Tarih: 24.10.2007 - 22:22 Mesaj konusu: Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji
Evet Arkadaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak ve son zamanlarda artan şerefsiz terör saldırıları kınamak için hep beraber tek yumruk olma zamanı.
29 Ekim Pazartesi günü vatanına sahip çıkan tüm Cumhuriyet cocukları gibi bizlerde payımıza düşen görevi yerine getirmek ve sesimizi duyurmak için bir araya geliyoruz.
Arkadaşlar son zamanlarda yaşadığımız bu şerefsiz terör olaylarından dolayı Cumhuriyet kortejimiz dahada önemli bir duruma gelmiştir.
Cumhuriyetimizin ve Türkiyemizin sahipsiz olmadığını göstermek için küçükde olsa bizlerde birşeyler yapalım.
Motosikletlerimizi Kırmızı Beyaz, Ay Yıldızlı Türk Bayrakları ile donatacak buluşma noktamız olan Ankamall den yola çıkacak kızılaya gireceğiz.
Kızılaydan Beşevler istikametine ilerleyip Anıttepeden Anıtkabire ulaşacağız.
Motosikletlerimizi yol üzerine park edip Anıtkabire girecek, Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulundukdan sonra geldiğimiz istikametten tekrar döneceğiz.
Arkadaşlar Anıtkabirde gereken saygı ve sessizliği koruyacağınızdan ve güzergah süresince gereken özeni göstereceğinizden hiç şüphem yok.
Bu sebepden dolayı bu kortej için herhangi bir izin alınmamıştır.
Çünkü Her Türk vatandaşına hediye edilmiş Cumhuriyetimizi kutlamak ve Atamızı ziyaret etmek için herhangi bir izne ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
Motosikleti olmayan ve bizlerle bu muhteşem günü paylaşmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır.
Bu arkadaşlarımız da bu topic üzerinden bizlere bilgi verirlerse kendilerini alabilecek arkadaşlar ve gerekli korumalıkları temin etmeye çalırız.
Haydi Arkadaşlar kalabalık nasıl oluyormuş gösterelim ve Pazartesi Cumhuriyet kortejinde buluşalım.
Bu özel günün önemini sanırım en iyi yine Atam açıklayacaktır.
Tarih: 24.10.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
arkadaşlar kafasında kaskı olmayan kimseyi görmek istemiyorum.
hem pazar hem pazartesi neden yapılıyor ben birine gelebilirim gibi bi bahane de istemiyorum. iki gün de tatil zaten. pazartesi olduğu gibi pazar günkü korteje de katılımızı bekliyoruz. görüşmek üzere
Tarih: 24.10.2007 - 22:30 Mesaj konusu:
Türk milletinin birlik ve beraberliğini motorcular olarak herkeze göstermemiz gerekir... saatinden önce orda olacağım _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 24.10.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
TayDen demiş ki:
Yani Cumartesi, Pazar ve Pazartesi bahane yapmayın çünkü beraberiz.
kankama aynen katılıyorum _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
slm arkadaşlar bu kortej cumhuriyet korteji pazartesi mazeretsiz bütün motorcular kortejde olalım çalışanlar varsa böylsine değerli birgünde sanmıyorumki bütün işverenler arkadaşlara mutlaka izin vereceklerdir yolda gördüğüm bütün motorculara kortejle ilgili haber vercem sizlerde motorcu gördüğünüzde mutlaka bilgi verir seniz çok sevinirim görüşmek üzere
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız