Tarih: 21.10.2007 - 17:13 Mesaj konusu: artık BURSA MD nin bir VARADERO su var
uzun zamandır almak istedğim motor aslında transalp ti ama kısmet varderoyaymış hiç aklımda olmayan biir motordu ama herşeyiyle mükemmel bir motor yol tutuşu olsun frenleri olsun herşeyiyle süper bi motor diğer motorumdan sonra frenleri daha bi güzel geldi beni tanıyanlar bilir diğer motorun frenlerinn ne kadar güzel olduğunu 99 model tam bir benzin ve yol canavarı Allah herkese gönlündeki motoru versin
işte resimler
biliyorum bana büyük geliyo ama idare etcez artık naplım _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 21.10.2007 - 21:42 Mesaj konusu:
güle güle kullan arkadaşım allah kaza bela göstermesin full koruma artı full dikkat biraz büyük demişsin olsun seneyede giyersin hesabı seneyede kullanırsın _________________ way of LİFE / german autobahn
KLR_250, yakışır kardeşimee helal olsun süper bir makinaa
Alıntı:
biliyorum bana büyük geliyo ama idare etcez artık naplım
olsun orhanım hep bir büyügünü alcaksın seneyede kullanırsın
allah kaza bela vermesin toplantıda bu koca yakışıklıyıda getirrirsin artık _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 22.10.2007 - 17:18 Mesaj konusu:
arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekürler daha motoru tam kavrayamadım çok güçlü ve ağır bi motor uzun yıllar dayanacak bi makina ama ben ne kadar dayanırım orasını bilemm:D bu toplantı olmasa belki ama mutlaka bi gün gelicem
akın geçen sefer geldiğimde motoru alammıştım şu anda zaten motrun ruhsat işlemleri eksik fazla tarfiğe çıkamıyorum. sana VARADERO lar feda olsun be _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız