Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 250 için 14 ön dişli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 250 için 14 ön dişli

cbf 250 için 14 ön dişli

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rahab
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 01:22    Mesaj konusu: cbf 250 için 14 ön dişli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba cbf 250 motorumun şehir içinde rahat kullanabılmek ıcın mevcut 13 ön dişlimi 1 diş büyütmek istiyorum. motorum o-ring zincir kullanıyor. Nette çok fazla araştırma yapmama rağmen hiçbir bilgi edinemedim bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum. Çıkma dişli veya nereden tein edebileceğim hakkında. Şimdiden teşekkürler.
Başa dön
Rahab Çevrimdışı Rahab Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 22.10.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim sordugun soruyu anlamadim niye bir diş buyutmek istiyorsun ki bnm bildiğim on dişliyi buyutursen motor seriligini kaybeder bence uğrasma. Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rahab
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay şu cbf lerin ilk 3 vitesi okadar kısa ki 3 sn ıcersınde gaz acık sekılde 4. vitese atabiliyosun. benim istegim 1.2. viteste dahi 3 aramadan sehir icinde işlerimi gorebilmek. ayagıma kramplar giriyo valla anlatılamaz yasanır. cbf 250
Başa dön
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 22.10.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru yemede istedigini yap sorun degil.vites aralarinin kısa oldugunu bilmıodum Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

14 dişlinin yenisini buldunda cıkmasını arıyosun.
Viteslerin kısa oldugunu ve 14 dişlinin daha rahat kullanılacagını ilk senden duyuyorum.Kullananlardan bir şikayet duymamıştım ama haklı olabilirsin,ben kullanmadım bilmiyorum.Dişlinin cıkmasını bulabileceğini zannetmiyorum ama yokuşlarda motoru,dur-kalk yaparken debriyajı yoracağın kesin...
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CNC tezgahlarında yaptıracaksın. Tabi bu sana biraz pahalıya mal olabilir.
Bende dişli olayı için uğraşıyorum. Çözüm CNC tezgahları
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=55822
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ön dişli ne kadar küçülürse motor kalkışta o kadar seri olur evt mantıken iyi ama gerek yok bence uğraşmana değmez...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 23.10.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biri cnc mi dedi Çok gülüyorum işte ben Dil çıkarıyorum lazımsa 2adet elimde mevcut,buraya kadar işin şakası abi cnc ye gerek yok normal bi frezesi olan tornacıya git motorunun üzerindeki 13 dişliyi ver herşey aynı ebatta 14 dişli iste 1 tane yaparlar sadece dış çapı büyür onuda frezeci bilir ve ayarlar.cnc de yüksek sayılı parçalar işlenir. saygılarımla Gülümsüyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rahab
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49 demiş ki:
ön dişli ne kadar küçülürse motor kalkışta o kadar seri olur evt mantıken iyi ama gerek yok bence uğraşmana değmez...

yanlıs anladın sanırım ben on dıslıyı buyultmek ıstıyorum.

ayrıca cıkma disli vs anlaminda kullanilmis bisey zaten 14 bulunamadigi icin caresizlikten soylenmis bir kelime bukadar duyarlı olmayın bence icerikten ziyade yardımcı olmaya calısmanız daha mantıklı olacaktır. Sonucta ben herseyin bilincinde olarak bunu bulabilecegim yer sordum, 14 dişli takarsam nasıl olur demedim soruma dikkat edin lütfen...

ceyhun teşekkür ederim verdigin bilgiye. bir tornacıya gittim fakat onun kullanacagı metalin motora olmayacagını cok hızlı aşınacağını söylemişti.:\
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal