Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji

Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak ve son zamanlarda artan şerefsiz terör saldırıları kınamak için hep beraber tek yumruk olma zamanı.
29 Ekim Pazartesi günü vatanına sahip çıkan tüm Cumhuriyet cocukları gibi bizlerde payımıza düşen görevi yerine getirmek ve sesimizi duyurmak için bir araya geliyoruz.
Arkadaşlar son zamanlarda yaşadığımız bu şerefsiz terör olaylarından dolayı Cumhuriyet kortejimiz dahada önemli bir duruma gelmiştir.
Cumhuriyetimizin ve Türkiyemizin sahipsiz olmadığını göstermek için küçükde olsa bizlerde birşeyler yapalım.
Motosikletlerimizi Kırmızı Beyaz, Ay Yıldızlı Türk Bayrakları ile donatacak buluşma noktamız olan Ankamall den yola çıkacak kızılaya gireceğiz.
Kızılaydan Beşevler istikametine ilerleyip Anıttepeden Anıtkabire ulaşacağız.
Motosikletlerimizi yol üzerine park edip Anıtkabire girecek, Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulundukdan sonra geldiğimiz istikametten tekrar döneceğiz.
Arkadaşlar Anıtkabirde gereken saygı ve sessizliği koruyacağınızdan ve güzergah süresince gereken özeni göstereceğinizden hiç şüphem yok.
Bu sebepden dolayı bu kortej için herhangi bir izin alınmamıştır.
Çünkü Her Türk vatandaşına hediye edilmiş Cumhuriyetimizi kutlamak ve Atamızı ziyaret etmek için herhangi bir izne ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

Motosikleti olmayan ve bizlerle bu muhteşem günü paylaşmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır.
Bu arkadaşlarımız da bu topic üzerinden bizlere bilgi verirlerse kendilerini alabilecek arkadaşlar ve gerekli korumalıkları temin etmeye çalırız.
Haydi Arkadaşlar kalabalık nasıl oluyormuş gösterelim ve Pazartesi Cumhuriyet kortejinde buluşalım.

Bu özel günün önemini sanırım en iyi yine Atam açıklayacaktır.

Link

Buluşma Saati: 11:00
Buluşma Tarihi : 29 Ekim Pazartesi
Buluşma Yeri : Ankamall Otoparkı

DİĞER İLLERİMİZDE KORTEJ

En son TayDen tarafından 25.10.2007 - 11:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kafasında kaskı olmayan kimseyi görmek istemiyorum.
hem pazar hem pazartesi neden yapılıyor ben birine gelebilirim gibi bi bahane de istemiyorum. iki gün de tatil zaten. pazartesi olduğu gibi pazar günkü korteje de katılımızı bekliyoruz. görüşmek üzere OK
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini motorcular olarak herkeze göstermemiz gerekir... saatinden önce orda olacağım
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
extradark
Üye
Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rengini şehitlerimizin kanından alan BAYRAĞIMIZLA orda olacağım....
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tabiki orda olacağım

ankaranın gururu motorcu grubu

En son cadde_seytani06 tarafından 24.10.2007 - 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar günü ne korteji var ki ? Şok oldum
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar pazar günü içinde ayrı bir organizasyonumuz var.
İlgili topic için burdan buyrun.. http://www.motordelisi.com/ftopicp-1081131.html#1081131
Yani Cumartesi, Pazar ve Pazartesi bahane yapmayın çünkü beraberiz.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:

Yani Cumartesi, Pazar ve Pazartesi bahane yapmayın çünkü beraberiz.

kankama aynen katılıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

illaki ordayım
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saatleri geceden geri alalımki sabah sorun olmasın arkadaşlar

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 ekimde %80 çalışıyorum.saat 13.00 gibi toplanılsa yarım gün izin alıp gelirdim.tüh yaw İstemiyorum
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum böylesine önemli bir günde başkent md ninde yer alması güzel olacaktır..
nasipse orda oluruz..
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.10.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

p.tesi gelicem ama pazar çalışıyorum o yüzden katılamayacağım kusura bakmayın Üzgünüm
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 25.10.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bu kortej cumhuriyet korteji pazartesi mazeretsiz bütün motorcular kortejde olalım çalışanlar varsa böylsine değerli birgünde sanmıyorumki bütün işverenler arkadaşlara mutlaka izin vereceklerdir yolda gördüğüm bütün motorculara kortejle ilgili haber vercem sizlerde motorcu gördüğünüzde mutlaka bilgi verir seniz çok sevinirim görüşmek üzere
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cafeci06
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.10.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş orda olacağız
Başa dön
cafeci06 Çevrimdışı cafeci06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal