Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 28 Ekim Pazar Teröre DUR korteji

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 28 Ekim Pazar Teröre DUR korteji

İzmir MD 28 Ekim Pazar Teröre DUR korteji
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:07    Mesaj konusu: İzmir MD 28 Ekim Pazar Teröre DUR korteji Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kortej Motosiklet.net ve Motordelisi.com gruplarının organize ettiği bir kortej olacak..
Motordelisi.com İZMİR olarak,tüm üyelerimizi PAZAR günü mutlaka bekliyoruz..

Şehitlerimizi Anıyoruz,Teröre Lanet Ediyoruz! 28 Ekim İZMİR

Şehitlerimizi Anmak ve Türkiye’nin Bölünmez Bütünlüğünü Göstermek için 28 Ekim de İzmir Cumhuriyet Meydanında Toplanıyoruz !
Bizim için hiç düşünmeden canlarını veren aziz şehitlerimizi unutmadığımızı,unutmayacağımızı göstermek,birlik ve beraberliğimizi,tek vücut olduğumuzu bir kez daha gözler önüne sermek adına,şehitlerimizin anısına toplanıyoruz.
Türkiye’nin kanayan yarası olan terörü lanetlemek üzere buluşuyoruz…
Etnik kökenimiz ne olursa olsun,Türkiye sevdalıları olarak bu ülkede teröre yer olmadığını herkesin anlaması için elimizden geleni yapacağız.Gücümüzü,birlik ve beraberliğimizi göstermek için,Türkiye nin bölünmez bütünlüğüne dikkat çekmek amacıyla teröre tepkimizi haykırarak dile getireceğiz.
Motor tutkunları olarak,bu tür durumlardaki duyarlılığımızı bir kez daha gösterecek,hem şehitlerimizi anmış hemde motorcu = serseri düşüncesinin yanlışlığını bir kez daha gözler önüne sermiş olacak,motor tutkunları olarak ne kadar duyarlı ve bilinçli insanlar olduğumuzu göstereceğiz.
Cumhuriyet bayramından bir gün önce olan bu buluşma aynı zamanda Cumhuriyetimizin sonsuza kadar dimdik ayakta duracağını göstermek için iyi bir fırsat olacaktır.Kirli emellerle bu vatan üzerinden kendine pay çıkartmak,bu ülkeyi bölüp amaçlarına ulaşmak isteyenlere iyi bir cevap olacaktır..
Tüm duyarlı motorcu dostlarımızı bekliyoruz.
(Motorcu olmayanları da elbette..)

Buluşmadan sonra kortejle ufak bir tur atılacaktır.
Kortej Kuralları
- Motosiklet sürücü ve yolcuları kask takmak zorundadır.Kasksız sürücüler ve yolcular korteje alınmayacaktır.
- Buluşmamızın amacına uymayan herhangi bir şey bulundurulamaz(reklam afişleri,siyasi içerikli yazı ve resimler,uygunsuz materyaller vs.).
- Kortej için görevli arkadaşlar bulunacaktır,bu arkadaşlar düzeni sağlayacaktır.Görevli arkadaşların düzenlemeleri doğrultusunda hareket edilmelidir.
- Kesinlikle grubun sürüş hızına uyulmalıdır,aşırı hız ya da gereksiz hareketlerden kaçınılmalıdır.
Daha önce grup sürüşü yapmamış arkadaşlar lütfen grup sürüşü kurallarını gözden geçiriniz.
Yapacağımız bu anlamlı organizasyonun bize yakışır şekilde geçmesi için herkesin elinden geleni yapacağına inancımız tamdır.
Lütfen herkes bayrak getirmeyi unutmasın.
Program
* Cumhuriyet Meydanında Toplanma
* Saygı Duruşu Ardından İstiklal Marşı
* Atatürk Heykeline Çelenk Bırakma
* Kortej Olarak 1.Kordon da Tur
------------------------------------------------
Tarih : 28 Ekim 2007 Pazar
Yer : Cumhuriyet Meydanı Alsancak / İZMİR
Saat : 13:30
-----------------------------------------------
Organizasyon :
Yoğun katılımın olacağı ve meydanında haberdar edildiği bu buluşma MT ve MD tarafından ortaklaşa hazırlanmış olup tüm gruplara açıktır.Gerek diğer grup – siteler- gerekse bireysel olarak bütün motorcu kardeşlerimizi bekliyoruz.
Unutmayın ki bu bir grubun reklam işi ya da gösterisi değil,vefa borcumuzdur.Hepimizin sorumluluğudur…Kimin yaptığı değil,amaç önemlidir.

En son HakanDincer tarafından 28.10.2007 - 22:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli bi aksilik çıkmazsa mutlaka katılıcaz Alkışlıyorum
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi sizleri tebrik ediyorum gönlümüz sizlerle daimaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 25.10.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ana sayfada yapmış olduğunuz değişiklikten dolayı gururlandım tek yürek, tek beden sizlerleyim(yiz). Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.10.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksilik çıkmazsa orda olmaya çalışçağım Alkışlıyorum

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 25.10.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.10.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buna herkesin duyarlılık göstermesini ve katılım göstermesini rica ediyor ve bekliyoruz.

Motordelisi olarak olmamız gereken her yerde olduk ve bu seferde orda olup bir kez daha doğru yerde, doğru zamanda, doğru şeyi yapıyor olacağız.

Şimdiden gelecek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Türk Bayrağımızı yanlarında getirmelerini unutmamalarını hatırlatıyorum.

Gelecek olan ve bu kortejde yerini alacak her arkadaşım, şehit düşen kardeşlerimizin arkasında daha çooookkkkk şehit düşmekten bir saniye bile çekinmeyecek mehmetcikler olduğunu, o tetiği amaçsız olarak çeken, teröristlere göstermek anlamında üzerine düşen görevi yapmış olacaktır.

O adi şerefsizlerin Ülkemizi bölebilmek için daha çok mermiye ihtiyacı var. Çünkü adı Ahmet olmuş Hasan olmuş Halil olmuş farketmez.Bu vatan uğruna canını vermek için sırada çok bekleyen var. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Lütfen bu korteje hakettiği katılımı verelim. Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 25.10.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle orada olacagız herkezi bekliyoruz......
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 25.10.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki elim kanda olsa ordayım ve ordayız...
Bu güne kadar EĞLENMEK için çokca kontak çeirdik,şimdi sıra ŞEHİTLERİMİZ için kontak çevirmeye geldi...
Lütfen İZMİR MD deki tüm üyelerimiz birbirlerine bu kortejle ilgili davet yapsınlar..
GSM,mail,msn tüm iletişim kanallarınızı kullanarak bu korteje katılımın artmasını saglayın..
EGZOZ seslerimizi duyanlar bizim VATAN sevdamızı görsünler...
Üye
Üye

Nereden: magnesia

MesajTarih: 25.10.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karda yağmurda çamurda ordayım...
Başa dön
reed Çevrimdışı reed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 25.10.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm kalbimizle sizinleyiz Alkışlıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 25.10.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılmayı çok isterdim ancak o saatte derste olucam. Ders biter bitmez arar, eğer yakalayabilirsem size yetişirim arkadaşlar.

Ayrıca şöyle bir önerim olacak; ben şahsen gitmeyi çok istiyorum. İzmir'de şehitliğimizi ziyaret etsek nasıl olur? Bence böyle yüce bir amaç maneviyatı tamamlayacak bir görev olarak şehitlerimizi ziyaret edip, dualarımızı okumakla son bulmalı. Ve yerini tam olarak bilen varsa bilgilendirebilir misiniz?
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 25.10.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkenin en batısıda olsakta en doğusunda ki kardeşlerimizi unutmadığımızı ve şehitlerimizi kalplerimizde yaşatacağımızı göstereliyiz :-)bayraklarımızla İzmir'i kırmızı beyaz yapmalıyız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
HakanGuler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo başkan gurur duydum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bende orda olucam..
Başa dön
HakanGuler Çevrimdışı HakanGuler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PASTAJI
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.10.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalbim , yüreğim , eşim ve motorum orada olucaz inşallah .
PASTAJI Çevrimdışı PASTAJI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal