Tarih: 21.10.2007 - 13:38 Mesaj konusu: neden 600 cc olmaz
arkadaşlar elbette bu kadar insan başlangıç motoru olarak düşük diyorsa bi bildikleri vardır hepinizin tecrüberelerine sonsuz saygı duyuyorum ama merak ediyorum hiçmi cbr600rr ile başlayıpda tecrübe kazanan yok(babam bana 1 kere motor alıcak ve ben en azından 5 sene buna binmek zorundayım ve ben bunu istemiyorum)lütfen beni yanlış anlamayın ben hemen alıp başlıycam dien öbür üyelerin söledini sölemiyorum
ben önce 1oolük bi scooter kullandım bi kaç ay sonra abimin R1 ini kullanmaya başladım ama tabi pek tavsiye edilen bişey değil....umarım doğru bi seçim yaparsın _________________ kim demiş R1 erkekler içindir diye:))
arkadaş bence ufakdan başlasan daha iyi olur ama senin için ama sen diyorsunki 5 sene binecem tabii senin fikrin ama kullanırkende cok dikkatli ol kimsenin gazına gelme olmazmı _________________ motordelisidevrim@hotmail.com
0 rh +
0536 456 4443
0554 290 3977
yani sizlerin sölediği şey insanların gaza geldiği için mi almayın diosunuz ayrıca ben bu hondanın başlama kursunada gidicem gaz konusuna gelincede iradem güçlüdür sonuçta bu benim canım
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 21.10.2007 - 14:33 Mesaj konusu:
Arkadaşım. Aldığın motora 5 sene binmek istiyorsan eğitimlerin hepsine katıl. 600cc ile başlayıp 5 sene binebilirsin umarım. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 21.10.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
sessizz demiş ki:
gaz konusuna gelincede iradem güçlüdür sonuçta bu benim canım
yavaşşşŞŞŞş!o motora bincen gazlamıcan öle mi?ilk zamanlar boş yollarda gazlıcan,sora biraz viraj yapiim dicen,sora biraz makas atiim,sora (hala düşmediysen) ben bu işi kaptım dicen şehir içinde ghost rider olmaya kalkcan ben bu saydıklarımın 2.maddesinde kaldım.şu anda sol el bileğim kırık,geri kalan maddelere iileşince bakıcaz.binilmez die bişi yok binilir ama düşülmez die de bişi yok ne kadar dikkatli olursan ol motoru tanıyana kadar çok acemilik çekiyo insan.dikkatli olmak lazım.bakkala bile gitsen kaskını çıkarma kardeşim lazımız biz bu vatana.baksana hergün şehit veriyoruz,bu şekilde heba etmeyelim kendimizi ölceksek vatan uğruna ölelim böle hiç uğruna deil.
Tarih: 21.10.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
kendını bıldıkten sonra al derım arkadasım ole abartılıcak bısey yok bence bende hysungtan hayabusaya bındım valla kendını bıl altındakı gucu bıl yeter cup motorlada olen var makınenın ve kendının sınırlarını bıl yeter hayırlı olsun sımdıden
Tarih: 21.10.2007 - 15:17 Mesaj konusu:
bence bu kadar uzun zamandır özellikle racing kullanan insanlar bas bas bağıra bağıra bi hal olduklarına göre bi bildikleri vardır diye düşünüyorum.. haa bunun istisnaları yok mu var tabi.. çok sevdiğim iki arkadşım var 600f le başladılar suan birinde 600rr birinde r6 devam ediyolar.. ikiside hondanın kurslarına gitti ve ikiside ciddi anlamda kendini bilen sağlam motorcular.. hani bırak gaza gelmeyi motor üstündeyken son derece dikkatliler alkol asla almazlar vs.. zaten vitesli motor kullanmayı bilen adam bana göre her cc motoru kullanır.. kullanmakta bşey yok yani.. suan 1000 cc motor bende gidebiliyorum istediğim her yere.. önemli olan risk altındayken ne yapacağımızı bilmek.. önümüze herhangi bi engel çıktığı zaman o hızda nasıl onu atlatabileceğimiz veya ne bilim virajdayken yanlış bi hareketi nasıl toparlarız vs.. bunlarda söylenenlere göre ancak deneyimle olan şeylermiş ve ben buna hak veriyorum.. bunlar yüksek cc motorda öğrenilmez diye bişey yok.. ama bi 600 cc den düşmek var bi 125 cc den düşmek var.. maddi ve manevi alacağımız zararlar ikisi arasında son derece uçuk kalıyor.. hani demişssin ya bi kere alıp 5 sene onu kullanıcam.. bence önemli olan 5 sene kullanabileceğin bi motora binebilmek.. alıpta bi daha binememekte var.. ve malesef bunlar hayatın gerçekleri.. bi şekilde babanı ikna ettiysen zaten bi sene iki sene sonra yine ikna eder daha büyüğünü aldırabilirsin diye düşnüyorum.. yok aldıramam dersende sen al parasını yatır bankada paşa paşa beklesin... al kendine uygun bi mnotor kullan ilerde daha yüksek cc ye geçersin.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
hepinize ilgisinden dolayı teşekkür ederim ama sizde anlarsınızki beklemek istemiyorum güzel bi motora binmek istiyorum hyosunga bakıyorum kalıp açısından iyi diye ondada bi ton sorun var napıcam bilmiom cbr125 e binmiyeceğim kesin
bnd eistiyodum 600rr laıp grenajları çıakrıp öle binmek ve bn bi motoru aldınmmı 8 sene kullanıcam ama ybr 125 almayı düşünüyom _________________ Fırat ÜNER İzmir MD
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 549 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 21.10.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
AKSAM RÜYAMDA TEK TEKER YAPMAYA ÇALIŞIYODUM
KARDEŞ BU İŞLER USTALIK İSTİYO PARAN VAR ALIRSIN AMA MOTOR SENİ KABUL ETMEZ YOK KAYGAN OLUR GAZLARSIN BOŞ OLUR ARABA ÇIKAR ÖNÜNE ALLAH KORUSUN İLK TECRUBEDE KIVIRAMAZSIN DÜŞERSİN AMA İYİ BİR ARABA KULLANISIYSAN BELKİ MOTORUN KARAKTERİNİ TAHMİN EDERSİN AMA YİNE ANLAYAMAZSIN YİNE MOTOR HEP SENİN BOŞ ANINI KOLLAR GAZLAMAM DİYEN YALAN SÖYLER BENİM İLK MOTORUM GSX-R 600 TEK TEKER YAPMIYORUM AMA BAKSANA BİLİÇ ALTINANDA İSTİYO NEDEN EMSALLERİN YAPIYO SENDE İSTİYOSUN
GAZADA GELİCEKSİN TAM GAZDA AÇICAKSIN AMA HATA YAPMA ŞANSIN ÇOK MİNİMİZE HATTA YOK FARK ŞU SCOOTERLA
----SERİ MOTOR KULLANIMI ZOR HATA AFFETMEYEN MOTOR
---- YAVAŞ MOTOR HATANA BAZEN GÖZ YUMAN KULLANIMI KOLAY MOTOR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız