Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 19 Ekim, Punta ve Zeybek Team Fotoğrafları :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 19 Ekim, Punta ve Zeybek Team Fotoğrafları :)

İzmir MD 19 Ekim, Punta ve Zeybek Team Fotoğrafları :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.10.2007 - 19:52    Mesaj konusu: İzmir MD 19 Ekim, Punta ve Zeybek Team Fotoğrafları :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla edebiyat yapmayı başaramıyorum ama fotoğraflarda bizim ne kadar eğlence içinde olduğumuz belli..

Katılım ve eğlence tam gazzzz idi.. Gelemeyenler çatlasın Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

İyi seyirler,

Kankam kaancoleman, bu fotoğrafların eti senin kemiği benim hehehehe Zeybek Team üyesi hepsi Çok gülüyorum
Turne ve Geziler için sabırsız deliler Göz kırpıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, kardeşim allah makinana zeval vermesin Çok gülüyorum Çok gülüyorum ellerine sağlık fotolar birbirinden harika Bravo Bravo Bravo

zaten gece hakkında yorum yapmaya gerek yok fotolar anlatıyor bence...
eğlenmesini bilen tüm arkadaşları Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MeLTeMs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir A rh +

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, harika kareler ellerine ve emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

yok böyle bir eğlence Çok gülüyorum anlatılamaz yaşanır Delirdim

harika bir toplantıydı sahneyi deliler mi basmadı solistin kafasından şapkası mı alınmadı bar' a mı hükmedilmedi süper bir eğlenceydi Delirdim

fırat bir nazar boncuğu falan yapıştırsaydın Çok gülüyorum kıskanılacak bir eğlence yaşadık ta Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

MD Zeybek Team Güzel Kızı
Başa dön
MeLTeMs Çevrimdışı MeLTeMs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super kareler tesekkurler fırat Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlencenin dibine vurmuşsunuz belli valla,gözler ışıl ışıl...bide fotolar çok net ve güzel,bu işte iyi olan birileri çekmiş Göz kırpıyorum ...eğlenceniz daim olsun Bravo
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıldız abi maşallah gözünde gözlük elinde mikrofon çok yakışmış.Birde sesini duyabilseydik Gülümsüyorum

Serter abi Emel abla sizleri özlemişim valla,fotoğraflarınızı görünce bunu daha iyi anladım Ağlıyorum Arzu ve Emel abla sizleri İzmir'in en güzel anneleri ve en güzel bayanları ilan ediyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Çökertmeden çıktın be Halil abi aman başın selamet Dil çıkarıyorum

Fotoğraflar çok güzel Fırat'cım eline sağlık,Serter abinin tek çekindiği fotoğrafta sanki bana soldan bir yumruk çıkaracakmış gibi bir piskopos oldum Şok oldum Şok oldum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Güzel abim amin diyorum.. Bravo
MeLTeMs, Canım sizin olduğunuz fotoğraflara yapıştıracaktım.. Hepsi harika çıkmış..
10UR1, Saolasın hehehe seni hep topluluk ile çekeceğim.. Hayranların çok Göz kırpıyorum
seker_portakali, Keşke sende olsa idin canım.. Aramızda eksikliğini hissettik Bravo
HaYaBuSa, hehehehe kardeşim teşekkür ederim.. Bir dahaki toplantıda umarım sizde olursunuz.. Mekanımız harika idi.. Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Benim Favori Fotoğraflarım,

Zeybek Team Has üyeleri

Ve Gizemli Zeybek kızımız..

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo harika görünüyor arkadaslar eglenceniz daim olsun süper kareler, izmir md hakikaten tam gaz Bravo
FcPro, ellerine saglık, yine güzel çekimler yapmıssın Bravo
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooooo izmir md number one Bravo Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper kareler elinize sağlık.
Eğlencenin beli kırılmış yine helal olsun. Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 20.10.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, ben catladım valla Delirdim

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.10.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile süper.... Alkışlıyorum
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MeLTeMs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir A rh +

MesajTarih: 20.10.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic yukarı OK

MD Zeybek Team Güzel Kızı
Başa dön
MeLTeMs Çevrimdışı MeLTeMs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 20.10.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenmeyi biliyosunuz güzel bi gece geçirmissiniz Alkışlıyorum
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.10.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro ellerine sağlık fotolar için başkanım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
gerçektende güzel eylenmişsiniz zeybek felan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal