Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ARKADAŞLAR BU NE DUYARSIZLIK YAAAAA!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ARKADAŞLAR BU NE DUYARSIZLIK YAAAAA!!!!!!!!

ARKADAŞLAR BU NE DUYARSIZLIK YAAAAA!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:00    Mesaj konusu: ARKADAŞLAR BU NE DUYARSIZLIK YAAAAA!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜNLER ÖNCE SİTEYE ARH + KANLAZIM OLABİLİR VERECEK ARKADAŞLAR YA BANA ÖZELDEN YADA DİREK BU SAYFAYA YAZABİLİRLER DEMİŞTİM YA İNANIN BANA BİRTEK SİZLERDEN YANIT GELMEDİ DERSENİZKİ KAN BANKAMIZ VAR ORADAN ARA BEN İZMİRDEYİM ARATTIM VE BÜTÜN İZMİRLİ ARKADAŞLARI HEMEN HEMEN HEPSİNİ ARADIM YA BEN SENİ ARICAM YA BEN VERDİM YADA HİÇ BİRİNİN TELİNE ULAŞILAMIYOR
ARKADAŞLAR BÜGÜN BANA YARIN SİZE NE OLURSUNUZ BU KONUDA DUYARLI OLALIM YANİ ALLAH RIZASI İÇİN UNUTMAYIN HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR
SİTE YÖNETİCİLERİ VE DİYER DEYERLİ ARKADAŞLARIM HALA BU KAN TEDAVİ İÇİN BENİM ANNEME ARA ARA LAZIM OLUYOR HASTANEDE OLAN OLMUYOR TAZESİ GEREKİYOR DUYARLI ARKADAŞLARDAN TELLERİNİ YADA BANA ÖZELDEN MESAJ ATMALARINI RİCA EDİYORUM HEPİNİZ SAĞLIKLI VE KAZASIZ GÜNLER DİLERİM
ERDAL ERALTIN İŞ:4840017
:0 555 5201903

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun.
topic up Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş benim abrh+ lazım olursa istediğin kadar vereyim ama şunu nutma artık burası bir ticarethaneye döndü
Başa dön
salmacalcin Çevrimdışı salmacalcin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun ticaratanesi olmazya insan hayatı var ortada ilgin için çok teşekkürler bana telinide ulaştırırsan yada msn varsa oradan görüşelim

Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valal açıkçası ben duyarsızlık konusuna katılmıyorum..
geçen hafta bir arkadaşım kaza yaptı ve kan ihtiyacı için sitede topik açtım..
sağolsun herkes elindne geldiğince bir şey yapmaya çalıştı.. topik hep güncel tutuldu, fazlasıyla kan verildi ve yaşam umudu sönmüş bir insanın ışığını yeniden yaktık..
topiğin güncel kalmayıp alt sıralara düşmüş olabilir..
bu tip topikleri güncek tutalım arkadaşlar..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyarsızlık kısmına kısmen katılıyorum
ama bu site yöneticilerinin veya MD nin duyarsızlığı değil bence insanların duyarsızlığı
ayrıca MD ' nin ticarethaneye dönmesiyle alakası YOK
sonuçta MD de varolabilmek ve devamlılığını sağlamak için bazı şeyler yapmak zorunda

strider' a katılıyorum ilanını güncel tutman lazım
kimseyi de kan vermiyo diye suçlayamazsın

umarım ailen en yakın zamanda sağlığına kavuşur
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim 0 rh + sandıgım kadarıyla + hepsıne verebılıyorum yardmım dokunursa ben burdayım gecmıs olsun
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bicirik demiş ki:
duyarsızlık kısmına kısmen katılıyorum
ama bu site yöneticilerinin veya MD nin duyarsızlığı değil bence insanların duyarsızlığı
ayrıca MD ' nin ticarethaneye dönmesiyle alakası YOK
sonuçta MD de varolabilmek ve devamlılığını sağlamak için bazı şeyler yapmak zorunda

strider' a katılıyorum ilanını güncel tutman lazım
kimseyi de kan vermiyo diye suçlayamazsın

umarım ailen en yakın zamanda sağlığına kavuşur

canım kardeşim kimseyi amacım suclamak veya bunu bir kurum yada kuruluşun üzerine atmak değil allah kimsenin başına vermesin ben olayın
hastaya yardım acısından ve müslüman bir ülke olduğumuzdan bu kadar duyarsız görünce tepkim ona ayrıca istiyen kan verir isteyede elbette vermez ama kan bankasına bırakılan numaralarında bence laf olsun diye bırakılmaması gerek
not:birde başına gelmeyen bunu bilemez

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oceann, ne zaman lazım olursa verebılırım...msn adresım yazıyor ekranda ekle benı tel verıyım kardesım..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum
seni anlayabildiğim düşünüyorum
çünkü 1 değil ailemden 3 kişiye kan aradım
benimde tepkim sana değil ama
senin açtığın topic' teki MD' ye olan laf atmalardı ( bk salmacalcin )
topic' i sen açtığın için sana gibi oldu ama kusuruma bakma

davanda haklısın müslüman bi ülkede yaşayıp bu konuda duyarsız kalabiliyorsak Allah bizi kendini müslüman sananlardan korusun
ne diyem
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oceann, öncelikle seni Alkışlıyorum Alkışlıyorum dostum
evt benim kanım uyuyor ama mesafe uzak umarım aynı duyarlılığı İzmirli dostarımdan alacağından eminim NEREDE İZMİR M.D.???

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarım allah hepinizden razı olsun inanın böyle arkadaşları gördükce çok mutlu oluyorum işte izmirede yakışan budur Alkışlıyorum

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UNUTMAYALIM Kİ BUGÜN oceann, ARKADAŞIMIZA YARIN BİZE HAYAT MÜŞTEREKTİR...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bicirik demiş ki:
dostum
seni anlayabildiğim düşünüyorum
çünkü 1 değil ailemden 3 kişiye kan aradım
benimde tepkim sana değil ama
senin açtığın topic' teki MD' ye olan laf atmalardı ( bk salmacalcin )
topic' i sen açtığın için sana gibi oldu ama kusuruma bakma

davanda haklısın müslüman bi ülkede yaşayıp bu konuda duyarsız kalabiliyorsak Allah bizi kendini müslüman sananlardan korusun
ne diyem

sağol kardeşim zaten beni anlaya bilmek için bunu yaşamak gerek bende seni düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum ve sabırla bekliyorum bakalım nekadar arkadaş çıkacak beni hatta bizleri anlayan

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal