bu gün sezonu kapatmak icin,depoyu doldurup motoru kaldirmaya karar verdim...
baslangicta amac tankstelle ydi,fakat sonra depoyu doldurmadan eve geldim :lol: :lol:
baska zaman cikmak icin sebep olsun diye...
bu nedenle güzel bir solo gezi yapip haftanin stresini üzerimden attim...
aslinda rahatsizligim yüzünden motor yasak ama ne yapalim....
asil bu hastalik tan kurtulmak daha zor...
tabi bu soguk havada sadece oturdugum yerde dolastim.birazda bizim buranin tadini cikaralim...
yola hazirlik...
meshur parklarimizdan birinin girisi
istikamet Johannesberg,yani karsidaki tepe...
tepeden oturdugumuz sehre bir bakis,ufak ama sicak bir sehirdir...
yola devam
burasida biraz ilerideki ucak ve planör klübü.
isteyen burada gelip kendi ucagi yada para ödeyerek kiralayabilecegi bir ucakla havada süzülmenin tadini cikarabiliyor...
bu arada makinanin pili bittigi icin bundan sonrasi telefonla cekildi :? :?
yola devam...
burasi icinde tekne kiralayip gezebileceginiz bir göl bulunan ve dünyadaki ender bir cok agaci görebileceginiz parklarimizdan biri.
bunu bir biolog olarak söylüyorum.Bu arada su meshur "gingo biloba" dan burada cok var.
biyoloji ve özellikle mikrobiyoloji okuyan arkadaslar bunu iyi bilir :wink:
maalesef aracla girilemedigi icin üstten bir kac foto veriyorum.baska zaman buralarin fotolarini veririm.
_________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 28.10.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
Çok güzel resimler ... Kawasaki'nin rengi ile doğanın uyumu çok güzel olmuş. Ayrıca geçmiş olsun. Hastalığınızı çabuk atlatında bu guzel fotoğrafların devamı gelsin.
Tarih: 29.10.2007 - 21:33 Mesaj konusu:
Güzel manzara ve tabiyki efsane kawanın resimleri mükemmel. Tebrik ederim uzun soluklu almanya gezi resimlerini de bekleriz. Özellikle çocukluğumun geçtiği kuzey kısımlara yolunuz düşerse (bremerhaven) göndereceğiniz resimler beni bahtiyar edecektir.
Sağlıcakla kalın...
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.10.2007 - 21:40 Mesaj konusu:
kaya76, bize bulunduğun yerin güzelliklerini paylaştığın için çok teşekkürler
ayrıca kawana hasta oluyorum o ne temizliktir öyle maşaallah _________________
kaya76, harika kareleri yine bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Efsaneyi yine piyasaya çıkarmışın _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 29.10.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
kaya76, baharın tüm güzelliğini fotoğraflara yansıtmışsın, bize bu keyfi yaşattığın için teşekkürler, özellikle bir kaç fotoğrafa bakmaya doyamadım dersem yeridir _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
ReHa bana ne zaman davetiye yollayacaksın kardeşim.Almanya bozdu seni.Oralara gittin abini unuttun _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız