Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ÇILDIRACAĞIMM GP1 mi RunneR 200 VRX mi??Yoksa CBR125R mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ÇILDIRACAĞIMM GP1 mi RunneR 200 VRX mi??Yoksa CBR125R mı?

ÇILDIRACAĞIMM GP1 mi RunneR 200 VRX mi??Yoksa CBR125R mı?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
okayletsgo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balıkesir/izmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 18:19    Mesaj konusu: ÇILDIRACAĞIMM GP1 mi RunneR 200 VRX mi??Yoksa CBR125R mı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimcik ben direkt konuya giryim.Açıkçası benim yaş 16,5(17) ehliyette yok haliyle boy 1,70 cm kilo 70 daha önce bi ybr 125 wardı ama pek hakim olamadım ben motoru deil motor beni kullanıodu.Uzun zamandır scooter kullanıyorum ama made in china onu satttım gibi bişi artık.Bayağıdır düşünüyorum ve bi gp1 almaya kara verdim açıkçası kalite mevzusunda fazla anlamıyorum gilera runner 200 mü alsam die bi fikre kapıldım.( tabi bu ikisi 2.el) 6 bin ytl bütçe var aklıma cbr125r da gelmio diilde scooterın da konforu ayrı.Güçlü bi scooter almak daha mantıklı geliyo .Ben çok konuştum deneyimli büyüklerimin tavsiyeleri doğrultusunda alıcam motorumu help me pls!!!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav kardeşim naptın sen bi konuya 3 başlık açılırmı

neyse düzeltilmiş allahtan benim tavsiyem cbr 125 alman ama dikkatli ol korumasız çıkma...

http://www.motordelisi.com/antalya-olimpos-a-gidiyorum-katilmak-isteyen-varmi-ft69216.html
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr derim ben tabi bu senin ne istediğinede bağlı race istiyosan cbr
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bence scoter bağımlılığından kurtul bırak onları ... cbr125 almak daha doğru, abileriminde dediği gibi korumalı olarak kullan hem racing hemde marka.. ondan sonrada ikinci el bi 600lk ile yola devm
inş dilediğin gibi bir motora hayırlısıyla kavuşursun kardeş Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterın konforuna sürüşüne alışmışsın sanırım bence gilerayı al
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner vrx 200 hiçte küçümsenek bimakina değil inanılmaz kalkıyo bu alet
okayletsgo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yah abilerim gp1 bu kadar mı kötü herkes kaptırmış bi cbr sevdasına Gülümsüyorum benim öncelikli aradığım şey konfor gp1 kullanıcılarından özellikle avantaj ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum yani 1. sırada gp1 war benim için eğer kötü ise cbr tabikide
Başa dön
okayletsgo Çevrimdışı okayletsgo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gp 1 gibi bir estetik harikası varken diğerlerini düşünmezdim...tamamen estetik...
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GP1 güzel scooter ama arkadaki tek amortisörü sayesinde dağda gezen teke gibi hissettiriyor kendisini; üzerine binmeden - mümkünse - test etmeden alma derim; ama güzel motor...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gp 1 e paran yetiyosa hiç durma dostum
Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gp 1 herşeyiyle rakiplerinden çok ilerde
Beğenmedim Bravo Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gp1 i alıcaksın deer152 sanıp dalga geçicekler bi arkadaşım yaşıyor bunları ordan biliyorum Gülümsüyorum vxr 200 kral makinedir gilera her zaman para parçası bol bence en iyi tercih vxr olur cbr 125 600 lük bisiklet gibi duruyor beğenmiyorum
Lagdo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vitesli motor al en azından. Scooterlar bayar. cbf 250 filan var öyle bişey al takıl bence.
Başa dön
Lagdo Çevrimdışı Lagdo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ssedatt
Üye
Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 le yapamadısan cbr 125 lede yapamazsın paran yetiyosa gp 1 al.ama polise kaptırırsan yaklaşık 1000 ytl yi geçik ödersin söliyeyim Bravo
Başa dön
ssedatt Çevrimdışı ssedatt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
okayletsgo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR CBR kararımı werdimde bana şimdi temiz ve kapıma gelebilecek bi cbr lazım eline olan varsa siyah veya kırmızı renkerli terchiimndir cvplar ı
http://www.motordelisi.com/ftopict-55980-.html topicin de yazarsanız sevinirim ve motorum sağlamlığını anlayan abimlerimdende yardımlarını bekliyorum
Başa dön
okayletsgo Çevrimdışı okayletsgo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir runner al ybr'yi mumla arasın.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal