Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sanırım Mehmet Tan kaza geçirdi.Ama kendisinde birşey yok...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sanırım Mehmet Tan kaza geçirdi.Ama kendisinde birşey yok...

Sanırım Mehmet Tan kaza geçirdi.Ama kendisinde birşey yok...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 22.10.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Sanırım Mehmet Tan kaza geçirdi.Ama kendisinde birşey yok... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar saat 09:00 gibi Nilüferin servis minibsüyle Bornovada Karşıyakaya gidiyordum. Turyağın önünde alsancak tarafına giderken bir motosiklet kazası vardı.Uzaktan gördüğüm kadarı ile Mehmet Tan motosikleti kenarıya çekiyordu. Kendisinde birşey yok gibi gözüküyordu. Durup inme şansımda olmadı.Çünkü motosiklet kazası gördüğümde donup kalıyorum.Ama neyseki kendisinde birşey yok.Kendisine geçmiş olsun diyorum...
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Can_KSK, Sanırım başlığı altında bir kaza haberi veriyorsun Sinirlendim
Böyle bir konuda emin olmadan niye yazıyorsun ki. yüreğimiz ağzımıza geldi

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amacım sizleri telaşlandırmak değil, ki o yüzden de kendisinde birşey yok diye başlığa not düştüm.

Açıkcası gördüğüm kişinin Mehmet Tan olduğuna eminim ama kendisi mi kaza yaptı yoksa başkası yaptıda ona yardım mı ediyordu işte onu bilemiyorum.Fakat şunu söyleyebilirim, kendisi sapasağlamdı ve motosikleti kenarıya çekiyordu.Yani telaşlanılacak birşey yok
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Panik yok cok iyiyim,karayollarının azizliğine ugradım yagmur olması ve yolların kamyon tekerleklerinden dolayı tünsekler oluşturması nedeniyle motoru kaydırdım...
araçları sollarken özellikle yagmurlu havalarda,sollarken tümseklerden gecmeyiniz hele benim gibi yaklaşık 10 cm lik tümsekler asla gecmeyiniz...

teçrübe kaza ile eşdegermiş...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abi geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, gecmıs olsun mehmet abı sende bır sey olmaması sevındırıcı..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abi aman dikkat büyük geçmiş olsun seni seviyoruz Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, büyük geçmiş olsun abi...ALLAH beterinden saklasın Çoook seviyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abi büyük geçmiş olsun.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, Abim Büyük Geçmiş Olsun
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim geçmiş olsun çok şükürki iyisin Gülümsüyorum

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim Allah'tan sende bişey yokmuş çok şükür,geçmiş olsun.bi an panik oldum valla topici görünce..
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok buyuk gecmıs olsun.. aynısı banada oldu sag ve orta serıt cok kotu agır vasıtalar yuzunden ki tecrübem de yok.. Üzgünüm

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 22.10.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, Mehmet Abicm geçmiş olsun yahuuu.. sende bişey olmamasına çok sevindim.. aman dikkat et kendine.. daha bize tshirt yollucaksın kısmetse diy mi ama Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal