Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yağdı yağmur,çaktı şimşek,sendemi şair oldun ..........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yağdı yağmur,çaktı şimşek,sendemi şair oldun ..........

Yağdı yağmur,çaktı şimşek,sendemi şair oldun ..........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Yağdı yağmur,çaktı şimşek,sendemi şair oldun .......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar İzmirde yaşayan arkadaşlar bilirler.Bugün işe saat 14.00 gibi gidecektim,evde bişeyler yiyordum baktım hava gayet güzel.Derken saat 13:30 gibi bir gök gürültüsü ve bardaktan boşanırcasına yağmur.Bende motoruma bakakaldım,yağmurun altında sırılsıklam oldu Üzgünüm Bırandam var aslında ama aşağı inene kadar motor ıslandı.Islak motor üzerine bıranda koymakta pek akıllı olmayacaktı.Bende öylece bırakıp işe gittim.Acaba aşağı yukarı 10 saat yağmur altında kalam motorumu ne gibi bir tehlike bekliyor.Bu konuda acı tecrübesi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim.Umarım elektirik aksamında bir problem yaşamam daha yeni yaptırdım,arka stop yanmıyordu.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yagmur bişi yapmaz arka stopda ampulu deişince düzelir Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam 14.00 de güneşli 13.30 da yağmur başladı demişsin biraz ilginç olmuş ama bu günki yağmurda bişey olmadıysa zaten bidaha bişey olmaz sırıl sıklam oldum umarım motorunmun bişeyi yoktur
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence biraz çekebilir dikkat etmek lazım Delirdim Delirdim
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardereli, sessizz, Sen yanlış anlamışsın 14.00 da işe gidecektim motorla,13.30 da yağmur başlayınca motoru bırakmak zorunda kaldım demek istedim.
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 22.10.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bişeyi yoktur abimm Gülümsüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79, ben yanlış anlamışım o zaman pardon
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bişe olmaz ama çin malı scooter ların fanından manyatoya su kaçarsa (motor sıcakken) yalan oluyo
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tdm 850 yse makine çamura gömsen yine bi şey olmaz ona Delirdim
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samurai79, senin binmekten vazgeçtiğin saatlerde ben trafiğin göbeğindeydim Gülümsüyorum
akşam dönüşümde daha beter yağmur altında oldu Gülümsüyorum
alsancakta ofisden çıktım yol göl olmuş Delirdim Delirdim
ara sokak nede olsa hemen daldım suya peglerin üstünde su ayaklar boğuluyo tabiki Çok gülüyorum

şahsım adına ben böyle yağmurlu havalarda kullanmayı çok seviyorum

canını sıkma hiç bi şey olmaz OK

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yagmur yagdıgında motoruna bır sey olmaz sen merak etme Bravo
cok sevıyorsun motorunuı galıba.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla şiir gibi topik açmışın,
korkma şeker değil bu motor bişicik olmass.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki paslanma olabilir bagzı yerlerinde Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum yok hiç bişey olmaz olzaman yorma kafanı Bravo bende okuldaydım motoru içeri soktum binanın içine hoca dio napıyosun oglum hocaya baktım bana mı dediniz hocam yoksa dier oglumamı dediniz hoca bi baktı allah akıl fikir versin dedi gitti ee delilerle kim ugraşabilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim kazasız şürüşler OK
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

Yağmurdan bir şey olmaz.. Erimez yani..motor bu; tuz değil ya...

Öte yandan yağmurda motor kullanmak çok zevklidir. Tabi yersen Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun ne marka kardeş.bujiye su kaçmadıkça bişey olmaz.ama yağmurlu havalarda binmekten kaçarım.çin malıysa göstergelerini koru derim.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal