Arkadaşlar İzmirde yaşayan arkadaşlar bilirler.Bugün işe saat 14.00 gibi gidecektim,evde bişeyler yiyordum baktım hava gayet güzel.Derken saat 13:30 gibi bir gök gürültüsü ve bardaktan boşanırcasına yağmur.Bende motoruma bakakaldım,yağmurun altında sırılsıklam oldu Bırandam var aslında ama aşağı inene kadar motor ıslandı.Islak motor üzerine bıranda koymakta pek akıllı olmayacaktı.Bende öylece bırakıp işe gittim.Acaba aşağı yukarı 10 saat yağmur altında kalam motorumu ne gibi bir tehlike bekliyor.Bu konuda acı tecrübesi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim.Umarım elektirik aksamında bir problem yaşamam daha yeni yaptırdım,arka stop yanmıyordu. _________________ -yamaha tdm850-
hocam 14.00 de güneşli 13.30 da yağmur başladı demişsin biraz ilginç olmuş ama bu günki yağmurda bişey olmadıysa zaten bidaha bişey olmaz sırıl sıklam oldum umarım motorunmun bişeyi yoktur
kardereli, sessizz, Sen yanlış anlamışsın 14.00 da işe gidecektim motorla,13.30 da yağmur başlayınca motoru bırakmak zorunda kaldım demek istedim. _________________ -yamaha tdm850-
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 22.10.2007 - 20:36 Mesaj konusu:
samurai79, senin binmekten vazgeçtiğin saatlerde ben trafiğin göbeğindeydim
akşam dönüşümde daha beter yağmur altında oldu
alsancakta ofisden çıktım yol göl olmuş
ara sokak nede olsa hemen daldım suya peglerin üstünde su ayaklar boğuluyo tabiki
şahsım adına ben böyle yağmurlu havalarda kullanmayı çok seviyorum
canını sıkma hiç bi şey olmaz _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
yagmur yagdıgında motoruna bır sey olmaz sen merak etme
cok sevıyorsun motorunuı galıba.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
belki paslanma olabilir bagzı yerlerinde yok hiç bişey olmaz olzaman yorma kafanı bende okuldaydım motoru içeri soktum binanın içine hoca dio napıyosun oglum hocaya baktım bana mı dediniz hocam yoksa dier oglumamı dediniz hoca bi baktı allah akıl fikir versin dedi gitti ee delilerle kim ugraşabilir kazasız şürüşler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız