Tarih: 21.10.2007 - 12:13 Mesaj konusu: Re: yzf r6 600 rr arasındaki ince ayrıntılar
evet ARKADAŞLAR; bir yıl içinde aldıgım bu iki ss hakkındaki izleminlerim 2007 yzf R6 yeni kasa, 600 rr yeni kasa. bu yazdıgım iki motoru sıfır alıp bizzat binerek,gezerek,gazlayarak,görerek,test ederek, tapa gazlarınıda bilerek vede en önemlisi iki marka motoru binip anlayarak yorum yapıyorum.(kitaplardan degil bu yorumlarım)
HONDA SBR 600 RR YENİ KASA YAMAHA YZF R6 YENİ KASA
güven veriyor güven kırıyor (yeni başlayanlar için)
yumuşak sert
akıcı akıyor işte
hess (eloktironik gidon amirtüsörü) oneki.... gerçi ohlins takmıştım (işkence bilmeyen için)
gerçek güç tekere 133 hp miş. peh derim
son sürat 300 biraz altında son sürat 300 altında
viraj HONDA viraj mı acaba bi kasis çıkarmı dagılırmıyım? gidon amirtüsörü yokken.
rollon hepsiyle olur dişine göre olursa olur
yol heryere gidilir yol temizse gidilir bozuksa kıçın agrır sele rahatsız
ön cam yeterli degil ama idare eder ön cam yokki nereye yatacaksın vibrasyon rüzgar kafa dışarıda boyun agrısı
tapa gaz uzun süre gidebilirsin tapa gaz çok az gidersin 100 metre kısa koşu gibi(boynun agrır geri kalırsın zorlama)
fiyat süper etmez o para
servis her yerde her şekilde parçaları ucuzmuş ben göremedim ucuzlugunu sadece safsata
kimisi tipsis bu motor der benim AŞKIM yakışıklılıgına ALDANDIM
kilo hafif oyna oynayabildigin gibi agır sanki 1000 lik makine anasını satayım
trafikte fan nadiren açar 20 saniye durmaya gör fan bi açar bidaha kapanmaz (ayakların yanar)
marka HONDA marka bizamanlar YAMAHA
al bin masraf istemez al bineme biraz masraf ister yol tutuşu için
ARKADAŞLAR ;daha saymakla bitmeyecek bir sürü farklılıkları var aslında birbiriyle aynıymış gibi gözükselerde ( 600 cc motor hacmi olarak) ayrıldıkları okadar çok fazla teknik detayları varki saymakla bitmez. ben bu iki motoru alıp binen birisi olarak yazıyorum vede sölüyorum R6 kesinlikle o para etmez,nasıl aldım bukadar para verdim o motora ben kendime gülüyorum. Hatta ikisinin fiyatı aynı bile olsa yinede R6 bence en son alınacak 600 lük ss dir. NOT: ansiklopodi gazcıları şimdi yazıp çizecekler,marka fanatikleride yazıp çizecekler, BEN ne marka fanatikligi yaptım nede bi markayı yere vurdum sadece iki motor arasındaki farkları ortaya koydum. katılın,katılamayın ama düşünmeden,bilmeden yazmayın. yazdıklarım anlondaadıgınız kadardır. yarın R6 daha iyi bir makine yapar vede fiyatını iyi tutar 600 rr bırakır onu alırım. Ama durum bugün bundan ibarettir. HONDA hayat H-ONDA
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
mrt2828 demiş ki:
evet ARKADAŞLAR; bir yıl içinde aldıgım bu iki ss hakkındaki izleminlerim 2007 yzf R6 yeni kasa, 600 rr yeni kasa. bu yazdıgım iki motoru sıfır alıp bizzat binerek,gezerek,gazlayarak,görerek,test ederek, tapa gazlarınıda bilerek vede en önemlisi iki marka motoru binip anlayarak yorum yapıyorum.(kitaplardan degil bu yorumlarım)
HONDA SBR 600 RR YENİ KASA, YAMAHA YZF R6 YENİ KASA
güven veriyor, güven kırıyor (yeni başlayanlar için)
yumuşak, sert
akıcı, akıyor işte
hess (eloktironik gidon amirtüsörü), oneki.... gerçi ohlins takmıştım (işkence bilmeyen için)
gerçek güç tekere, 133 hp miş. peh derim
son sürat 300 biraz altında , son sürat 300 altında
viraj HONDA, viraj mı acaba bi kasis çıkarmı dagılırmıyım? gidon amirtüsörü yokken.
rollon hepsiyle olur, dişine göre olursa olur
yol heryere gidilir, yol temizse gidilir bozuksa kıçın agrır sele rahatsız
ön cam yeterli degil ama idare eder, ön cam yokki nereye yatacaksın vibrasyon rüzgar kafa dışarıda boyun agrısı
tapa gaz uzun süre gidebilirsin, tapa gaz çok az gidersin 100 metre kısa koşu gibi(boynun agrır geri kalırsın zorlama)
fiyat süper , etmez o para
servis her yerde her şekilde, parçaları ucuzmuş ben göremedim ucuzlugunu sadece safsata
kimisi tipsis bu motor der benim AŞKIM, yakışıklılıgına ALDANDIM
kilo hafif oyna oynayabildigin gibi, agır sanki 1000 lik makine anasını satayım
trafikte fan nadiren açar, 20 saniye durmaya gör fan bi açar bidaha kapanmaz (ayakların yanar)
marka HONDA, marka bizamanlar YAMAHA
al bin masraf istemez, al bineme biraz masraf ister yol tutuşu için
ARKADAŞLAR ;daha saymakla bitmeyecek bir sürü farklılıkları var aslında birbiriyle aynıymış gibi gözükselerde ( 600 cc motor hacmi olarak) ayrıldıkları okadar çok fazla teknik detayları varki saymakla bitmez. ben bu iki motoru alıp binen birisi olarak yazıyorum vede sölüyorum R6 kesinlikle o para etmez,nasıl aldım bukadar para verdim o motora ben kendime gülüyorum. Hatta ikisinin fiyatı aynı bile olsa yinede R6 bence en son alınacak 600 lük ss dir. NOT: ansiklopodi gazcıları şimdi yazıp çizecekler,marka fanatikleride yazıp çizecekler, BEN ne marka fanatikligi yaptım nede bi markayı yere vurdum sadece iki motor arasındaki farkları ortaya koydum. katılın,katılamayın ama düşünmeden,bilmeden yazmayın. yazdıklarım anlondaadıgınız kadardır. yarın R6 daha iyi bir makine yapar vede fiyatını iyi tutar 600 rr bırakır onu alırım. Ama durum bugün bundan ibarettir. HONDA hayat H-ONDA
_________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 21.10.2007 - 12:26 Mesaj konusu:
bunun yurtdısı testleride yapıldı ve rr açık ara önde sonuçlandı.
tabii ki kullanan birinden böyle bir kıyaslamayı okumak çok güzel. tahminim 2008 de 1000lik arasında da honda başı çekecektir. bakalım ve görelim. teşekkür ederim...
Tarih: 21.10.2007 - 14:12 Mesaj konusu:
Bu deneyimlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Bu iki marka arasında tercih yapacaklar için aydınlatıcı bilgiler.Şahsen ben 2008 R6 almayı düşünüyordum ,şimdi acaba almasam mı dedim .Paylaştıkların benim için iyi oldu. _________________ God is love.
Yazı biraz karışık olsa da genel bilgi, bizim bu sene boyunca dediğimiz gibi: son KaraRR 2007-2008 600RR diğerlerini fena bozar
hayırlı olsun motorun bu arada Bir beyaz daha gelmiş oldu _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 21.10.2007 - 14:42 Mesaj konusu:
Dergiler için yapılan test sonuçları ve kullanıcı yorumları 600RR diyor hala çıkıp R6 diyecek kimse olacağını sanmıyorum. Ama R6'nın yakışıklı olduğunu savunan arkadaşlara hak veririm. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 21.10.2007 - 15:25 Mesaj konusu:
güzel ve tarafsız yorumlarını bizimle paylaştığın için teşekkürler
en son verilecek zoraki kaRaR 600 RR _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız