Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 28.10 gezi...bizim burasi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

28.10 gezi...bizim burasi...

28.10 gezi...bizim burasi...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 28.10.2007 - 17:59    Mesaj konusu: 28.10 gezi...bizim burasi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün sezonu kapatmak icin,depoyu doldurup motoru kaldirmaya karar verdim...
baslangicta amac tankstelle ydi,fakat sonra depoyu doldurmadan eve geldim Çok gülüyorum :lol: :lol:
baska zaman cikmak icin sebep olsun diye...
bu nedenle güzel bir solo gezi yapip haftanin stresini üzerimden attim...
aslinda rahatsizligim yüzünden motor yasak ama ne yapalim....
asil bu hastalik tan kurtulmak daha zor...

tabi bu soguk havada sadece oturdugum yerde dolastim.birazda bizim buranin tadini cikaralim...

yola hazirlik...

meshur parklarimizdan birinin girisi

istikamet Johannesberg,yani karsidaki tepe...

tepeden oturdugumuz sehre bir bakis,ufak ama sicak bir sehirdir...

yola devam

burasida biraz ilerideki ucak ve planör klübü.
isteyen burada gelip kendi ucagi yada para ödeyerek kiralayabilecegi bir ucakla havada süzülmenin tadini cikarabiliyor...
bu arada makinanin pili bittigi icin bundan sonrasi telefonla cekildi :? :?

yola devam...

burasi icinde tekne kiralayip gezebileceginiz bir göl bulunan ve dünyadaki ender bir cok agaci görebileceginiz parklarimizdan biri.
bunu bir biolog olarak söylüyorum.Bu arada su meshur "gingo biloba" dan burada cok var.
biyoloji ve özellikle mikrobiyoloji okuyan arkadaslar bunu iyi bilir Çok gülüyorum :wink: Çok gülüyorum

maalesef aracla girilemedigi icin üstten bir kac foto veriyorum.baska zaman buralarin fotolarini veririm.

Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.10.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler yakalamışsınız Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 28.10.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel resimler ... Kawasaki'nin rengi ile doğanın uyumu çok güzel olmuş. Ayrıca geçmiş olsun. Hastalığınızı çabuk atlatında bu guzel fotoğrafların devamı gelsin.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 28.10.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun,hastaliktan kurtulmaya calisiyoruz bakalim.....
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yener_ist
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans YAKIŞIR ENİŞTEMEEEE
Başa dön
yener_ist Çevrimdışı yener_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel manzara ve tabiyki efsane kawanın resimleri mükemmel. Tebrik ederim uzun soluklu almanya gezi resimlerini de bekleriz. Özellikle çocukluğumun geçtiği kuzey kısımlara yolunuz düşerse (bremerhaven) göndereceğiniz resimler beni bahtiyar edecektir.
Sağlıcakla kalın...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, bize bulunduğun yerin güzelliklerini paylaştığın için çok teşekkürler Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ayrıca kawana hasta oluyorum o ne temizliktir öyle maşaallah Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, harika kareleri yine bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Efsaneyi yine piyasaya çıkarmışın Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, baharın tüm güzelliğini fotoğraflara yansıtmışsın, bize bu keyfi yaşattığın için teşekkürler, özellikle bir kaç fotoğrafa bakmaya doyamadım dersem yeridir Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ReHa bana ne zaman davetiye yollayacaksın kardeşim.Almanya bozdu seni.Oralara gittin abini unuttun Ağlıyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, harika bir gezi olmus Alkışlıyorum

HaYaBuSa, duyanda sahi sanacak Ahmet abi ben senin unuturmuyum daha dün tellestik Çoook seviyorum Sen davetiye iste ne zaman istersen basimin tacisin sen benim Bravo Bravo
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ReHa, abim hemen yolla,benim bir şekilde Almanya'ya gelip orayıda keşfetmem gerek Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal