Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk kazamı yaptım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk kazamı yaptım

İlk kazamı yaptım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kocero
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 13:59    Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar,

Dün akşam ben de ilk kazamı yaptım. Bottan pantolona, monttan edivene kadar tam korumalı giyindiğim için sadece omuzumdaki eklem zedelenmesi ile çok ucuz atlattım kazayı. Dün akşam saat 20:00 suarıbda, Fenerbahçe stadının arkasından Moda istikametine giderken yolun sağ kenarında park halinde olan 34 BV 8205 plakalı, mavi renkte, 5 kapı yeni kasa Audi A3 marka aracın, aniden park ettiği yerden tam sol yaparak U dönüşü yapmaya kalkması sonucu, bir anda benim şeridimi tamamen kesti. Yüksek süratte olmadığım halde, aramızdaki mesafe durmama yetmedi ve düşerek aracın (tahminen) sol arka tarafına çarptım. Araç sürücüsü olay yerinden kaçarak ayrıldı, ancak çarpmanın etkisiyle aracın plakası olay yerinde düşmüş. Plakayı bu şekilde tespit edebildik.

Olayın hemen ardından ambulansla hastaneye kadırıldığım için, olay yerine gelen polislerle görüşemedim. Daha sonra ifademi almak için hastaneye gelen polisler de kaçan araç ile ilgili bir bilgi vermediler. Benim de henüz karakola vs. gitme imkanım olmadı ve konuyu takip edemiyorum şu anda. Eşgalini verdiğim aracı tanıyan, bilen veya görenlerin bana haber vermelerini rica ediyorum sizlerden. Olur ya, dünya küçük, tanıyan veya gören olur belki...

Ayrıca, MD üyesi mi bilmiyorum ama ben yerde yatarken yanıma gelen ve ambulansa bindirilinceye kadar yanımdan ayrılmayan motorcu arkadaşa, verdiği manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca olay yerinde, zannediyorum o esnada tesadüfen oradan geçmekte olan ve ilk müdahaleyi yapan doktor hanımefendiye de teşekkürlerimi sunuyorum, her ne kadar buradan kendisine ulaşmayacak olsa bile...

Ve son olarak ben hastanedeyken haberi alarak telefonla arayıp durumumu soran, başta Eren olmak üzere tüm motorcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Honda CBR 600 RR
Başa dön
Kocero Çevrimdışı Kocero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.10.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kocero, cok gecmıs olsun Bravo
Üye
Üye

Nereden: 35TAM35

MesajTarih: 28.10.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
aracın plakasını almış olamn çok iyi inşallah emniyet yetkilileri her zamanki gibi ellerinden geleni yapıp bulurlar plakası ellerindeki kanıtla.
Başa dön
KANKA35 Çevrimdışı KANKA35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 28.10.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 28.10.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun sende bie şey olmaması sevindirici
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 28.10.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sharp_to_Blade
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 28.10.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun koçero inşallah bulursun
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.10.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kocero, geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.inşallah bulunur.mutlaka bulunur yav plaka bu.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 28.10.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşım geçmiş olsun..
Ben anlamıyorum valla şu insanları , ya kaza yaparsın sebebiyette verirsin kazaya.Dünya,insanlık..Hatasız kul yanlışsız insan olmaz..Ama gavat ne kaçar gidersin hayrettir yahu

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 28.10.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nasıl bir terbiyesizlik nasıl bir vicdansızlık anlayamıyorum bir insan kaza yapıp nasıl hiç birşey olmamış gibi kaçıp gider mantığım almıyor!!! Benim babamda bundan 2 sene önce trafik kazası geçirdi ameliyat oldu ve ölümden döndü çarpan araç ise çarptıktan sonra son hız olay yerinden kaçmış bu olay tv'de ve gazetelerde çıkmasına rağmen çarpan aracın sahibi bulunamadı, bilinen tek şey aracın mercedes olduğu idi sadece, olay yerinde kimse plakayı almayı akıl edememiş maalesef Üzgünüm

Kocero, Büyük geçmiş olsun umarım böyle birşey bir daha başına gelmez, plaka elinizde olduğu için araç sahibi en kısa zamanda bulunur sanıyorum, gelişmelerden haberdar edersen seviniriz..Araç sahipleri lütfen biraz daha dikkatli olalım ve elimizi vicdanımıza koyalım!!!
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 28.10.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 28.10.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsunnn umarım en buyuk kazan bu olur
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 28.10.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kocero abi geçmiş olsun
dilerim inş son kazan ve son kazamız olur Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal