Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sag viraj ozurluyum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sag viraj ozurluyum

sag viraj ozurluyum
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir/fethiye

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:44    Mesaj konusu: sag viraj ozurluyum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bundan 2 sene önce sırf bu yuzden 2 aylık 600 RR ımı ve kendimi parçaladım şimdi XTX660 a biniyorum ve gecenelerde fethiyeden kalkan-kaş-demre güzergahına bi geziye cıktım yine fark ettimki sola virajlara allahına kadar yatıyorum ama saga viraj oldumu frenleri asılıyorum ve cok daha az yatıyorum,bu durumun sebebi ne olabilir?yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 22.10.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tazmaniac, halbuki sola viraj daha çekinilmesi gereken bir durumdur, yoldon çıkma veya içten alıp karşıdakiyle kucaklaşma gibi, sağa virajda çekindiğin durum nedir önce onu anlat sonra yorum yapalım.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bileyim baba yaa boyle saga yatarken fren ve kaz assada kalıyo belkide ondan cekiniyorum,belkide sag virajda kaza yaptıgım için psikolojik olarak kaldı halaaa çekiniyorum.ama su durumda izmirdeki supermoto yarıslarında iyi iş yaparım cunku virajlar hep sola pistide onceden lisanslı araba yarışçısı oldugumdan iyi tanıyorum egemde bayaa iş yaparım sola çünkü hehe ama trafikte cok buyuk sorun sağa yatamıyorum böyle resmen sağırlaşıyorum kalıyorum.
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.10.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rahmetli babamda sağa viraj olan bi yolda vefat etti bu yüzden bende çok dikkat ederim.ama bende bayramın 2. günü sola virajda yattım.bunları sölemesem daha mı ii olurdu bilmiyorum ama.geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 22.10.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal deil bunlar arkadaşlar

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 22.10.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Psikolojik olduğunu düşünüyorum...

Telkinle aşabilirsiniz bu sorununuzu...
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 22.10.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antrenman yaptıkça alışılacak bir olay. banada sağ viraj ters geliyor. sağ viraj oldugunda maksimum yatma açısına ulaşmayı denemektense, düşük hızlarda az yatarak denemeler yapmak ii sonuç verecektir sanırım. gittikçe arttırırsın yatışını zamanla. güven meselesi
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 22.10.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim cünkü trafik güzergahi sagdan akan bir ülkede yasiyorsun ve saga virajlarda genis aciyi göremedigin icin bu durum meydana geliyor.bu normal bir durum...saga virajlara cembere soldan giriyorsun....bol pratik yaparak hallolur.
ayni durum londrada yasayanlarda tam tersiii...oradaki arkadaslarim sola virajlarda zorluk cektiklerini bir cok defa söylediler....bunun sebebide viraj cemberine sagdan girmeleri....
bol alistirma yap yakinda sorun kendiliginden gider Bravo Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 22.10.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamım heycan yapmamalısın İyi fikir İyi fikir İyi fikir
tazmaniac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 22.10.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acıklamalar icin cok tesekkuler arkadaslar,trafigin sagdan akması muhtemelen cok onemli bi faktor ama dediginiz gibi bol antreman bu işi çözer.

slayer2694 demiş ki:
rahmetli babamda sağa viraj olan bi yolda vefat etti bu yüzden bende çok dikkat ederim.ama bende bayramın 2. günü sola virajda yattım.bunları sölemesem daha mı ii olurdu bilmiyorum ama.geçmiş olsun biraz daha dikkatli ol.

sevgili slayer allah ruhunu şaad etsin babnın,sanada cok gecmis olsun daha dikkatli kullanalım arkadaslar.
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 22.10.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı sorun motor kullananların %80'inde var sana özgü birşey değil Gülümsüyorum Bendede var aynı sorun hala sağa viraja girerken tedirgin oluyorum ama korkunu yenip motorun önüne değilde görebildiğin en son noktaya bakarsan viraj çıkışındada hızına bakarsan aslında sağ virajlarda sadece korktuğunu ama aynı süratle döndüğünü göreceksin.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.10.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı sorun bendede var boş alanda bile calışırken saga dönerken kasılıyorum,ama bu bende sonradan oldu orjinal egsozun fiyatını ögrendikten sonra Beğenmedim
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 23.10.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmit pistinde bir kaç saat dön,kesınlıkle bu korkuyu atarsın ustunden.2si hariç bütün vırajlar saga dogru.lastikler okadar duzensız bıtıyorkı,şaşırırsın.
GprBilo
Üye
Üye

Nereden: istanbul (Bagdat Caddesi)

MesajTarih: 29.10.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende saga girerken sola girdigim kadar güzel giremiorm yatırıyorum ama sola girerken daha bi güzel giriorm bunuda birazdaha saga yatarak gecirmeye çalişman lazım ben denedim yavas yavas oluyor Bravo
Başa dön
GprBilo Çevrimdışı GprBilo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.11.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heycan ola bilirmi İyi fikir

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal