Tarih: 22.10.2007 - 01:22 Mesaj konusu: cbf 250 için 14 ön dişli
Merhaba cbf 250 motorumun şehir içinde rahat kullanabılmek ıcın mevcut 13 ön dişlimi 1 diş büyütmek istiyorum. motorum o-ring zincir kullanıyor. Nette çok fazla araştırma yapmama rağmen hiçbir bilgi edinemedim bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum. Çıkma dişli veya nereden tein edebileceğim hakkında. Şimdiden teşekkürler.
olay şu cbf lerin ilk 3 vitesi okadar kısa ki 3 sn ıcersınde gaz acık sekılde 4. vitese atabiliyosun. benim istegim 1.2. viteste dahi 3 aramadan sehir icinde işlerimi gorebilmek. ayagıma kramplar giriyo valla anlatılamaz yasanır. cbf 250
Tarih: 23.10.2007 - 01:43 Mesaj konusu:
14 dişlinin yenisini buldunda cıkmasını arıyosun.
Viteslerin kısa oldugunu ve 14 dişlinin daha rahat kullanılacagını ilk senden duyuyorum.Kullananlardan bir şikayet duymamıştım ama haklı olabilirsin,ben kullanmadım bilmiyorum.Dişlinin cıkmasını bulabileceğini zannetmiyorum ama yokuşlarda motoru,dur-kalk yaparken debriyajı yoracağın kesin... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
ön dişli ne kadar küçülürse motor kalkışta o kadar seri olur evt mantıken iyi ama gerek yok bence uğraşmana değmez... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Biri cnc mi dedi işte ben lazımsa 2adet elimde mevcut,buraya kadar işin şakası abi cnc ye gerek yok normal bi frezesi olan tornacıya git motorunun üzerindeki 13 dişliyi ver herşey aynı ebatta 14 dişli iste 1 tane yaparlar sadece dış çapı büyür onuda frezeci bilir ve ayarlar.cnc de yüksek sayılı parçalar işlenir. saygılarımla _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
ön dişli ne kadar küçülürse motor kalkışta o kadar seri olur evt mantıken iyi ama gerek yok bence uğraşmana değmez...
yanlıs anladın sanırım ben on dıslıyı buyultmek ıstıyorum.
ayrıca cıkma disli vs anlaminda kullanilmis bisey zaten 14 bulunamadigi icin caresizlikten soylenmis bir kelime bukadar duyarlı olmayın bence icerikten ziyade yardımcı olmaya calısmanız daha mantıklı olacaktır. Sonucta ben herseyin bilincinde olarak bunu bulabilecegim yer sordum, 14 dişli takarsam nasıl olur demedim soruma dikkat edin lütfen...
ceyhun teşekkür ederim verdigin bilgiye. bir tornacıya gittim fakat onun kullanacagı metalin motora olmayacagını cok hızlı aşınacağını söylemişti.:\
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız