herkese selamlar,
işler vs.yüzünden aktif olamıyorum
resim göndermeyi bilmediğim için anlatayım
geçenlerde kornam bozulmuştu,garantiden değiştireyim dedim
bayiye gittiğimde abla kornadan önce egsost takalım daha iyi olur dedi ve kanıma girdi (satıcı budur yani:)takdir etmek lazım )
hem kornamı yaptırdım bide devil taktırdım tam oldu
nezamandır cam taktırmak istiyodum ama orjinaline pek içim ısınmadı nedense
neyapsak diye düşünürken
hayabusa camını kestik güzelde bi şekil verdik,çok ilginç oldu
şimdi istediğimde 180 kmden sonra aynalarım kapanıyo ona da bi ayar çekicez(race ayna taktırıcam)
canım metresim benim
Tarih: 25.10.2007 - 15:33 Mesaj konusu:
http://imageshack.us/ sitesine giriyosun ordan boyutu (forum kurallarına göre en büyük 640x bilmemkaç olanı seçebilirsin) seçiyosun.host it diyosun.çıkan linklerden en üsttekini burada msj yazdığın haneye ekliyosun resmin çıkıyo.motorunu da en kısa zamanda görmek isteriz.
Bu ses banada nida etmişti...Banada devil takıvermiş huzur vermişti
Titi is back @ MD
Bu arada Devil'in sana huzur vermesini anlamıyorum _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Korna için gidip Egzoz almak hem satıcının hem de senin kararının başarısı; çünkü egzozunun dikkat çekme oranı kornandan daha yüksek emin ol
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
+ Allcay'in dediği gibi ben de ön camı merak ettim... Puig'in güzel bir camı var GSR'ler için... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
resimler motor resmi diye koymuştum _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
En son KaraRR tarafından 25.10.2007 - 16:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 25.10.2007 - 16:38 Mesaj konusu:
satıcı devili önerdiğinde bi dk.bile düşünmedim çünkü
bi tane daha gsr vardı onada yeni takılmıştı sesini duyunca zaten ....
kornayı artık kullanmıyorum zaten özellikle tünellerden geçerken o nasıl bi ses öyle bastıkça basası geliyo valla
allcay link için çok teşk.ederim,hemen girdim inceliyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız