Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - her izlediği video'yu topic yapan arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

her izlediği video'yu topic yapan arkadaşlar

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.10.2007 - 08:50    Mesaj konusu: her izlediği video'yu topic yapan arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç uyumadan sabaha kadar çalışılan bi gecenin ardından ekip olarak oturmuş kaynatırken insan ötesi insanlardan söz açıldı ve kimdir bunlar derken f1 pilotları gp pilotları serbest dalışçılar vs derken aklımıza TÜRK YILDIZLARI geldi ortak kararımız bunlar dünyanın en delileri dedik şimdi toplantı trafiği görüşmeler başlıyo çıkmam gerek mecburen eeee doğal olarak bu görev de sizlere kalıyor ekleyin bakalım neler yapmış YILDIZLARIMIZ
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.10.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderzx6r,
Alıntı:

başlık ve konu çok iyi uyum saglamış Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.10.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, hehehehe valalaha yaa:D
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 25.10.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderzx6r, başlığı görünce bende başka işiniz yok mu diye soracaksın sandım. Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

?
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi de videolar nerede Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit gardaşım çok güzel söylemişin tşkler aynen katılıyom
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı TahiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emRRe
Üye
Üye

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRK YILDIZLARI derken bu bizim havadaki delilerden mi (hani biz yerdeki delileriz ya) bahsettin aceba? Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Link
Başa dön
emRRe Çevrimdışı emRRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.10.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit demiş ki:
spiderzx6r,
Alıntı:

Çok gülüyorum Başlığı görünce hemen şuraya bişeyler yazayım diye harekete geçtim ama içeriği okuyunca hevesim kursağımda kaldı Öfkeliyim Neyse ben yinede yazayım.
Her gördüğünü topic açan arkadaşlara VİP Koğuşunda kesinlikle müsade etmiyoruz Bravo Dil çıkarıyorum
Hemende uyarıyı yaptım yahuu Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 25.10.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Başlığı görünce hemen şuraya bişeyler yazayım diye harekete geçtim ama içeriği okuyunca hevesim kursağımda kaldı Neyse ben yinede yazayım.
Her gördüğünü topic açan arkadaşlara VİP Koğuşunda kesinlikle müsade etmiyoruz
Hemende uyarıyı yaptım yahuu

NiGhTeXpReSs, bende senin gibi hazırladım parkakları yazacaktım bişeyler de kaldım öyle....
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.10.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emRRe, tam üstüne bastın ellerine sağlık
bu adamlar harbi sıyırmışlar rus budalaları gidip izleyicilerin üstüne çakılıyo amerikan dallamaları gos gocaman gökyüzünde kafa kafaya çakılıyolar(aslında bunu Alkışlıyorum gerekir büyük başarı)
bizim dengesizlere gelince (burdaki dengesiz yergi değil övgü olarak algılansın) aslında söze ne gerek var.......
sene 2002 olması gerek antalyadayım yer konyaaltı plajı biz cam pramitteyiz plaj ayağımızın altında ve aslanlarımız ufukta belirdiler anlatmaya kelimeler yetmez şu anda yazarken bile tüylerim amuda kalktı
karşıda falezler görünmüyor heryer insan biz gururdan kabardık dövüş horozu gibi turistler sanırım merakla izlerken bi yandanda sanırım içlerinden küfrediyolardır malum kıskanmamak elde değil eee böylesi aslanları ancak türk analar getirebilir dünyaya öylesine hareketler yapıyorlarkı havada yerde bizim nefesimiz kesiliyor o andaki duyguları anlatmak gerçekten çok zor o yaşlı amcaları teyzeleri görmelisiniz soluk soluğa hıçkıra hıçkıra ağlayanlar var alkışlarken arkadaşım elimi tuttu ^gürsan sıkma kendini bak herkes ağlıyo bırak gitsin^ o an saldım zaten kendimi sadece izliyorum sanki musluk var gözlerimde damlalar bile bi ayrı akıyor o an hayat durdu yer gök canlı cansız selama durdu izliyor ama ağlıyordu hep hep bir ağızdan yaaa analar ne aslanlar doğururmuş diyordu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs demiş ki:
zxrhalit demiş ki:
spiderzx6r,
Alıntı:

Çok gülüyorum Başlığı görünce hemen şuraya bişeyler yazayım diye harekete geçtim ama içeriği okuyunca hevesim kursağımda kaldı Öfkeliyim Neyse ben yinede yazayım.
Her gördüğünü topic açan arkadaşlara VİP Koğuşunda kesinlikle müsade etmiyoruz Bravo Dil çıkarıyorum
Hemende uyarıyı yaptım yahuu Çok gülüyorum
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 25.10.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderzx6r, çok güzel anlatmışsın. izlemeyi çok isterdim Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.10.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros demiş ki:

spiderzx6r, başlığı görünce bende başka işiniz yok mu diye soracaksın sandım. Çok gülüyorum

aynen bnd eöle snadm Çok gülüyorum Çok gülüyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal