Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Almanya/Son günlerin degerlendirmesi,Custom Biker tanitimi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Almanya/Son günlerin degerlendirmesi,Custom Biker tanitimi

Almanya/Son günlerin degerlendirmesi,Custom Biker tanitimi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 28.10.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Almanya/Son günlerin degerlendirmesi,Custom Biker tanitimi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alman komsum enrico ile beraber pazar sabahi kalvalti yapar yapmaz dedik bu gün hava güzel soguk hava olmadan bu günü de gezerek degerlendirmeye calisik.

hava günesli ama soguk olmasina ragmen beyagi motorcularda da vardi

biraz gezdikten sonra biraz mola vermeye gelmistii.

enrico nun hanimi brigitta
[IMGim ]http://img89.imageshack.us/img89/9904/spa51955vy1.jpg[/IMG]
tabiki pastalarda bizim icin taze firindan cikmislardi patalar görüncek ordan transit gecilirmi dimee??

schwarzwaldhochstr

burda kisin kizak kaymak icin yapilan telefirik
ve asagidan tepeye yürüyerek gidenlerde vardi.

eve dogru gelirken tanidik kücük yastan beri arkadaslarimiz olanlar alman harleycilere rastlamistikk. biraz sohbet eetikk den sonra dediler bu gün baden-oss custom biker bir senelik olan acilisi var sizde gelin demislerdi.bizde aralarina katilip beraber custombiker/baden-oos gittik.

kendi yaptiklari harleyler

gördügüz rollar olarak geciyor 50cm

60bin euro civarinda

eski american arabasi

Sira tamirhaneye gelmisti her zaman merak etmistim ürettikleri cantlari,aksesuarlari nasil yapildini
gördügüz sert aluminyum ihtiyac oldugu zaman belli bir genislikte kesiliyor

cizim yapiliyor ve cnc makinaya ayarlayip bu duruma geliyorr

cantlari yapilan cila tamirhane

sira gösterise gelmisti
tabi bizim enrico birinci sirada

dört degisik motorlarla gösterise hazirlardi

hava yagmurlu olsa bile inanilmaz super gösteriydi arkada biraktigi hatiralar

Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel resimler, özellikle chopperlar muhteşem. Alkışlıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 28.10.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haya, süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ellerine sağlık
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 28.10.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler elinize sağlık teşekkürler.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 28.10.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ReHa demiş ki:
haya, süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum

slm reha gelicek günlerde gine stuttgart da bulusma yapicagiz.isdersen katil aramiza?
arkadaslar hepinize tek tsk ederim . bizler türkiye disinda yasadigimiz icin her zaman mümkün olmuyor aranizda olmakk.kismet olursa 2008 gine aranizda olucagi bu sefer bütün avrupada yasiyan arkadasla beraber gelicegizz.en az 150 kisi olucagizz
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 28.10.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler süper yaaa
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.10.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler paylaşım için tşk.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haya gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş ellerin dert görmesin.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 29.10.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşımın icin teşekkürler OK
mkelleci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de net resim çekseymişin süpermiş,

güzel gezmişsiniz.
Başa dön
mkelleci Çevrimdışı mkelleci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten mükemmel kareler teşekkür ederiz Bravo

bu arada yukarda teker yapan 4 resim içinde başta duran harleymi yoksa Şok oldum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar..paylaşım için teşekkürler. Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal