Tarih: 21.10.2007 - 15:42 Mesaj konusu: kazazede karvanına bir yolcu daha
allah kimsenin başına vermesin yaklaşık 2 ay önce kadar bende kazazedelerin arasına katıldım. kaza yaptığıma mı üzüleyim, dizimdeki kırığa mı üzüleyim, herşey yetmezmiş gibi geçmiş olsun için gelen onca kişinin "geçmiş olsun, yahu ben-biz sana demedik mi motor senin ne işine, araba niye almıyorsun üzerine üç beş koyup" ve daha neler neler. neyseki tam koruma ile sadece bir kırığım vardı. dizlik olmasına rağmen dizimde kırık olması ilginçti. diğer ilginç olan ise, o gün giydiğim kaskın piyasada 30 liraya satılan kasklardan olması idi. o da kırıldı ama kafamda çok şükür bir hasar yok. diğer arkadaşlarımın da haykırdığı gibi tam koruma,tam koruma,tam koruma,tam koruma. aradan sizsiz geçen 2.5 ay aradan sonra, sizlerle birlikte olmak dizimdeki kırığı bir nebze olsun unutturdu. _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
Tarih: 21.10.2007 - 16:43 Mesaj konusu:
bestamik19, aynısı benim başımda bilader.sorma ya motorcunun halinden motorcu anlıyo.iş yerimde bile herkes salak muamelesi yapıyo sizene lan öküzler siz ne anlarsınız tekdüze yaşayıp arabayla cıstak cıstak gezmeye devam edin.sizin için hayat bu işte bi felsefeniz yok dümbük dümbük yaşıyonuz ya da yaşadıınızı sanıyonuz!
slayer2694, oratalıkta koltuk değnekleriyle dolaşmaya çekiniyorum. millet sanki bak işte bu motor kazasından bu hale geldşi der gibi bakıyor sanki. o çevrenin olumsuz tepkilerinden dolayı. _________________ BUGÜN GEÇTİ, BEKLE, YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLLAR AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
kardeşim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın fakat atlanan bir yere değinmek istiyorum kardeş kesinlikle bir daha ucucz kask alma bu senin hayatın en önemli şey ya kask nası ihmal edersin anlamadım walla aman diyim bir dahaki kaskını sağlam bi kask al.....tekrardan geçmiş olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız