Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Terör ve Prim verme (me) olayları!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Terör ve Prim verme (me) olayları!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NighteXpresS
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.10.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Terör ve Prim verme (me) olayları!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değerli Motordelisi arkadaşlarım...
Ülkemizin son günlerde yaşadığı talihsiz olaylar yüzünden hepimiz sarsılmış durumdayız ve Tepkilerimizi kimimiz forumlarda bu soysuzlara küfür ederek, kimimiz bu soysuzların net ortamındaki Türk karşıtı boykotlarını izleyerek, kimimiz ise caddelerde yürüyerek gösteriyoruz...

Hergün ölen Mehmetciklerimiz, aklımıza geldikce yüreklerimiz dağlanıyor, içimiz acıyor ve PKK terörüne lanetler yağdırıyoruz ama unuttuğumuz birşeyler var.
Böyle Kötü günlerde Birbirimize saygılı olamıyoruz!
Burada onlara küfür ederek belki kinimizi dışarıya vuruyoruz ama inanın ki onların amacı da bu. Türk halkının sabrını taşırmak...
Burada onların aptalca hayal ürünü internet sitelerini yayınlıyoruz. BAKIN ŞU ŞEREFSİZLERİN YAPTIKLARI Adı altında. Ama ne yazıkki onların her Hayal ürünü internet sayfalarına sinirle tıkladığımız zaman bu şereften yoksun sefil varlıkların isimlerini dünyaya daha çabuk duyuruyoruz...

Bu yüzdendir ki Sizden yapmanızı istediğim birkaç şey var!
Motordelisi.com refahı adına bunları uygulamanızı sizden bir TÜRK evladı olarak rica ediyorum...

1- Net ortamında PRİM VERME olayları adına bu şerefsiz varlıkların Türk karşıtı her türlü sanal eylemini burda yayınlamayınız. Yayınlarsanız bile Sayfayı komple print ederek burda yayınlayınız. Herhangi bi link vermeyiniz...
(Print edilen sayfayı küçültemeden koyunuz ki yazılar birebir okunabilsin) 640 x 480 ebadı bu olaylarda geçerli değildir Bravo

2- Bu soysuzlara küfür ederken burada bayanlarında olduğunu unutmayınız. Tamam içimiz kan ağlıyor beni salıverseler ben daha kötüsünü yapacağım ama işin içine bir tutam mantık koyduğumuz zaman malesef olaylar bu noktaya geliyor. Küfür koyacağınız yerlere lütfen Sinirlendim BU SMİLEYİ YERLEŞTİRİNİZ...

3- PKK terörünü (o, bu, şu) siyasi parti veya herhangi bi kuruluşun logoları yada videolarıyla karşılık vermeyiniz. Hiçbir siyasi parti veya kuruluşun logosunu yada işaretini temsil eden herhangi bi yazı koymayınız...

4- Terör ve Türk Askeri Operasyonlarını bu topicden takip ediniz. Malesef bu olaylar baş gösterdiğinden beri mantar gibi topicler boy göstermeye başladı ve hiçbirini takip edemiyoruz. Bildiğiniz üzere internet sitemiz olan MOTORDELİSİ.COM T.C. resmi bir kuruluşu olan TMF ye bağlı bir internet sitesinin sanal kulübüdür ve burada yaptığımız tüm hakaret dolusu sözcükler sitemiz ve Site Yöneticilerimizin başını fena halde ağrıtmaktadır....

PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!

En son NighteXpresS tarafından 23.11.2007 - 14:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.10.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hayal ürünü internet sayfalarına sinirle tıkladığımız zaman bu şereften yoksun sefil varlıkların isimlerini dünyaya daha çabuk duyuruyoruz

katılmamak elde degil Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.10.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PKK Terörünü lanetliyoruz ve Ölen Şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanlarına ise Sabır diliyorum.
kesinlikle katılıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

şimdi kesinlikle birlik olma zamanı bu Sinirlendim adamlara gereken dersi kesinlikle böyle vermeliyiz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 23.10.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son günlerrde olanlar hiç normal şeyler değil kendi sitelerinde kürtlerin hepsinin pkk olduğundan falan bahsediyorlar benim görüşüm bazı güçler iç savaş çıkarmaya çalışıyor cengizin de dediği gibi bu sitelere prim vermeyelim

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
der76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 23.10.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsine Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Terörüm her türlüsünü lanetliyorum... Cengiz kardeşimin yazdıklarının her satırı doğru lütfen prim vermeyelim.Bizim böyle zamanlarda duygusal olacağımızı bildikleri için buraya oynuyorlar sağduyulu olmamız ümidiyle.... Aslında Karşımızdakileri kale almamalıyız onlar üç beş çapulcu bizse büyük bir MİLLETİZ fakat konu o kadar hassas ki kendimizi tutamıyoruz .. Muhatap olmamak veya onları dışlamamız lazım fakat ben dahil hiç birimiz bunu yapamayız.

AZİZ ŞEHİDLERİMİZ RUHUNUZ ŞAD OLSUN....
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsinin köküne Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Başa dön
adin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,aynen katılıyorum sana yazdıklarından dolayı Bravo

Terörü lanetliyoruz.
cat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 23.10.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her birinden bir bir hesap sorulacak
şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
hayabusa2785 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.10.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen altına imzamı atarım.... OK OK

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.10.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu vatan ne uğraşlarla,emeklerle kurtarıldı.bikaç avuç şerefsize de yenilmez,şimdi dayanışma ve güçlü olma zamanıdır.kesinlikle prim verilmemeli ve verilen sitelere girilmemelidir,onların gösterim sayısının artması bile işlerine gelecektir,istediklerini onlara vermeyeceğiz...bu olayla,pkk'yla yakından uzaktan ilişkisi olan herkese lanet olsun.. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.10.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Değerli Motordelisi arkadaşlarım...
Ülkemizin son günlerde yaşadığı talihsiz olaylar yüzünden hepimiz sarsılmış durumdayız ve Tepkilerimizi kimimiz forumlarda bu soysuzlara küfür ederek, kimimiz bu soysuzların net ortamındaki Türk karşıtı boykotlarını izleyerek, kimimiz ise caddelerde yürüyerek gösteriyoruz...

Hergün ölen Mehmetciklerimiz, aklımıza geldikce yüreklerimiz dağlanıyor, içimiz acıyor ve PKK terörüne lanetler yağdırıyoruz ama unuttuğumuz birşeyler var.
Böyle Kötü günlerde Birbirimize saygılı olamıyoruz!
Burada onlara küfür ederek belki kinimizi dışarıya vuruyoruz ama inanın ki onların amacı da bu. Türk halkının sabrını taşırmak...
Burada onların aptalca hayal ürünü internet sitelerini yayınlıyoruz. BAKIN ŞU ŞEREFSİZLERİN YAPTIKLARI Adı altında. Ama ne yazıkki onların her Hayal ürünü internet sayfalarına sinirle tıkladığımız zaman bu şereften yoksun sefil varlıkların isimlerini dünyaya daha çabuk duyuruyoruz...

Bu yüzdendir ki Sizden yapmanızı istediğim birkaç şey var!
Motordelisi.com refahı adına bunları uygulamanızı sizden bir TÜRK evladı olarak rica ediyorum...

1- Net ortamında PRİM VERME olayları adına bu şerefsiz varlıkların Türk karşıtı her türlü sanal eylemini burda yayınlamayınız. Yayınlarsanız bile Sayfayı komple print ederek burda yayınlayınız. Herhangi bi link vermeyiniz...
(Print edilen sayfayı küçültemeden koyunuz ki yazılar birebir okunabilsin) 640 x 480 ebadı bu olaylarda geçerli değildir

2- Bu soysuzlara küfür ederken burada bayanlarında olduğunu unutmayınız. Tamam içimiz kan ağlıyor beni salıverseler ben daha kötüsünü yapacağım ama işin içine bir tutam mantık koyduğumuz zaman malesef olaylar bu noktaya geliyor. Küfür koyacağınız yerlere lütfen BU SMİLEYİ YERLEŞTİRİNİZ...

3- PKK terörünü (o, bu, şu) siyasi parti veya herhangi bi kuruluşun logoları yada videolarıyla karşılık vermeyiniz. Hiçbir siyasi parti veya kuruluşun logosunu yada işaretini temsil eden herhangi bi yazı koymayınız...

4- Terör ve Türk Askeri Operasyonlarını bu topicden takip ediniz. Malesef bu olaylar baş gösterdiğinden beri mantar gibi topicler boy göstermeye başladı ve hiçbirini takip edemiyoruz. Bildiğiniz üzere internet sitemiz olan MOTORDELİSİ.COM T.C. resmi bir kuruluşu olan TMF ye bağlı bir internet sitesinin sanal kulübüdür ve burada yaptığımız tüm hakaret dolusu sözcükler sitemiz ve Site Yöneticilerimizin başını fena halde ağrıtmaktadır....

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum Alkışlıyorum OK birazdaha internetten ve dışardan bu pkk hakkında konuşmaya devam edersek pkkyı çok büyük bişii sanıp herkes pkkdan korkmaya başlıcak adı çıkacak yani lütfen arkadaslar böyle yazılarla hiç bişeyi deiştiremeyiz sadece kendi kendimizi durduk yere sinir ederiz Bravo ŞEHİTLER ÖLÜNCE DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜRLER!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sanchez
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yazmayayım diyorum ama yine de sadece ben mi böyle düşünüyorum şaşırıyorum, dayanamıyorum....

biz burda onlara PRİM VERMEYELİM derken, hükümetimiz adamların''TÜRKİYE'YE KEDİ BİLE TESLİM ETMEYİZ'' sözünün ertesi günü onların ayağına görüşmeye gidiyor ve hala uyarmaya çalışıyorlar güya!!!

siz değilmiydiniz( hükümet) ''pkk yı terör örgütü görmeyenlerle konuşacak birşeyimiz yok'' diyen!!!!!
bu nasıl bir politika, bu nasıl bir siyaset, amacınız uğraşıyor gibi görünüp gerektende ülkeyi bölmeye destek mi olmak yoksa...
daha siz ADAM GİBİ ADAM olamazsanız elin itlerinin ayağınada gidersiniz, pkk ile de masaya oturursunuz, amerikanında şamarını yiyip ...çını yalamaya deva edersiniz...

bu basiretsiz, gurursuz ve iş bilmeyen insanlar daha Türkiye'nin başını çok işler getirecekler... inanın bunlar teröristlerden beter zarar veriyorlar Türkiye'ye.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

birşeyi daha eklemek ve unutulmamasını istiyorum:

bu ülke üzerinde o kadar çok kötü oyunlar dönüyor ki, hemde müttefikimiz dediğimiz ülkeler, insanların elinden...
daha geçtiğimiz senelerde Türkiye de, askeri savunma alanında araştırma yapan 3 genç ve başarılı mühendisimizin 6 ay içerisinde 3ününde saçmasapan notlar bırakarak intihar etmesi gibi!!! bu insanlar Türkiye'nin en iyi okulundan başarı ile mezun olan, dalında en parlak, en başarılı insanlardı... ama birilerinin oyunlarını bozmaya başlamışlardı sanırım, Türkiye'nin faydasına olan bir araştırma yaparken ve başarılı da olmuşken...
ben diyorum ki, bu şekilde Türkiye'nin savunmada dışa bağımsızlığı için çalışan ve bu uğurda ölen(öldürülen) insanlarımızda en az cephede çarpışan şehitlerimiz kadar KUTSALDIR VE ŞEHİTTİR... onları da unutulmamasını istiyorum.

latinforever.com
Başa dön
sanchez Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali43_5
Üye
Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ŞEHİTLEİMİZE ALLAHTAN RAHMET TÜM TÜRKİYEYE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM......... KANLARI ASLA YERDE KALMAYACAK
Başa dön
ali43_5 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsunnnn

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi teşekkür
gerçektende onların amacı reklam yapmak bizde bu sayede onların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz..
TC de yaşayan herkes Türk tür.. ayrımcılık yapmamızı istiolar.. dikkat etmek gerekir bu arada RTÜK ün son aldığı kararda yerinde oldu..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye