Tarih: 23.10.2007 - 21:34 Mesaj konusu: Kedilere Nasıl Önlem Almalı???
Bazı topiklerde "köpekler" için konu açılınca sanki kediler motosikletçilerin baş belası değilmiş gibi, ben de onlara nasıl bir önlem alınmalı diye bir konu açmak istedim.
Şöyleki , motorumu evin otoparkında parkediyor ve üstünü brandası ile örtüyordum ilk günlerde ve "korundu" sanarak eve çıkyordum.Ertesi sabah motora geldiğmde çok akıllı bir kedinin geceyi brandanın altında sıcacık ortamda mışıl mışıl uyuyarak geçirdiğini ve heryeri çamurlu ayakları ile batırdığını gördüm.Bu, böylece 5-6 gün sürdü. O kirletti ben temizledim.Nihayet baktımki o bizim motoru "malikhane" benimsedi, oradan hiç ayrılmıyor geceleri , ben de brandanın eteklerine ortası delikli metal kapsüller yaptırıp kancalı lastiklerle sıkıp motoru neredeyse havasız bırakmaya başladım.
Ya.. bir de ne göreyim egzost borusunun yanında yumruğum kadar büyüklükte bir delik var ki oraya müdahele edemiyorum , namussuz hayvan orayı bulmuş ve şimdi oradan girip çıkıyor yine.
Selenin üzerine yaydığım kılıf pati izleri ile dolu. Benim motor scooter olduğu için ayaklarımın ortasındaki tümseğin (altında benzin deposu kapağı gizli) üzeri pati izleri ile dolu.
Ne yapacağım arkadaşlar.Kıl oldum hayvana yaa..
Bir de iri bir tekir ki , rahat 5-6kgr. gelir.
abi öldürmede
benimde yazın arabanın camlarını açık bıraktığımdan içeri gilmiş sabah koltuklar hep kıldı yane kız arkadaşım bile yanlış anlayabilir" demek bide turuncu saçlı haa!" :Dben sorunu camları kapalı bırakarak çözdüm abi
sanada kolaylıklar sanırım tek çare motoru kapalı bir yere bırak _________________
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 23.10.2007 - 21:47 Mesaj konusu:
aynı olay bende de var. sümsük bi kedi yapman gereken şey brandayı kapatmadan önce iki damla çamaşır suyu veya kimyasal kokulu bişey damlat. bi daha gelmez
abi öldürmede
benimde yazın arabanın camlarını açık bıraktığımdan içeri gilmiş sabah koltuklar hep kıldı yane kız arkadaşım bile yanlış anlayabilir" demek bide turuncu saçlı haa!" :Dben sorunu camları kapalı bırakarak çözdüm abi
sanada kolaylıklar sanırım tek çare motoru kapalı bir yere bırak
Çok zekice.
Sen de motoruna camlı kabin yaptır arkadaşım. Sonra da kaparsın camları.
Kimyasal fikrine katılıyorum. Keskin kokulu birşeylerden rahatsız olabilir.
En son Tuyra tarafından 23.10.2007 - 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.10.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
Benim motosikletimde hiç kedi konaklamadı ama doğdum doğalı evimizden kedi eksik olmadı. Arkadaşlar haklı, kediler kokulu seyleri sevmezler. Birkaç damla tiner veya sürekli koku veren herhangi bir tablet etkili olabilir. Ama nacizane tavsiyemdir. 5-6 kiloluk bir Tekir'e asla bulaşma. Çok kötü sonuçlar doğurabilir. Tekir'ler Siyam kedilerinden sonra en tehlikeli ikinci ırktır. Bu da bizim azman. Adı BAĞDAT
http://img504.imageshack.us/my.php?image=dscn1315rh7.jpg _________________ Who says to whom what, how can i know?
Tarih: 23.10.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
bnm motorada biara dandanmıştı üstünde uyuyodu hep bi gün ewe geç geldim salak kedi sıcak die iice yanaşmış motora sora ayagı kayıp eksozda haşlanmış bidaha kediyi gören olmadı _________________
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 549 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 23.10.2007 - 23:15 Mesaj konusu:
kediler parfüm gibi kokuları hiç sevmez brandana parfüm sık orjinal olsuun ama
faydasını göreceksin leş koysan gitmez ama parfüm kolonya filan burunları hassa olduğu için kedileri etkiliyor
Tarih: 23.10.2007 - 23:31 Mesaj konusu:
bence en iyi çözüm akşam motoru bırakırken . iri bir KÖPEK bağla ne kedisi insan bile yanaşamaz vallaaaaa.... _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 257 Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla
Tarih: 24.10.2007 - 01:28 Mesaj konusu:
Benzer sorunu yaşadım,branda buyuk boy benım fazlasını sıkıştırıyorum kenara köşeye bi mok yiyemiyor..Bide ek olarak naylon ip al 3 yerden geçir brandanın yani koza yapar gibi örümcek hesabı sar...Giremiyor ozaman tabi senin deliği bilmiom :P _________________ Göktan Konuralp A Rh (+)
vayy bee herkesin başından gecen bi kedili anısı var bencede kokulu kimyasal la işi çözebilirsin ama tiner i tavsiye etmem bide kedi kafa yapar bağımlısı olur hiç kurtulamazsın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız