Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15 şehit daha verdik (21.10.2007)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15 şehit daha verdik (21.10.2007)

15 şehit daha verdik (21.10.2007)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:32    Mesaj konusu: 15 şehit daha verdik (21.10.2007) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylenecek fazla söz yok, başımız sağ olsun.. intikam er yada geç alınacaktır

Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
allcay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boyle bır baskı yapılıyorken, tekrar boyle bır olaya cesaret etmelerınde mutlaka baska unsurlar olmalı. yoksa bu verdıgımız sehıtlerle bızı tahrık edıp, amac TÜRKİYE DEVLETİ'ni savaşa mı suruklemek mi diye dusunmekten kendımı alıkoyamıyorum!!!
yuce rabbım sehitlerimize rahmet, aılelerıne sabırlar ıhsan eylesin...
Başa dön
allcay Çevrimdışı allcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sölicek cok var amma bura ne yeri ne zamanı allah ailelerine sabır versin
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artık diyecek söz bulamıyorum. Biraz önce salona geçtim tvde haber geçiyorlardı bakamadım morallerim çöktü babam salonda kuduruyor. Annem tek kelime konuşmuyor. Allah sonumuzu hayır etsin

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun...Pis kalleşlerin köklerine kıran girsin inşallah! Ama bu haince saldırıların bedellerini elbet ödeyecekler!! Bizim ülkemizde bize kafa tutmak neymiş görecekler! Ama malesef şehit sayımız 16 ya yükseldi

En son vahsikedi tarafından 21.10.2007 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
vahsikedi Çevrimdışı vahsikedi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH ailelerine sabir versin. Umarim bu son olur.. ( oyle umutsuz yazdimki son cumlemi.. lanet olsun ..)
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tezkerede geçti tam istedikleri zemin oluştu artık oraya girmek kaçınılmaz
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerinede sabır diliyorum Ağlıyorum
Başa dön
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söyleyecek O Kadar Çok Şey Varki ama burası Forum söyleyemiyorum! Sinirlendim
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün türk milletinin başı sağol Sinirlendim
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.
23 yildan beri sehitlerimize yapilan en buyuk saygisizlik utanmadan hala"Sehitlerin kani yerde kalmayacak" , "Kokleri kurutulacak" ve benzeri yalanlarin soylenmesidir. Bi Allah'in kulu da "Ulan siz bizle dalga mi geciyorsunuz 23 senedir ayni laflar" demiyor. 20 yasinda gencecik vatan evladini 3 aylik egitimle eksik techizatla mayin tarlasina sok sonra da kanlari yerde kalmayacak............ Diyecek kelime bulamiyorum.
Tabi asker bedava olunca .... giderse de nasil olsa babasi Vatan saolsun diyecek. Olenlerin %90'i isi askerlik olmayan meslegi terzi bakkal isci garson belki de ogrenci okulu birakip gelmis bir kismi da issiz vatan evlatlari. Maas alan isi profesyonel askerlik olan beyler pasalar nerde. Onlar cenazelerde ahkam kesiyor "Kanlari yerde kalmayacak"
Atilan adimlar ve yapilanlar ayni oldugu surece sonuc da her zaman ayni olacaktir. Farkli biseyler yapilmalı artık.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şubatta ilk dönem gidiyorum 3 ay sonra da ilk fırsatta gönüllü olup bu kekolara tek vuruş beyinden indirmeye başlıcam Allah nasip ederse....kanımız yerde kalmıcak Sinirlendim
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:57    Mesaj konusu: ALLAH KAHRETSİN ! ! ! ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi televizyondan duygudumda 10 aylık oğlumla oynuyoduk ,
yerlerde yuvarlanıyoduk , alt alta üst üste ...
Haberi aldığım an dondum kaldım ,
ilk aklıma geleni söliyim arkadaşlar , orda şehit olan çocuklar da yaklaşık 19 sene önce benim oğlum kadardı,
onların da anneleri babaları onlarla oynamışlardı mutlaka benim oğlumla oynadığım gibi aynı !... Oynamışlardı elbet , oynamışlardı ve üstüne 20 sene daha
evlatlarıyla bazen oynadılar bazen tatsızlık yasadılar ,
bazen okuldaki bi durumuna üzüldüler bazen de mutlu mutlu anlar yaşadılar ! ... Koskoca 20 yıl , 20 yıl emek , 20 yıl gözlem , 20 yıl sewgi , 20 yıl alışkanlık , 20 yıl merak ... 20 yıl 20 yıl 20 yıl ... 20 yıl herşey icin geçmiş olabilir ama asla koskoca 20 yıldan sonra şerefsizlerin kurşununa kurban olsun diye geçmedi 20 yıl ! ...

Bu anlattığım en basit en insanca , en kapsamsızca düşünülen hali !

Bi de şu açıdan bakmak gerek ,
koskoca Türkiye , nasıl oluyoda 3-5 çapulcuya evlatlarını şehit verebiliyo ! Bu kadar mı basit , bu kadar mı kolay !
Devletin başındakiler kahvede oturur konuşur gibi ağız yapmayı biliyolar ama farkında değiiler herhalde ki bu geminin kaptanı onlar !
Cok fazla konusmak istemiyorum bu konuda ama insanın içi yanıyo ! Acilen bişeyler yapılmalı ,
başkalarına güdümlü yaşamaktan,haraket etmekten vazgecmessek üzülerek söylüyorum dünyanın en ii ordusu bizde de olsa hiç mi hiç kar etmiyo ve
kar etmeyecektir !

Terörü lanetliyorum !
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,
onlar hepimizden şanslı cocuklar,
vatan için gözlerini yumdular hayata !
Hepsinin mutlak ve ortak yeri cennet !
Allah aynı acıları bize bi daha göstermesin !
VATAN SAĞOLSUN !...
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçimiz yanıyor...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Üzgünüm
Doğuluyum demeye dilim varmıyor 35 senedir istanbuldayım yeter artık ALLAH belanızı versin ne istiyorsunuz ermeni tohumları.
Siz insansanız ben değilim
Siz müslümansanız ben değilim
Siz kürtseniz ben değilim
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
irbas
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Milli yas ilan edilmesi için kaç asker daha şehit olmalı anlayamıyorum herkes evine dükkanına bayrağımızı assın belki gormeyen gözler ne kadar kalabalık olduğumuzu kabullenirler, başımız sağolsun, unutmayalım o kardeşlerimizi...
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık ben dayanamıyorum sırf biz akşam rahat uyuyalım die kardeşlerim gece ölüolar benim asıl içimi acıtan şey bunların olmamasını sağlayabiliriz pkk dediğin elisilahlı köpekden başka bişey deildir allah tüm şehitlerimize rahmet aylesin
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal