Tarih: 21.10.2007 - 11:38 Mesaj konusu:
boyle bır baskı yapılıyorken, tekrar boyle bır olaya cesaret etmelerınde mutlaka baska unsurlar olmalı. yoksa bu verdıgımız sehıtlerle bızı tahrık edıp, amac TÜRKİYE DEVLETİ'ni savaşa mı suruklemek mi diye dusunmekten kendımı alıkoyamıyorum!!!
yuce rabbım sehitlerimize rahmet, aılelerıne sabırlar ıhsan eylesin...
Artık diyecek söz bulamıyorum. Biraz önce salona geçtim tvde haber geçiyorlardı bakamadım morallerim çöktü babam salonda kuduruyor. Annem tek kelime konuşmuyor. Allah sonumuzu hayır etsin
Başımız sağolsun...Pis kalleşlerin köklerine kıran girsin inşallah! Ama bu haince saldırıların bedellerini elbet ödeyecekler!! Bizim ülkemizde bize kafa tutmak neymiş görecekler! Ama malesef şehit sayımız 16 ya yükseldi _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
En son vahsikedi tarafından 21.10.2007 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.10.2007 - 11:54 Mesaj konusu:
Allah Rahmet Eylesin.
23 yildan beri sehitlerimize yapilan en buyuk saygisizlik utanmadan hala"Sehitlerin kani yerde kalmayacak" , "Kokleri kurutulacak" ve benzeri yalanlarin soylenmesidir. Bi Allah'in kulu da "Ulan siz bizle dalga mi geciyorsunuz 23 senedir ayni laflar" demiyor. 20 yasinda gencecik vatan evladini 3 aylik egitimle eksik techizatla mayin tarlasina sok sonra da kanlari yerde kalmayacak............ Diyecek kelime bulamiyorum.
Tabi asker bedava olunca .... giderse de nasil olsa babasi Vatan saolsun diyecek. Olenlerin %90'i isi askerlik olmayan meslegi terzi bakkal isci garson belki de ogrenci okulu birakip gelmis bir kismi da issiz vatan evlatlari. Maas alan isi profesyonel askerlik olan beyler pasalar nerde. Onlar cenazelerde ahkam kesiyor "Kanlari yerde kalmayacak"
Atilan adimlar ve yapilanlar ayni oldugu surece sonuc da her zaman ayni olacaktir. Farkli biseyler yapilmalı artık.
Tarih: 21.10.2007 - 11:55 Mesaj konusu:
şubatta ilk dönem gidiyorum 3 ay sonra da ilk fırsatta gönüllü olup bu kekolara tek vuruş beyinden indirmeye başlıcam Allah nasip ederse....kanımız yerde kalmıcak _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Haberi televizyondan duygudumda 10 aylık oğlumla oynuyoduk ,
yerlerde yuvarlanıyoduk , alt alta üst üste ...
Haberi aldığım an dondum kaldım ,
ilk aklıma geleni söliyim arkadaşlar , orda şehit olan çocuklar da yaklaşık 19 sene önce benim oğlum kadardı,
onların da anneleri babaları onlarla oynamışlardı mutlaka benim oğlumla oynadığım gibi aynı !... Oynamışlardı elbet , oynamışlardı ve üstüne 20 sene daha
evlatlarıyla bazen oynadılar bazen tatsızlık yasadılar ,
bazen okuldaki bi durumuna üzüldüler bazen de mutlu mutlu anlar yaşadılar ! ... Koskoca 20 yıl , 20 yıl emek , 20 yıl gözlem , 20 yıl sewgi , 20 yıl alışkanlık , 20 yıl merak ... 20 yıl 20 yıl 20 yıl ... 20 yıl herşey icin geçmiş olabilir ama asla koskoca 20 yıldan sonra şerefsizlerin kurşununa kurban olsun diye geçmedi 20 yıl ! ...
Bu anlattığım en basit en insanca , en kapsamsızca düşünülen hali !
Bi de şu açıdan bakmak gerek ,
koskoca Türkiye , nasıl oluyoda 3-5 çapulcuya evlatlarını şehit verebiliyo ! Bu kadar mı basit , bu kadar mı kolay !
Devletin başındakiler kahvede oturur konuşur gibi ağız yapmayı biliyolar ama farkında değiiler herhalde ki bu geminin kaptanı onlar !
Cok fazla konusmak istemiyorum bu konuda ama insanın içi yanıyo ! Acilen bişeyler yapılmalı ,
başkalarına güdümlü yaşamaktan,haraket etmekten vazgecmessek üzülerek söylüyorum dünyanın en ii ordusu bizde de olsa hiç mi hiç kar etmiyo ve
kar etmeyecektir !
Terörü lanetliyorum !
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,
onlar hepimizden şanslı cocuklar,
vatan için gözlerini yumdular hayata !
Hepsinin mutlak ve ortak yeri cennet !
Allah aynı acıları bize bi daha göstermesin !
VATAN SAĞOLSUN !... _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Tarih: 21.10.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
İçimiz yanıyor...
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Doğuluyum demeye dilim varmıyor 35 senedir istanbuldayım yeter artık ALLAH belanızı versin ne istiyorsunuz ermeni tohumları.
Siz insansanız ben değilim
Siz müslümansanız ben değilim
Siz kürtseniz ben değilim
Milli yas ilan edilmesi için kaç asker daha şehit olmalı anlayamıyorum herkes evine dükkanına bayrağımızı assın belki gormeyen gözler ne kadar kalabalık olduğumuzu kabullenirler, başımız sağolsun, unutmayalım o kardeşlerimizi... _________________ kimse sahip olamadı...
artık ben dayanamıyorum sırf biz akşam rahat uyuyalım die kardeşlerim gece ölüolar benim asıl içimi acıtan şey bunların olmamasını sağlayabiliriz pkk dediğin elisilahlı köpekden başka bişey deildir allah tüm şehitlerimize rahmet aylesin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız