Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kedilere Nasıl Önlem Almalı???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kedilere Nasıl Önlem Almalı???

Kedilere Nasıl Önlem Almalı???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Kedilere Nasıl Önlem Almalı??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazı topiklerde "köpekler" için konu açılınca sanki kediler motosikletçilerin baş belası değilmiş gibi, ben de onlara nasıl bir önlem alınmalı diye bir konu açmak istedim.
Şöyleki , motorumu evin otoparkında parkediyor ve üstünü brandası ile örtüyordum ilk günlerde ve "korundu" sanarak eve çıkyordum.Ertesi sabah motora geldiğmde çok akıllı bir kedinin geceyi brandanın altında sıcacık ortamda mışıl mışıl uyuyarak geçirdiğini ve heryeri çamurlu ayakları ile batırdığını gördüm.Bu, böylece 5-6 gün sürdü. O kirletti ben temizledim.Nihayet baktımki o bizim motoru "malikhane" benimsedi, oradan hiç ayrılmıyor geceleri , ben de brandanın eteklerine ortası delikli metal kapsüller yaptırıp kancalı lastiklerle sıkıp motoru neredeyse havasız bırakmaya başladım.
Ya.. bir de ne göreyim egzost borusunun yanında yumruğum kadar büyüklükte bir delik var ki oraya müdahele edemiyorum , namussuz hayvan orayı bulmuş ve şimdi oradan girip çıkıyor yine.
Selenin üzerine yaydığım kılıf pati izleri ile dolu. Benim motor scooter olduğu için ayaklarımın ortasındaki tümseğin (altında benzin deposu kapağı gizli) üzeri pati izleri ile dolu.
Ne yapacağım arkadaşlar.Kıl oldum hayvana yaa..
Bir de iri bir tekir ki , rahat 5-6kgr. gelir.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öldür bitanesini motoru koyduğun yere koy. bak birdaha geliyorlar mıı????
şaka şaka Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi öldürmede
benimde yazın arabanın camlarını açık bıraktığımdan içeri gilmiş sabah koltuklar hep kıldı yane kız arkadaşım bile yanlış anlayabilir" demek bide turuncu saçlı haa!" :Dben sorunu camları kapalı bırakarak çözdüm abi
sanada kolaylıklar sanırım tek çare motoru kapalı bir yere bırak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı olay bende de var. sümsük bi kedi Çok gülüyorum yapman gereken şey brandayı kapatmadan önce iki damla çamaşır suyu veya kimyasal kokulu bişey damlat. bi daha gelmez
Bravo
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tuyra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedy_rider demiş ki:
abi öldürmede
benimde yazın arabanın camlarını açık bıraktığımdan içeri gilmiş sabah koltuklar hep kıldı yane kız arkadaşım bile yanlış anlayabilir" demek bide turuncu saçlı haa!" :Dben sorunu camları kapalı bırakarak çözdüm abi
sanada kolaylıklar sanırım tek çare motoru kapalı bir yere bırak

Çok zekice.
Sen de motoruna camlı kabin yaptır arkadaşım. Sonra da kaparsın camları. Şok oldum Çok gülüyorum
Kimyasal fikrine katılıyorum. Keskin kokulu birşeylerden rahatsız olabilir.

En son Tuyra tarafından 23.10.2007 - 21:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Tuyra Çevrimdışı Tuyra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 23.10.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=56032#1080286
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motosikletimde hiç kedi konaklamadı ama doğdum doğalı evimizden kedi eksik olmadı. Arkadaşlar haklı, kediler kokulu seyleri sevmezler. Birkaç damla tiner veya sürekli koku veren herhangi bir tablet etkili olabilir. Ama nacizane tavsiyemdir. 5-6 kiloluk bir Tekir'e asla bulaşma. Çok kötü sonuçlar doğurabilir. Tekir'ler Siyam kedilerinden sonra en tehlikeli ikinci ırktır. Bu da bizim azman. Adı BAĞDAT
http://img504.imageshack.us/my.php?image=dscn1315rh7.jpg
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnm motorada biara dandanmıştı üstünde uyuyodu hep bi gün ewe geç geldim salak kedi sıcak die iice yanaşmış motora sora ayagı kayıp eksozda haşlanmış bidaha kediyi gören olmadı Delirdim Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kediler parfüm gibi kokuları hiç sevmez brandana parfüm sık orjinal olsuun ama Çok gülüyorum
faydasını göreceksin leş koysan gitmez ama parfüm kolonya filan burunları hassa olduğu için kedileri etkiliyor OK
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı sıkıntı benimde başımda vardı her sabah selenin üstünde pati izleri baktığım gideceği yok bende beslemeye başladım kediyi Delirdim Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en iyi çözüm akşam motoru bırakırken . iri bir KÖPEK bağla ne kedisi insan bile yanaşamaz vallaaaaa.... Delirdim Çok gülüyorum Delirdim
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

blt69, SENDE KIRMIZI honda mı var ?

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 23.10.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim sahsi fikrim bir veterinerle görüşmen onlar daha iyi bilirler nelerden hoşlanmadığını nede olsa meslekleri Bravo
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 24.10.2007 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzer sorunu yaşadım,branda buyuk boy benım fazlasını sıkıştırıyorum kenara köşeye bi mok yiyemiyor..Bide ek olarak naylon ip al 3 yerden geçir brandanın yani koza yapar gibi örümcek hesabı sar...Giremiyor ozaman tabi senin deliği bilmiom :P

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.10.2007 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy bee herkesin başından gecen bi kedili anısı var Delirdim bencede kokulu kimyasal la işi çözebilirsin ama tiner i tavsiye etmem bide kedi kafa yapar bağımlısı olur hiç kurtulamazsın Delirdim
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal