Tarih: 22.10.2007 - 16:39 Mesaj konusu: İzmir MD bu CUMA Punta'da deli eğlencesine hazır ol
Geçtiğimiz Hafta Punta Bar ın kışlık kapalı mekanına geçiş yaptık ve harika bir katılım sagladık..
Kışın MD herzaman daha kabalık ,cıvıl-cıvıl olmuştur..
Yeni mekanızmıda ilk hafta özellikle müzik konusunda bazı görüş ayrılıkları oldu ancak eglenen üyelerimizin sayısıda çok fazlaydı..
Mekan sahibi Namık ve Mustafa bey özellikle bana isteklerimizi sordular ve hergeçen hafta mekanın bize daha iyi ayak uyduracagının sözünü verdiler..
Sırf kask-mont malzemelerimiz için özel bir vestiyer bölümü bile yaptırıyorlar..
Geçen sene gittiğimiz UGRAK BAR dar ve havasızdı,ancak PUNTA hem geniş,hem ferah,hemde canlı müzik var.
Bu hafta CUMA günü yine aynı mekanda bu sefer daha kalabalık,daha eglenceli olacagız...
Her hafta degişik bir ambians saglamayı planlıyoruz,
Bu hafta 80'lerin unutulmaz müziklerini dinleyebilecegiz..Ayrıca CANLI müzikde olacak..
Hatta yetişirse bir KARAOKE sürprizide bizi bekliyor...
Kışın izmir MD nin kalbi PUNTA da atacak...
Şimdi nasıl diyorduk hep:
Duyanlar duymayanlara,bilenler bilmeyenlere söylesinki DUYDUK DUYMADIK kalmasın..
Bu hafta CUMA günü
Yani 26 Ekim de
Alsancak -Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki PUNTA BAR da
Saat: 20:30 dan itibaren toplanıyoruz....
Kurtlarımızı dökmek için................... _________________
En son HakanDincer tarafından 29.10.2007 - 20:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 22.10.2007 - 17:31 Mesaj konusu:
HakanDincer, vallahi başkanım bir gün aranızda olmayı çok istiyorum. Umarım yolumuz düşerde oralara eşimle uğrarız.
Şimdiden sizlere iyi eğlenceler. Bizlerin yerinede eğlenin _________________
Tarih: 22.10.2007 - 17:31 Mesaj konusu:
Bu hafta eğlence yapmasanızmı acaba? malum şehitler
Toplanıp şarkı türkü olmadan muhabbetle geçirirseniz
Lütfen bana kızmayın tabiki beni ilgilendirmez ama biliyosunuz işte.
oh oh başkanım eğlenin eğlenin dökün kurtlarınızı görev icabı amasya merzifondayım orada olsam kesin hiç bir toplantıyı kaçırmazdım yani _________________
arkadaşlar belki bana kızarsınız ama ben bu hafta eylencenin yapılmaması taraftarıyım tabiki bu benim nacishane fikrim onlarca şehit huzurunda ben eylenemem açıkcası
kimseye dur diyemem ama benim 12 şehidimize ve 6 kaybolan kardeşlerimize içim acıyor yüreğim sıkışıyor.... bu nedenle bu hafta aranızda bulunamıcaz....sevgiler.... _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Tarih: 22.10.2007 - 17:55 Mesaj konusu:
hondabros, delusun sen he he he he ben nerden bılırım dallastakı kızları sen ayarladınya ben sadece sarı olanın bıletını alacam dedım soz verdım sen hepsını sarı cagırmıssın bana pahalıya patladı sadece _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
bütün md.cilere slm.Aranızda yeniyim ama umarım hemen ısınırız size kardeşlerimize-abilerimize.. Herkes puntaya toplanıomuş ee biz de izmirdeniz gelmemek ayıp olur:) gelmeye çalışçam.Herkese iyi eğlenceler,kazasız belasız.Bundan böyle md.deyis.. _________________ cbr 954 rr
öncelikle sayın başkanıma teşekkür ederim arkadaşlar geçen haftaki toplantıda ilk kez aranıza geldim ve gerçekten mükemmel bir oratamdı yaw insan hiç yabancılık çekmiyo gelmeyen arkadaşlara sesleniyorum bu eğlenceden ve sıcak ortamdan mahrum kalmayın bu cuma yine ordayım ayrıca zeybek team orkestra yada
Tarih: 22.10.2007 - 21:07 Mesaj konusu:
Terör bir ulusun karışması için yapılan bir eylemdir..
Zaten adamların istediğide bu..Hayatın akışını degiştirmek,gündemi degiştirmek ve insanların TELAŞA kapılmasını saglamak..
Teröristlerin ekmegine yağ sürmek yok..
ŞEHİTLER bizimdir,içimizde yaşattıgımız VATAN sevgisiyle birlikte yaşarlar..
Terör amacına ulaşmamalı..Hayat devam etmeli... _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız