Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 27.10.2007 Cumartesi / ElPaso Cafedeyiz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 27.10.2007 Cumartesi / ElPaso Cafedeyiz.

Ankara MD / 27.10.2007 Cumartesi / ElPaso Cafedeyiz.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.10.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Ankara MD / 27.10.2007 Cumartesi / ElPaso Cafedeyiz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar 27.10.2007 Cumartesi günü yine herzamanki gibi bir Ankara MD klasiği olan ElPaso Cafede Buluşuyoruz.
Saat konusunda bu hafta bir değişiklik yaptık herhafta saat 19:30 da yaptığımız buluşmayı bu hafta saat vererek kısıtlamadık
Yani işi erken biten ben erken geçerim gecenin bi körüne kadar da sıkılmam diyen varsa buyursun bizi orda beklesin.
Ben saat 18:30 dan sonra ordayım malesef daha erken olamıyor işlerden dolayı.
Haydi bakalım Cumartesi görüşmek üzere. Bravo

NOT : Arkadaşlar ayrıca 29 Ekim Pazartesi günü için hazılıkları devam eden bir organizasyonumuz mevcuttur.
Sabit bir buluşma noktasından Anıtkabir'e yapılacak olan bir motosiklet korteji oluşturmayı düşünüyoruz.
Bu konuyla ilgili topic de en yakın zamanda açılacaktır.

Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.

Buluşma Saati: YOK (Canın nezaman istiyorsa o zaman gel. Gülümsüyorum )
Buluşma Yeri: ElPaso Cafe

Kısaca Cafe El Paso :

Mekan Türü : Cafe
Müzik Türü : Yabancı Pop, Rock, Pop-Rock, Blues, Latin, Metal-Hardrock
Telefon : (312)222 00 49
Adres :Bahçelievler 3. cadde(Azerbaycan caddesi ) No: 12

Önceki buluşmalardan bir foto...

Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.10.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden iyi eğlenceler sizlere Dans
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.10.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belki gelirim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caner arkadaşım nasıl sındüzeldinmi umarım iyisindir seni bekleriz haberin ola
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanoptik, Sağolasın abicim. Davetimiz halen geçerli biliyorsun en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

canerdemir79, Belki gelmeyebilirim diyecektin sanırım ulen 20 gündür yüzünü görmüyoruz.
Bi hafta sen gelemedin bi hafta ben.
Valla bu hafta tam kadro ordayız bahane mahene kabul değildir. (Umarım işim çıkmaz sonra bu dediklerimi bana yedirtirler) Dil çıkarıyorum

fyzr06, Canerin düzelecek bi yanı yok ki, adam herzaman hasta zaten
Aşk acısı çekiyor aşk. Bi evlendirsekde oda kurtulsa bizde. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.10.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, taylancım inşallah. tadı damağımızda kaldı. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 23.10.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler hepinize Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakmayın. Sulandırmak ya da başka bir amacım yok. Eğlence olmasın. Sadece toplantı olsun. Dostlar buluşsun ama böyle bir günde eğlence olmasın. Nasıl eğlenebileceksiniz ki Ağlıyorum Bana kızan arkadaşlardan simdiden özür dilerim. Söylemeden edemedim Ağlıyorum
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.10.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vosvosmania, her buluşmada eğlence olacak diye bi kural yok zaten.

buluşmamızda pazartesi yapacağımız kortejin detaylarını konuşmayı düşünüyoruz Bravo

ayrıca düşüncen çok doğru, bunun için de ayrıca teşekkür ederim Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer gelicem inşallah Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 23.10.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi sıkıntı olmazsa muhabbete gelecez malum ogrenciyizzz dahaaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ben size teşekkür ederim hassasiyetiniz için Alkışlıyorum
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zaman gelicem desem hep bişey çıkıyor o yüzden kısmet diyorum Üzgünüm
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilemiyorum artık gelsemmi gelmesemmi pazar günü gidecek olursak kızılcahamam a topic açın kesin gelirim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal