Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf 150 ile tekteker ufuk

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf 150 ile tekteker ufuk

cbf 150 ile tekteker ufuk
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.10.2007 - 02:43    Mesaj konusu: cbf 150 ile tekteker ufuk Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loris
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D

MesajTarih: 24.10.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 24.10.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helallll beee vallla on numara ollmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ama bi dakika kask neden yok Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu Ufuklar hep böle mi yawws Delirdim Delirdim
adaş güzel hareket ama kask kullan sen yinede bana bakma Delirdim Delirdim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.10.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask konusunda hemfikirim bunu es geçersek güzel kazasız sürüşler tekerin yerde kalsın enazından birisi Çok gülüyorum Alkışlıyorum
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.10.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspuzlu demiş ki:
helallll beee vallla on numara ollmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ama bi dakika kask neden yok Beğenmedim Beğenmedim

Bravo Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 24.10.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrixx kardeş on numarasınn Bravo
ama kask kullan üzme bizleri Göz kırpıyorum
kazasız sürüşlere Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tsk arkadaşlar bu arada ufuk a bende sürekli kask kask diyorum nedense video cekerken kaskı olmuyor ama bu kask alışkanlığını kafasına vura vura öğreticem:) Dil çıkarıyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee varmı arkadaşlar cbf ile başka tekteker yapabilen Dil çıkarıyorum
Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 26.10.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda modifie felan varmı kesin vardır fabrika çıkışı cbf 150 hayatta bu kadar gidilmez Göz kırpıyorum (zincirimi çektiniz Çok gülüyorum ) kesin modifiye vardır ekzoz falan değişmiştir Çok gülüyorum
ssedatt
Üye
Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
ssedatt Çevrimdışı ssedatt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.10.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Azrahil, arkadaşım üstündeki debraj balatası ve zinciri aynı daha motoru acılmadı bile...
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.10.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper yahu, Abicim biz niye yapamıyoruz bu işi, nedir bunun sırrı..?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal