Şimcik ben direkt konuya giryim.Açıkçası benim yaş 16,5(17) ehliyette yok haliyle boy 1,70 cm kilo 70 daha önce bi ybr 125 wardı ama pek hakim olamadım ben motoru deil motor beni kullanıodu.Uzun zamandır scooter kullanıyorum ama made in china onu satttım gibi bişi artık.Bayağıdır düşünüyorum ve bi gp1 almaya kara verdim açıkçası kalite mevzusunda fazla anlamıyorum gilera runner 200 mü alsam die bi fikre kapıldım.( tabi bu ikisi 2.el) 6 bin ytl bütçe var aklıma cbr125r da gelmio diilde scooterın da konforu ayrı.Güçlü bi scooter almak daha mantıklı geliyo .Ben çok konuştum deneyimli büyüklerimin tavsiyeleri doğrultusunda alıcam motorumu help me pls!!!! _________________ Asabiyim,Konplenkliyim,Hayattan heyecan bekelrim ,Atlarım motoruma(yakında) kökler gazı giderim.Konuşma lan **Dikkat ŞŞŞŞaHAn Çıkabilir
ya bence scoter bağımlılığından kurtul bırak onları ... cbr125 almak daha doğru, abileriminde dediği gibi korumalı olarak kullan hem racing hemde marka.. ondan sonrada ikinci el bi 600lk ile yola devm
inş dilediğin gibi bir motora hayırlısıyla kavuşursun kardeş _________________
Tarih: 22.10.2007 - 19:42 Mesaj konusu:
yah abilerim gp1 bu kadar mı kötü herkes kaptırmış bi cbr sevdasına benim öncelikli aradığım şey konfor gp1 kullanıcılarından özellikle avantaj ve dezavantajlarını öğrenmek istiyorum yani 1. sırada gp1 war benim için eğer kötü ise cbr tabikide
GP1 güzel scooter ama arkadaki tek amortisörü sayesinde dağda gezen teke gibi hissettiriyor kendisini; üzerine binmeden - mümkünse - test etmeden alma derim; ama güzel motor... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 22.10.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
gp1 i alıcaksın deer152 sanıp dalga geçicekler bi arkadaşım yaşıyor bunları ordan biliyorum vxr 200 kral makinedir gilera her zaman para parçası bol bence en iyi tercih vxr olur cbr 125 600 lük bisiklet gibi duruyor beğenmiyorum _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tarih: 22.10.2007 - 20:59 Mesaj konusu:
CBR CBR kararımı werdimde bana şimdi temiz ve kapıma gelebilecek bi cbr lazım eline olan varsa siyah veya kırmızı renkerli terchiimndir cvplar ı
http://www.motordelisi.com/ftopict-55980-.html topicin de yazarsanız sevinirim ve motorum sağlamlığını anlayan abimlerimdende yardımlarını bekliyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız