Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 21.10.2007 Kayseri MD-Ürgüp Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

21.10.2007 Kayseri MD-Ürgüp Gezisi

21.10.2007 Kayseri MD-Ürgüp Gezisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:05    Mesaj konusu: 21.10.2007 Kayseri MD-Ürgüp Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu haftaki gezi ürgüpe ben gitmemiş olsamda babam çekmiş resimleri ekleyim

benzinlikte

yolda ilk molada

başka bir molada

ürgüp semalarından bir bakış

manzaranın keyfini çıkaran motorlar

Kayseri'de 1. Komando Tugayı'ndan
GÖKYÜZÜNDE DALGALANDIRILAN EN BÜYÜK BAYRAK
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaViMaN
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzeldir şimdi oralar dağ bayır oba çayır p Bravo paylaşım için tşkr
YaSe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kayseri md süper gezi, süper fotolar ,süper motorlar, Alkışlıyorum
Başa dön
YaSe Çevrimdışı YaSe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing-Scooter-Chuper-Fazer tüm motorlar bir arada.Anlaşılan hemşehrilerim bir birine uyuyor.
Ali abi Hayabusa hala sendemi,yoksa sattın mı.O eksozlar ona hiç gitmemş abi.Orjinali daha üzeldi.
Ürgüp'ün o havasınada doyum olmaz.İnşallah memleketime geldiğim zaman tanışma imkanımız olur...

hakann, çok güzel gidiyorsunuz Bravo Bence adaşınla Msn yada PM ile görüşüp Kayseri MD yi kurup organizatör olarak yoluna devam edebilirsin Bravo

Allah'ım bu bayrağı gökyüzünden hiç bir zaman indirmesin,bu bayrağın düşmanlarıda bu bayrağın altında her zaman ezilsin

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 21.10.2007 - 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, abi ali abi galip amcaya sattı motoru fz6sı var şimdi
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genç üyeleri daha fazla görmek istiyoruz Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize emeğinize sağlık en çok dikkatimi çeken motor bmw oldu ya süpermiş vallaha Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, evet BMW benimde dikkatimi çekti,ilerleyen yaşına rağmen çok temiz ve bir o kadarda bakımlı görünüyor

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş inşallah önümüzdeki yaz kapadokyayı gezmeyi planlıyorum, gözümde tütüyor, görmeyeli bayağı uzun bir zaman oldu.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş devamıda olur inşllah
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tiesto07
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi organızasyon Alkışlıyorum
Başa dön
tiesto07 Çevrimdışı tiesto07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iii de kardes burda bi peri bacasi resmi bile yok urgup oldugu bile mechul kusura bakmada urgup sokaklarini falan gorurum diye actim yillar once 4 sene orda kaldim da ben cok merak ediyodum

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_yildiz, abi ben yoktum babamda sadece molalarda çekmiş hava yağmurlu olduğundan zaten fazla durmamışlar ama merak etme ürgüpe daha çok gideriz daha güzel fotoğraflar çeker eklerim Bravo
Başa dön
ZanoX
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan gusel resimler walla cidden orada olmak isterdim Gülümsüyorum Eline Sağlık Cok gusel fotolar motorlarda guselmiş Gülümsüyorum
Başa dön
ZanoX Çevrimdışı ZanoX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 21.10.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy be ürgüp ha güzel yer hakann, paylaşımın için teşekkürler
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal