Tarih: 25.10.2007 - 08:50 Mesaj konusu: her izlediği video'yu topic yapan arkadaşlar
hiç uyumadan sabaha kadar çalışılan bi gecenin ardından ekip olarak oturmuş kaynatırken insan ötesi insanlardan söz açıldı ve kimdir bunlar derken f1 pilotları gp pilotları serbest dalışçılar vs derken aklımıza TÜRK YILDIZLARI geldi ortak kararımız bunlar dünyanın en delileri dedik şimdi toplantı trafiği görüşmeler başlıyo çıkmam gerek mecburen eeee doğal olarak bu görev de sizlere kalıyor ekleyin bakalım neler yapmış YILDIZLARIMIZ _________________ A Rh(+)
Başlığı görünce hemen şuraya bişeyler yazayım diye harekete geçtim ama içeriği okuyunca hevesim kursağımda kaldı Neyse ben yinede yazayım.
Her gördüğünü topic açan arkadaşlara VİP Koğuşunda kesinlikle müsade etmiyoruz
Hemende uyarıyı yaptım yahuu
Başlığı görünce hemen şuraya bişeyler yazayım diye harekete geçtim ama içeriği okuyunca hevesim kursağımda kaldı Neyse ben yinede yazayım.
NiGhTeXpReSs, bende senin gibi hazırladım parkakları yazacaktım bişeyler de kaldım öyle.... _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Tarih: 25.10.2007 - 17:52 Mesaj konusu:
emRRe, tam üstüne bastın ellerine sağlık
bu adamlar harbi sıyırmışlar rus budalaları gidip izleyicilerin üstüne çakılıyo amerikan dallamaları gos gocaman gökyüzünde kafa kafaya çakılıyolar(aslında bunu gerekir büyük başarı)
bizim dengesizlere gelince (burdaki dengesiz yergi değil övgü olarak algılansın) aslında söze ne gerek var.......
sene 2002 olması gerek antalyadayım yer konyaaltı plajı biz cam pramitteyiz plaj ayağımızın altında ve aslanlarımız ufukta belirdiler anlatmaya kelimeler yetmez şu anda yazarken bile tüylerim amuda kalktı
karşıda falezler görünmüyor heryer insan biz gururdan kabardık dövüş horozu gibi turistler sanırım merakla izlerken bi yandanda sanırım içlerinden küfrediyolardır malum kıskanmamak elde değil eee böylesi aslanları ancak türk analar getirebilir dünyaya öylesine hareketler yapıyorlarkı havada yerde bizim nefesimiz kesiliyor o andaki duyguları anlatmak gerçekten çok zor o yaşlı amcaları teyzeleri görmelisiniz soluk soluğa hıçkıra hıçkıra ağlayanlar var alkışlarken arkadaşım elimi tuttu ^gürsan sıkma kendini bak herkes ağlıyo bırak gitsin^ o an saldım zaten kendimi sadece izliyorum sanki musluk var gözlerimde damlalar bile bi ayrı akıyor o an hayat durdu yer gök canlı cansız selama durdu izliyor ama ağlıyordu hep hep bir ağızdan yaaa analar ne aslanlar doğururmuş diyordu _________________ A Rh(+)
Tarih: 25.10.2007 - 18:59 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs demiş ki:
zxrhalit demiş ki:
spiderzx6r,
Alıntı:
her izlediği video'yu topic yapan arkadaşlar
başlık ve konu çok iyi uyum saglamış
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız