Tarih: 28.10.2007 - 23:42 Mesaj konusu: İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..
Sanırım İZMİR böyle kalabalık bir motosiklet kortejine daha önce hiç tanıklık etmemişti...
Motordelisi İZMİR neredeyse eksiksiz katılım gösterdi,bırakın İzmir MD yi Foça,Çeşme,Kuşadası,Antalya,Manisa dan bile üyelerimiz gelmişlerdi..
Diğer tüm motosiklet gruplarıda tam kadro kortejdeydi..
Yaklaşık 300 motosiklet vardı diye tahmin ediyorum..
Ege TV,CNN TURK,Kanal D ve Cihan Haber ajansı ile roportajlar yaptık...
Sesimizi duyması gerekenlere fazlasıyla duyurduk..
Herşey çok güzeldi..
Bu korteji birlikte organize ettiğimiz Motosiklet.net ailesinede teşekkürlerimizi belirtelim..
Mutlaka fotograf ve video çeken olmuştur...
Daha önce topic açıldımı bilmiyorum ama açılmadıysa burdan devam edelim..
Dediğim gibi muhteşem bir kortej oldu...
Katılan tüm gruplara ve arkadaşlara _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 29.10.2007 - 00:01 Mesaj konusu:
EGE TV deki Haber i yarın forumlara eklerim..
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 29.10.2007 - 00:12 Mesaj konusu:
Evet gerek motorcu arkadaşların gelmesi, gerekse halkın alkışlarıyla katılımı beni çok mutlu etti, hüzünle birlikte karşık duygular yaşattı, tarifi mümkün değil. Katılan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum
Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
...
Tüm motosiklet camiamızın bu en özel ; anlamlı ve coşkulu Cumhuriyet Bayramını kutluyorum...
Sizler gibi lider vasıflarına sahip dostlarımızın sayesinde bu oluşan manzara ve güzelim İzmirimiz böyle kortej görmemişti...
Halkımızın coşku ve ilgisini ; tufan gibi alkışlarını gördükçe hem ağlayıp hem de sürmeye çalıştığımı itiraf etmeliyim...
Katlanarak sayımız artacak ; büyüyecek ve daha büyük organizasyonların birer ferdi olacağız...
Emeği geçen ,güvenliğimizi sağlayan yolları tutan ve tüm dikkatini vererek nizami prosesleri harfiyen uygulayan ekiplerimize en içten saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum...
Ecz. Hakan Kenan TAŞOLUK _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
En son eczaci101 tarafından 29.10.2007 - 01:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Evet gerek motorcu arkadaşların gelmesi, gerekse halkın alkışlarıyla katılımı beni çok mutlu etti, hüzünle birlikte karşık duygular yaşattı, tarifi mümkün değil. Katılan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum
Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
süperdi kortej bizdeordaydık keşke daha anlamlı bir tarafa doğru gidilseydi sanki yerleşim yerinden uzaklaşıp öle bir tur alttırıldı gibi asıl ulaşılması gereken hatay karşıyaka alsancak olmadı neyse incir altından ileriye gidildi ıssız bir yoldan sahile çıkıldı oradan dönüp geri gelindi herşey güzeldi önemli olan anmayı başarmaktı anıldı ve bitti kortejde bazı dıştan kasksız kaılıp tehlikeli hareketler yapanların haricinde kortejde çok çok iyiyiydi herkese teşekkürler.. _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 890 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 29.10.2007 - 00:14 Mesaj konusu:
bugünkü korteje katılan bütün izmirli arkadaşlara teşekkürler. mükemmel 1 mitingdi. _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
Tarih: 29.10.2007 - 00:17 Mesaj konusu:
tebrikler arkadaşlar eminimki yakışanı yapmışsınızdır... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
evet o kadar etkileyiciydi ki(bi kaç artis dışında)ben de ordaydım ve cok etgilendim ve hemen sitenize üye oldum.Gerçi motor hayatımın 2 vazgecilmezi arasında ama olsun bu miting buna vesile oldu hepinize helal olsun
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 29.10.2007 - 01:06 Mesaj konusu:
şehitlerimizi andık bugün tek yürek..ruhları şad olsun....
çok güzel bir kortej oldu..
katılan tüm motorcu kardeşlerime teşekkür ediyorum kendi adıma... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Tarih: 29.10.2007 - 01:11 Mesaj konusu:
onuRR demiş ki:
evet o kadar etkileyiciydi ki(bi kaç artis dışında)ben de ordaydım ve cok etgilendim ve hemen sitenize üye oldum.Gerçi motor hayatımın 2 vazgecilmezi arasında ama olsun bu miting buna vesile oldu hepinize helal olsun
Demekki kortej senin aramıza katılmanada vesile oldu..Ne güzel 1 taşla,2 kuş ..
Hoşgeldin aramıza..
Biz çok egleniyoruz ve sende burda oldugun sürece sıkı dostluklar kazanacak ve egleneceksin...
Mesela bu CUMA akşamı her hafta oldugu gibi İzmir MD grubu olarak PUNTA BAR da toplanacgız..Bu hafta bir ilk yapcagız KARAOKE PARTY..
Bekleriz. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız