orda bi cagıva gördüm sanırım kimin o
çok güzel bi geceydi bizlere eşlik eden arkadaşlara tşk.ederm... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 25.10.2007 - 17:12 Mesaj konusu:
yaf ben o siyan cagivayı bi yerden tanıom ama nerden güzel bir etkinlik olmuş ufuq abe cuma gelmesseniz ben gelecem falla ufuq abe benim motorun egsozumu değiştirdin la hehe pilavlarrrr siziii
Ben ve cabbar fireblade yan tarafta smoke yeni arkadasımız özgür ile birlikte...
pilav barış ve max_49 ufuk... yandan enes
tekyıldız hiç koltuğa oturmayan samet ve society enes
RR Ercan ve kız arkadası...
ultraukala+maviboncuk ve kaan kardeşim...
RR Ercan ve kız arkadası(son günü oldu motor üstündeki tövbe etti kızcağız )
özgür motorunun ön camını Türk Bayrağı kaplamış çok güzel gözükyordur...
mitoooooooooooo barış ve ufuk ile birlikte
reklamlar
yoldaykene
erdem abi sağolsun karıncıklarımızı doyurdu kesesine bereket...
mito ve serçat'ın janjanlı cruiser'ı bayraklarla birlikte dinleniyor daha sırada Şehirler Abidesi ziyaretimiz var
Motorlar dinlenirken biz de erdem'in ısmarladığı pizzaları yiyoruz...Bi taraftan da bağırıyor daha isteyen var mı die
puslu bir kış akşamında rr ercan ve kız arkadası
Bu kadar dinlenme ve aşk yeter...Sırada şehitler abidesi ziyaretimiz var...Yolculuk başlıyor
İşte vardık herkeste ayrı bir duygu fırtınası başladı
yukarıdaki ile aşağıdaki arasındaki 1koca farkı bulun
Bir çok isim yazılıydı orada kalbim dayanmadığı için fotoğrafladıklarımızı koyamadım
Artık dönüyoruz
Ve final...
Bütün gece Bursa caddelerinde bu bayraklı deliler dolaştı.Çok anlamlı bir toplantı ve ziyaret oldu...Yeniden duygulandım... _________________
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 25.10.2007 - 20:40 Mesaj konusu:
bursa MD nin eline emeğine sağlık.sertaçlada bayadır konuşamıyoduk yeni yeni buluşuyoruz msn de ya bi motor alsam direk bursaya gelicem ama yok anasını satim _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Sertaç en500ü satıyorsun sanırım...Yoksa sattın mı?Ayrıca ne almayı düşünüyorsun..Bursa MD'nin uzun zamandır yaptığı en güzel organizasyonlardan biriydi... _________________
Tarih: 25.10.2007 - 22:52 Mesaj konusu:
kahretsin yine cook şekil oldu motosikletim heryerde belli oluyorum ya üzerinde cok karizmatik bi halim var neşem yerine geldi yauu
akıncım resimler için cook teşekkürler
VATANIMIZA,BAYRAGIMIZA,ŞEHİTLERİMİZE SAYGI DUYUP GELEN TÜM ARKADAŞLARA COK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
Bu vatan hepimizin,bu şehitler bizlerin sadece bir gün degil HER DAİM BEKÇİSİYİZ Bunu degiştimek isteyenlere her gün isyanımız _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
Sercat 46, Cayır cayır yanıyor yahu.Çok güzel gönünüyor .Ben dedim sana dimi jantlara da çek die.benim jant da ayrı bir parlıyor hane ellerine sağlık
ama şöle bir durum var ki kaskındaki yıldız camının hafif açık olmasından dolayı olması gerektiği yerde deil anladın sen onu... Tek eksi yönü o kapalı gitsene kardeşim vizörünü.Fotoğrafın bütünlüğünü bozuyorsun.Yamuk ay-yıldız mı olur...
Bu arada fotoğraf ekleme işi mahfetti beni sölemeden geçemeyeceğim çok bunaldım _________________
Tarih: 25.10.2007 - 23:32 Mesaj konusu:
ultraukala,
Alıntı:
Bu arada fotoğraf ekleme işi mahfetti beni sölemeden geçemeyeceğim çok bunaldım
yaa ben ne cileler cekiyormuşum gördün mü ama deger ellerine emegine saglık cok teşekkürler _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
------iStAnBuL------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız