Tarih: 28.10.2007 - 13:59 Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam ben de ilk kazamı yaptım. Bottan pantolona, monttan edivene kadar tam korumalı giyindiğim için sadece omuzumdaki eklem zedelenmesi ile çok ucuz atlattım kazayı. Dün akşam saat 20:00 suarıbda, Fenerbahçe stadının arkasından Moda istikametine giderken yolun sağ kenarında park halinde olan 34 BV 8205 plakalı, mavi renkte, 5 kapı yeni kasa Audi A3 marka aracın, aniden park ettiği yerden tam sol yaparak U dönüşü yapmaya kalkması sonucu, bir anda benim şeridimi tamamen kesti. Yüksek süratte olmadığım halde, aramızdaki mesafe durmama yetmedi ve düşerek aracın (tahminen) sol arka tarafına çarptım. Araç sürücüsü olay yerinden kaçarak ayrıldı, ancak çarpmanın etkisiyle aracın plakası olay yerinde düşmüş. Plakayı bu şekilde tespit edebildik.
Olayın hemen ardından ambulansla hastaneye kadırıldığım için, olay yerine gelen polislerle görüşemedim. Daha sonra ifademi almak için hastaneye gelen polisler de kaçan araç ile ilgili bir bilgi vermediler. Benim de henüz karakola vs. gitme imkanım olmadı ve konuyu takip edemiyorum şu anda. Eşgalini verdiğim aracı tanıyan, bilen veya görenlerin bana haber vermelerini rica ediyorum sizlerden. Olur ya, dünya küçük, tanıyan veya gören olur belki...
Ayrıca, MD üyesi mi bilmiyorum ama ben yerde yatarken yanıma gelen ve ambulansa bindirilinceye kadar yanımdan ayrılmayan motorcu arkadaşa, verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca olay yerinde, zannediyorum o esnada tesadüfen oradan geçmekte olan ve ilk müdahaleyi yapan doktor hanımefendiye de teşekkürlerimi sunuyorum, her ne kadar buradan kendisine ulaşmayacak olsa bile...
Ve son olarak ben hastanedeyken haberi alarak telefonla arayıp durumumu soran, başta Eren olmak üzere tüm motorcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... _________________ Saygılarımla,
Koçero...
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
aracın plakasını almış olamn çok iyi inşallah emniyet yetkilileri her zamanki gibi ellerinden geleni yapıp bulurlar plakası ellerindeki kanıtla.
Kayıt: Aug 06, 2007 Mesajlar: 257 Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla
Tarih: 28.10.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
Ya arkadaşım geçmiş olsun..
Ben anlamıyorum valla şu insanları , ya kaza yaparsın sebebiyette verirsin kazaya.Dünya,insanlık..Hatasız kul yanlışsız insan olmaz..Ama gavat ne kaçar gidersin hayrettir yahu _________________ Göktan Konuralp A Rh (+)
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 28.10.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
Bu nasıl bir terbiyesizlik nasıl bir vicdansızlık anlayamıyorum bir insan kaza yapıp nasıl hiç birşey olmamış gibi kaçıp gider mantığım almıyor!!! Benim babamda bundan 2 sene önce trafik kazası geçirdi ameliyat oldu ve ölümden döndü çarpan araç ise çarptıktan sonra son hız olay yerinden kaçmış bu olay tv'de ve gazetelerde çıkmasına rağmen çarpan aracın sahibi bulunamadı, bilinen tek şey aracın mercedes olduğu idi sadece, olay yerinde kimse plakayı almayı akıl edememiş maalesef
Kocero, Büyük geçmiş olsun umarım böyle birşey bir daha başına gelmez, plaka elinizde olduğu için araç sahibi en kısa zamanda bulunur sanıyorum, gelişmelerden haberdar edersen seviniriz..Araç sahipleri lütfen biraz daha dikkatli olalım ve elimizi vicdanımıza koyalım!!! _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız