı var curtu var.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradox35, bendede bundan önce kanunui vardı 3 yıl kullandım tık yoktu ama bunu aldım bi havalandırma sorunu yaptı marş sorunu cbf 150 çoğunda oluyomuş
mete_han, parça halen gelmedi başka motorun parçasını taktılar bayii önemli mi acaba bence fabrikadan kaynaklanıyor diye biliyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

betin, geçmiş olsun
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar saol Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 19.10.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ole kardeş benimde honda motorum arzalanmıştı 2 ayda çıktı servisten yok parça gelmedi şu sorun bu sorun çıktı die oyalıyorlar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal