Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YARDIMM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YARDIMM

YARDIMM

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
lazy_demon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 10:53    Mesaj konusu: YARDIMM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili motor konusunda uzman arkadaşlarım ben motora yeni başlıyorum önceden motor sürmüşlüğüm olmsına rağmen hayatımda hiç süperspor tipi bir motor kullanmadım direk bir DUCATİ 1098S alsam kullanabilirmiyim? Üzgünüm
Başa dön
lazy_demon Çevrimdışı lazy_demon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 21.10.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce seni bir tanısak diyorum, motor seçimini daha sonra yaparız.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lazy_demon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki ben o bölüme mesaj yazarım
Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 21.10.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lazy_demon, Bence bu yazıyı hemen sil neo Moto GP yimi izledin??? Stonner ı mı özendin...
Binersin tabii niye binemeyesin. istersen Hayabusa, CBR 1100 XX e de binersin. Ama tecrübesiz bindiğin mortorun gücü si nekadar büyük olursa ömründe o kadar az olur...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 21.10.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tip kuvvetli motorları kimseye tavsiye etmiyoruz (başlangıç olarak)
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lazy_demon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben zaten çok fazla hız yapmam ilk etapta alışana kadar yavaş gitmeyi planlıyorum çok hız tutkunu değilim aslında sadece arda sırada kapalı piste olabilir hız denemelerim sonuçta motor ne kadar güçlü olursa olsun gaz benim elimde istediğim kadar yavaş götürürüm
Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep böyle söylerler sağ eline hakim olamayanlar da salaktı dimi?yapmayın kardeşim böyle şeyler ya bu tip başlıklara yazılan cevapları hiçmi okumuyosun ya? Öfkeliyim
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lazy_demon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben 139 ıq ya sahip biiri olarak sağ elime sahip olabileceğimi düşünüyorum
Başa dön
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bu ıq meselesi değil öyle olsaydı motosiklete herkez binemezdi. Çok gülüyorum büyük ve güclü makina kullanmak en başta yetenek ve tecrübe ister.sende neler olduğunu görmen için 125-250cc bi makina alman daha mantıklı yoksa yaş işin
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lazy_demon, bak bu yazdıkların şakaysa hiç komik değil ama ciddiyse çok komik....bence kesin eski bi üyesin, eğlenmek için yeni bi nick alıp milletle kafa buluyosun....değilse; cevap vereyim: hiç tecrüben olmadan ducati 1098s alırsan, yarın öbürgün öldüğüne değil de, motora üzülürüm valla ne yalan söyleyim Göz kırpıyorum
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE demiş ki:
lazy_demon, bak bu yazdıkların şakaysa hiç komik değil ama ciddiyse çok komik....bence kesin eski bi üyesin, eğlenmek için yeni bi nick alıp milletle kafa buluyosun....değilse; cevap vereyim: hiç tecrüben olmadan ducati 1098s alırsan, yarın öbürgün öldüğüne değil de, motora üzülürüm valla ne yalan söyleyim Göz kırpıyorum

OK Alkışlıyorum
Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle böyle başlık olmaz, başlıkta konuyu yazman lazım.

o kadar zeki olsan böyle bir topic açmazdın. nerede ölçün iq nu internette mi? eğer bu kadar zekiysen, kendine hakimsen hadi al şu motoruda bi video ekle buraya Göz kırpıyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ssedatt
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o video kaza videosu olur Çok gülüyorum
Başa dön
ssedatt Çevrimdışı ssedatt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE demiş ki:

ya varya tek kelimeyle ağzına sağlık diyorum ayrıca dediklerine +1 de ben
ne bu ya nasıl msj bu fake mi ne 600 lük race dedsen hadi neyse bide ducati 1098 s
peh diyorum.
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.10.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mauuhhuaua siz yediniz mi şimdi bunu?adam bariz kafa kırıyo yav.öle deilse bile kesiyo.her 1098s alcam dien alsaydı ducatiden geçilmezdi buralar.herkes alır,herkes satar,herkes biner,herkes düşer...bizim birlikte bi özlü söz görmüştüm hemen yazayım:yapabilenler yaparlar,yapamayanlar yapabilmeyi öğüt ederler (reklam kokan hareketler bunlar mayk!)
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal