Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yzf r6 600 rr arasındaki ince ayrıntılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yzf r6 600 rr arasındaki ince ayrıntılar

yzf r6 600 rr arasındaki ince ayrıntılar
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Re: yzf r6 600 rr arasındaki ince ayrıntılar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ARKADAŞLAR; bir yıl içinde aldıgım bu iki ss hakkındaki izleminlerim 2007 yzf R6 yeni kasa, 600 rr yeni kasa. bu yazdıgım iki motoru sıfır alıp bizzat binerek,gezerek,gazlayarak,görerek,test ederek, tapa gazlarınıda bilerek vede en önemlisi iki marka motoru binip anlayarak yorum yapıyorum.(kitaplardan degil bu yorumlarım)
HONDA SBR 600 RR YENİ KASA YAMAHA YZF R6 YENİ KASA
güven veriyor güven kırıyor (yeni başlayanlar için)
yumuşak sert
akıcı akıyor işte
hess (eloktironik gidon amirtüsörü) oneki.... gerçi ohlins takmıştım (işkence bilmeyen için)
gerçek güç tekere 133 hp miş. peh derim
son sürat 300 biraz altında Bravo son sürat 300 altında Beğenmedim
viraj HONDA viraj mı acaba bi kasis çıkarmı dagılırmıyım? gidon amirtüsörü yokken.
rollon hepsiyle olur dişine göre olursa olur
yol heryere gidilir yol temizse gidilir bozuksa kıçın agrır sele rahatsız
ön cam yeterli degil ama idare eder ön cam yokki nereye yatacaksın vibrasyon rüzgar kafa dışarıda boyun agrısı
tapa gaz uzun süre gidebilirsin tapa gaz çok az gidersin 100 metre kısa koşu gibi(boynun agrır geri kalırsın zorlama)
fiyat süper Bravo etmez o para Beğenmedim
servis her yerde her şekilde parçaları ucuzmuş ben göremedim ucuzlugunu sadece safsata
kimisi tipsis bu motor der benim AŞKIM yakışıklılıgına ALDANDIM
kilo hafif oyna oynayabildigin gibi agır sanki 1000 lik makine anasını satayım
trafikte fan nadiren açar 20 saniye durmaya gör fan bi açar bidaha kapanmaz (ayakların yanar)
marka HONDA marka bizamanlar YAMAHA
al bin masraf istemez al bineme biraz masraf ister yol tutuşu için

ARKADAŞLAR ;daha saymakla bitmeyecek bir sürü farklılıkları var aslında birbiriyle aynıymış gibi gözükselerde ( 600 cc motor hacmi olarak) ayrıldıkları okadar çok fazla teknik detayları varki saymakla bitmez. ben bu iki motoru alıp binen birisi olarak yazıyorum vede sölüyorum R6 kesinlikle o para etmez,nasıl aldım bukadar para verdim o motora ben kendime gülüyorum. Hatta ikisinin fiyatı aynı bile olsa yinede R6 bence en son alınacak 600 lük ss dir. NOT: ansiklopodi gazcıları şimdi yazıp çizecekler,marka fanatikleride yazıp çizecekler, BEN ne marka fanatikligi yaptım nede bi markayı yere vurdum sadece iki motor arasındaki farkları ortaya koydum. katılın,katılamayın ama düşünmeden,bilmeden yazmayın. yazdıklarım anlondaadıgınız kadardır. yarın R6 daha iyi bir makine yapar vede fiyatını iyi tutar 600 rr bırakır onu alırım. Ama durum bugün bundan ibarettir. HONDA hayat H-ONDA Delirdim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

mrt2828 demiş ki:
evet ARKADAŞLAR; bir yıl içinde aldıgım bu iki ss hakkındaki izleminlerim 2007 yzf R6 yeni kasa, 600 rr yeni kasa. bu yazdıgım iki motoru sıfır alıp bizzat binerek,gezerek,gazlayarak,görerek,test ederek, tapa gazlarınıda bilerek vede en önemlisi iki marka motoru binip anlayarak yorum yapıyorum.(kitaplardan degil bu yorumlarım)
HONDA SBR 600 RR YENİ KASA, YAMAHA YZF R6 YENİ KASA
güven veriyor, güven kırıyor (yeni başlayanlar için)
yumuşak, sert
akıcı, akıyor işte
hess (eloktironik gidon amirtüsörü), oneki.... gerçi ohlins takmıştım (işkence bilmeyen için)
gerçek güç tekere, 133 hp miş. peh derim
son sürat 300 biraz altında Bravo, son sürat 300 altında Beğenmedim
viraj HONDA, viraj mı acaba bi kasis çıkarmı dagılırmıyım? gidon amirtüsörü yokken.
rollon hepsiyle olur, dişine göre olursa olur
yol heryere gidilir, yol temizse gidilir bozuksa kıçın agrır sele rahatsız
ön cam yeterli degil ama idare eder, ön cam yokki nereye yatacaksın vibrasyon rüzgar kafa dışarıda boyun agrısı
tapa gaz uzun süre gidebilirsin, tapa gaz çok az gidersin 100 metre kısa koşu gibi(boynun agrır geri kalırsın zorlama)
fiyat süper Bravo, etmez o para Beğenmedim
servis her yerde her şekilde, parçaları ucuzmuş ben göremedim ucuzlugunu sadece safsata
kimisi tipsis bu motor der benim AŞKIM, yakışıklılıgına ALDANDIM
kilo hafif oyna oynayabildigin gibi, agır sanki 1000 lik makine anasını satayım
trafikte fan nadiren açar, 20 saniye durmaya gör fan bi açar bidaha kapanmaz (ayakların yanar)
marka HONDA, marka bizamanlar YAMAHA
al bin masraf istemez, al bineme biraz masraf ister yol tutuşu için

ARKADAŞLAR ;daha saymakla bitmeyecek bir sürü farklılıkları var aslında birbiriyle aynıymış gibi gözükselerde ( 600 cc motor hacmi olarak) ayrıldıkları okadar çok fazla teknik detayları varki saymakla bitmez. ben bu iki motoru alıp binen birisi olarak yazıyorum vede sölüyorum R6 kesinlikle o para etmez,nasıl aldım bukadar para verdim o motora ben kendime gülüyorum. Hatta ikisinin fiyatı aynı bile olsa yinede R6 bence en son alınacak 600 lük ss dir. NOT: ansiklopodi gazcıları şimdi yazıp çizecekler,marka fanatikleride yazıp çizecekler, BEN ne marka fanatikligi yaptım nede bi markayı yere vurdum sadece iki motor arasındaki farkları ortaya koydum. katılın,katılamayın ama düşünmeden,bilmeden yazmayın. yazdıklarım anlondaadıgınız kadardır. yarın R6 daha iyi bir makine yapar vede fiyatını iyi tutar 600 rr bırakır onu alırım. Ama durum bugün bundan ibarettir. HONDA hayat H-ONDA Delirdim

nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun yurtdısı testleride yapıldı ve rr açık ara önde sonuçlandı.

tabii ki kullanan birinden böyle bir kıyaslamayı okumak çok güzel. tahminim 2008 de 1000lik arasında da honda başı çekecektir. bakalım ve görelim. teşekkür ederim... Alkışlıyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
çok açık ve seviyeli bir yorum
bizimle paylaştığın için teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

40 yıllık Hondacı gibiyim ha Murat? Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 21.10.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasın yaa
işte gerçek kullanıcıdan net teşhisler bunlar alıcak arkadaşlara yol gösteriri işte
tebrikler..
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutluemlak, Bravo
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.10.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke 2005 için de aynı şeyleri söleyebilseydik Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 21.10.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Bu iki marka arasında tercih yapacaklar için aydınlatıcı bilgiler.Şahsen ben 2008 R6 almayı düşünüyordum ,şimdi acaba almasam mı dedim Gülümsüyorum .Paylaştıkların benim için iyi oldu. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 21.10.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazı biraz karışık olsa da genel bilgi, bizim bu sene boyunca dediğimiz gibi: son KaraRR 2007-2008 600RR diğerlerini fena bozar Bravo Gülümsüyorum

hayırlı olsun motorun bu arada Göz kırpıyorum Bir beyaz daha gelmiş oldu Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.10.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi daha 6 ay önce en iyisi Yamaha R6 diyodun Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dergiler için yapılan test sonuçları ve kullanıcı yorumları 600RR diyor hala çıkıp R6 diyecek kimse olacağını sanmıyorum. Ama R6'nın yakışıklı olduğunu savunan arkadaşlara hak veririm.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ssedatt
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlara katılıyom rr Dil çıkarıyorum
Başa dön
ssedatt Çevrimdışı ssedatt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 21.10.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Murat abi daha 6 ay önce en iyisi Yamaha R6 diyodun Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 21.10.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve tarafsız yorumlarını bizimle paylaştığın için teşekkürler Alkışlıyorum
en son verilecek zoraki kaRaR 600 RR Dil çıkarıyorum
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 21.10.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri RR mı dedi hemde 2007 Şok oldum KaraRR ,titi armyy şimdi buraya ayak basarlar Delirdim Delirdim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal