Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE !

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE !
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 21.10.2007 - 22:46    Mesaj konusu: NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Papaz öldü hıristiyan oldular..Hrant öldü ermeni oldular.. Evlatlarımız öldü Türk olamadılar..
NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE !
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 21.10.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 21.10.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 21.10.2007 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa, Motorla Gezide Gaza Geldin Galiba Gülümsüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı mesajın bi değişiği telefonuma geldi herkeze ilettim o günlerde yollara dökülüp hepimiz ermeniyiz diyenler utansın Sinirlendim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Re: NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa demiş ki:
Papaz öldü hıristiyan oldular..Hrant öldü ermeni oldular.. Evlatlarımız öldü Türk olamadılar..
NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE !

türkten hiristiyan olmaz ermeni olmaz olanlar zaten türk degildi, türkten vatani milleti namusu ugruna ancak sehit olur.
allah bizleri o sehitlerinsefa atinden mahrum eylemesin.(amin)
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu msj siyasi bir amaç için değil,milletimizin nasıl bir anda patlama noktasına geldiğinin bir göstergesidir.

öyle bir an gelirki. bu ülke evlatları ne hükümet ne abd nede başka bişey dinler.
yapılacak bişey varsa bundan öncekiler gibi yapılır.

bu gün kendimi garip hissettim,haberlerde eskişehirde,yozgatta,kastamonuda,ülkemizin koç yiğitleri askerlik şubesine başvurup dikelçe verip askerlik görevi istediler aralarında 50-60 yaşında amcalaraımızda vardı.

hakkaride sırnakta teskeresi gelen askerlerimiz dikeçe verip teskere değil kelle istiyoruz diye genel kurmaya dilekçe vermişler.

yenibosnada kıyamet koptu aralıksız 3 saattir arabalı,yayan genci yaşlısı sokaklarda her evden bir Türk bayrağı asılı

bombanın pimi çekildi

Vatan,
Antalya'da bir mavi su,
Posof'ta bir çorak tarla,
Gümüşhane'de bir yemyeşil bahçedir.

Vatan,
Sivas yaylasında
Yıldız bakışlariyle aydınlanan
Ip-ıssız bir gecedir.

Vatan,
Kelkit'te bir kardeş mezarı,
Zonguldak'ta bir maden işçisi,
Rize'de çay toplayan bir gelin
Ve seccâdesinde namaz kılan bir ihtiyar annedir.

Vatan,
Aydın tebessümüyle Aslıhan
Ve duru bakışlarıyle Emine'dir.

Vatan,
Ceylânpınar'da bir ince ceylân,
Edirne'de bir ince minaredir.

Vatan,
Hudut boylarında dalgalanan
Güzel bayrağımızda
Hare hâredir.

Vatan
Küçük ellerinin avuçladığı
Sâde bir toprak parçası değil çocuğum,
Toprakla büyüyen bir kutsal düşüncedir.

sabır taşı çatladı

bu ülke ve mehmetçiklerimiz 3-5 sütü bozuğa boyun eğmez.
her hareket planlı ve programlı gelişir.

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin dostum.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.marmaramotokurye.com
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.10.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.
Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlerin avıdır.
Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır.
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 22.10.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 22.10.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı TahiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 22.10.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türk olmayı onur,Müslüman olmayı gurur sayanların,bol yıldızlı değil ay yıldızlı bayrak altında saf tutanların ocağı bereketli, şehitlerinin ruhu şaad olsun !!! Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal