sevgili motor konusunda uzman arkadaşlarım ben motora yeni başlıyorum önceden motor sürmüşlüğüm olmsına rağmen hayatımda hiç süperspor tipi bir motor kullanmadım direk bir DUCATİ 1098S alsam kullanabilirmiyim?
lazy_demon, Bence bu yazıyı hemen sil neo Moto GP yimi izledin??? Stonner ı mı özendin...
Binersin tabii niye binemeyesin. istersen Hayabusa, CBR 1100 XX e de binersin. Ama tecrübesiz bindiğin mortorun gücü si nekadar büyük olursa ömründe o kadar az olur...
ya ben zaten çok fazla hız yapmam ilk etapta alışana kadar yavaş gitmeyi planlıyorum çok hız tutkunu değilim aslında sadece arda sırada kapalı piste olabilir hız denemelerim sonuçta motor ne kadar güçlü olursa olsun gaz benim elimde istediğim kadar yavaş götürürüm
hep böyle söylerler sağ eline hakim olamayanlar da salaktı dimi?yapmayın kardeşim böyle şeyler ya bu tip başlıklara yazılan cevapları hiçmi okumuyosun ya?
kardeşim bu ıq meselesi değil öyle olsaydı motosiklete herkez binemezdi. büyük ve güclü makina kullanmak en başta yetenek ve tecrübe ister.sende neler olduğunu görmen için 125-250cc bi makina alman daha mantıklı yoksa yaş işin
lazy_demon, bak bu yazdıkların şakaysa hiç komik değil ama ciddiyse çok komik....bence kesin eski bi üyesin, eğlenmek için yeni bi nick alıp milletle kafa buluyosun....değilse; cevap vereyim: hiç tecrüben olmadan ducati 1098s alırsan, yarın öbürgün öldüğüne değil de, motora üzülürüm valla ne yalan söyleyim _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
lazy_demon, bak bu yazdıkların şakaysa hiç komik değil ama ciddiyse çok komik....bence kesin eski bi üyesin, eğlenmek için yeni bi nick alıp milletle kafa buluyosun....değilse; cevap vereyim: hiç tecrüben olmadan ducati 1098s alırsan, yarın öbürgün öldüğüne değil de, motora üzülürüm valla ne yalan söyleyim
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 21.10.2007 - 12:39 Mesaj konusu:
öncelikle böyle başlık olmaz, başlıkta konuyu yazman lazım.
o kadar zeki olsan böyle bir topic açmazdın. nerede ölçün iq nu internette mi? eğer bu kadar zekiysen, kendine hakimsen hadi al şu motoruda bi video ekle buraya
lazy_demon, bak bu yazdıkların şakaysa hiç komik değil ama ciddiyse çok komik....bence kesin eski bi üyesin, eğlenmek için yeni bi nick alıp milletle kafa buluyosun....değilse; cevap vereyim: hiç tecrüben olmadan ducati 1098s alırsan, yarın öbürgün öldüğüne değil de, motora üzülürüm valla ne yalan söyleyim
ya varya tek kelimeyle ağzına sağlık diyorum ayrıca dediklerine +1 de ben
ne bu ya nasıl msj bu fake mi ne 600 lük race dedsen hadi neyse bide ducati 1098 s
peh diyorum. _________________ JAPONDAN ŞAŞMA,ÇİNE BULAŞMA.
Tarih: 21.10.2007 - 13:11 Mesaj konusu:
mauuhhuaua siz yediniz mi şimdi bunu?adam bariz kafa kırıyo yav.öle deilse bile kesiyo.her 1098s alcam dien alsaydı ducatiden geçilmezdi buralar.herkes alır,herkes satar,herkes biner,herkes düşer...bizim birlikte bi özlü söz görmüştüm hemen yazayım:yapabilenler yaparlar,yapamayanlar yapabilmeyi öğüt ederler (reklam kokan hareketler bunlar mayk!)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız