---Çarşamba günü 13:30'da PTT meydanın'da TERÖRÜ KINAMA MİTİNGİ yapıldı genci ile yaşlısıyla-kadını ile erkeğiyle herkes oradaydı adım atacak yer yokdu
Elazığ Motosiklet Ve Motor Sporları Klübü olarak bizde Terörü kınama mitingine kaltıldık.Dernek merkezimizin önünden hareket ettik ve 13:30'da başlayacak mitinge doğru yol aldık motosikletlerimizle.O kadar çok izdiham vardı sanki bütün ELAZIĞ o gün o mitinge gelmişdi çok güzel bir görünüm vardı şehirde.Motorları park edecek yerleri dahi zor bulduk neyse motorlarımızı park ettik ve hazırlatmış olduğumuz pankartları ellerimize alır almaz mitinge daldık ve bizde sloganlar atmaya başladık geri kalanını resimler söylesin.
İşlerinde olanlara ve işleri çıkıpda şehir dışına çıkan arkadaşları da MOTOSİKLET23 olarak temsil ettik...
Katılamadığım için özür dilerim..
İşyeri müsait olmayınca çıkamadım ama klübümüzün değerli üyeleri Motosiklet23 ü en iyi şekilde temsil ettiklerinden adım gibi eminim Teşekkürler Moto23 _________________
Tarih: 26.10.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
umut2323, bu yazıyı ben yazmadım arkadaşlar lanet mitinginde bende bulundum kahrolsun pkk biz orayda 10 kişi değil 100.000 kişiydik dilek olay 260.000 nüfuslu elazığ caddelere dökülmüştü yasımız devam edecek _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız