Alman komsum enrico ile beraber pazar sabahi kalvalti yapar yapmaz dedik bu gün hava güzel soguk hava olmadan bu günü de gezerek degerlendirmeye calisik.
hava günesli ama soguk olmasina ragmen beyagi motorcularda da vardi
biraz gezdikten sonra biraz mola vermeye gelmistii.
enrico nun hanimi brigitta
[IMGim ]http://img89.imageshack.us/img89/9904/spa51955vy1.jpg[/IMG]
tabiki pastalarda bizim icin taze firindan cikmislardi patalar görüncek ordan transit gecilirmi dimee??
schwarzwaldhochstr
burda kisin kizak kaymak icin yapilan telefirik
ve asagidan tepeye yürüyerek gidenlerde vardi.
eve dogru gelirken tanidik kücük yastan beri arkadaslarimiz olanlar alman harleycilere rastlamistikk. biraz sohbet eetikk den sonra dediler bu gün baden-oss custom biker bir senelik olan acilisi var sizde gelin demislerdi.bizde aralarina katilip beraber custombiker/baden-oos gittik.
kendi yaptiklari harleyler
gördügüz rollar olarak geciyor 50cm
60bin euro civarinda
eski american arabasi
Sira tamirhaneye gelmisti her zaman merak etmistim ürettikleri cantlari,aksesuarlari nasil yapildini
gördügüz sert aluminyum ihtiyac oldugu zaman belli bir genislikte kesiliyor
cizim yapiliyor ve cnc makinaya ayarlayip bu duruma geliyorr
cantlari yapilan cila tamirhane
sira gösterise gelmisti
tabi bizim enrico birinci sirada
dört degisik motorlarla gösterise hazirlardi
hava yagmurlu olsa bile inanilmaz super gösteriydi arkada biraktigi hatiralar
_________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 28.10.2007 - 21:12 Mesaj konusu:
ReHa demiş ki:
haya, süper
slm reha gelicek günlerde gine stuttgart da bulusma yapicagiz.isdersen katil aramiza?
arkadaslar hepinize tek tsk ederim . bizler türkiye disinda yasadigimiz icin her zaman mümkün olmuyor aranizda olmakk.kismet olursa 2008 gine aranizda olucagi bu sefer bütün avrupada yasiyan arkadasla beraber gelicegizz.en az 150 kisi olucagizz _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız