Racing-Scooter-Chuper-Fazer tüm motorlar bir arada.Anlaşılan hemşehrilerim bir birine uyuyor.
Ali abi Hayabusa hala sendemi,yoksa sattın mı.O eksozlar ona hiç gitmemş abi.Orjinali daha üzeldi.
Ürgüp'ün o havasınada doyum olmaz.İnşallah memleketime geldiğim zaman tanışma imkanımız olur...
hakann, çok güzel gidiyorsunuz Bence adaşınla Msn yada PM ile görüşüp Kayseri MD yi kurup organizatör olarak yoluna devam edebilirsin
Allah'ım bu bayrağı gökyüzünden hiç bir zaman indirmesin,bu bayrağın düşmanlarıda bu bayrağın altında her zaman ezilsin
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 21.10.2007 - 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
constantine_502, evet BMW benimde dikkatimi çekti,ilerleyen yaşına rağmen çok temiz ve bir o kadarda bakımlı görünüyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 21.10.2007 - 19:23 Mesaj konusu:
iii de kardes burda bi peri bacasi resmi bile yok urgup oldugu bile mechul kusura bakmada urgup sokaklarini falan gorurum diye actim yillar once 4 sene orda kaldim da ben cok merak ediyodum _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tarih: 21.10.2007 - 19:30 Mesaj konusu:
ali_yildiz, abi ben yoktum babamda sadece molalarda çekmiş hava yağmurlu olduğundan zaten fazla durmamışlar ama merak etme ürgüpe daha çok gideriz daha güzel fotoğraflar çeker eklerim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız