Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kazazede karvanına bir yolcu daha

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kazazede karvanına bir yolcu daha

kazazede karvanına bir yolcu daha
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 21.10.2007 - 15:42    Mesaj konusu: kazazede karvanına bir yolcu daha Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kimsenin başına vermesin yaklaşık 2 ay önce kadar bende kazazedelerin arasına katıldım. kaza yaptığıma mı üzüleyim, dizimdeki kırığa mı üzüleyim, herşey yetmezmiş gibi geçmiş olsun için gelen onca kişinin "geçmiş olsun, yahu ben-biz sana demedik mi motor senin ne işine, araba niye almıyorsun üzerine üç beş koyup" ve daha neler neler. neyseki tam koruma ile sadece bir kırığım vardı. dizlik olmasına rağmen dizimde kırık olması ilginçti. diğer ilginç olan ise, o gün giydiğim kaskın piyasada 30 liraya satılan kasklardan olması idi. o da kırıldı ama kafamda çok şükür bir hasar yok. diğer arkadaşlarımın da haykırdığı gibi tam koruma,tam koruma,tam koruma,tam koruma. aradan sizsiz geçen 2.5 ay aradan sonra, sizlerle birlikte olmak dizimdeki kırığı bir nebze olsun unutturdu.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 21.10.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsn aramızda olmana sevindim Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tiesto07
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun
Başa dön
tiesto07 Çevrimdışı tiesto07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya tam koruma geçmiş olsun
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 21.10.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, aynısı benim başımda bilader.sorma ya motorcunun halinden motorcu anlıyo.iş yerimde bile herkes salak muamelesi yapıyo sizene lan öküzler Sinirlendim siz ne anlarsınız tekdüze yaşayıp arabayla cıstak cıstak gezmeye devam edin.sizin için hayat bu işte bi felsefeniz yok dümbük dümbük yaşıyonuz ya da yaşadıınızı sanıyonuz! Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
bestamik19
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, oratalıkta koltuk değnekleriyle dolaşmaya çekiniyorum. millet sanki bak işte bu motor kazasından bu hale geldşi der gibi bakıyor sanki. o çevrenin olumsuz tepkilerinden dolayı.
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş ossun Üzgünüm

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ve hoşgeldin...
onlar anlamaz motorun nasıl bi zevk olduğunu sen bak keyfine boşveeeeeerrr....
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rockydrummer
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın fakat atlanan bir yere değinmek istiyorum kardeş kesinlikle bir daha ucucz kask alma bu senin hayatın en önemli şey ya kask nası ihmal edersin anlamadım walla aman diyim bir dahaki kaskını sağlam bi kask al.....tekrardan geçmiş olsun Öfkeliyim
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Naotilus
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın umarım son kazan olur.
Başa dön
Naotilus Çevrimdışı Naotilus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişolsun hoş geldin Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bestamik19, büyük geçmiş olsun aramızda olman sevindirici Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal