Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..

İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:42    Mesaj konusu: İzmir Korteji MUHTEŞEMDİ.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım İZMİR böyle kalabalık bir motosiklet kortejine daha önce hiç tanıklık etmemişti...
Motordelisi İZMİR neredeyse eksiksiz katılım gösterdi,bırakın İzmir MD yi Foça,Çeşme,Kuşadası,Antalya,Manisa dan bile üyelerimiz gelmişlerdi..
Diğer tüm motosiklet gruplarıda tam kadro kortejdeydi..
Yaklaşık 300 motosiklet vardı diye tahmin ediyorum..
Ege TV,CNN TURK,Kanal D ve Cihan Haber ajansı ile roportajlar yaptık...
Sesimizi duyması gerekenlere fazlasıyla duyurduk..
Herşey çok güzeldi..

Bu korteji birlikte organize ettiğimiz Motosiklet.net ailesinede teşekkürlerimizi belirtelim..

Mutlaka fotograf ve video çeken olmuştur...

Daha önce topic açıldımı bilmiyorum ama açılmadıysa burdan devam edelim..
Dediğim gibi muhteşem bir kortej oldu...

Katılan tüm gruplara ve arkadaşlara Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ege tv'de seyrettim gerçekten çok güzel görünüyodu çok duygulandım tek kelimeyle süperdi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EGE TV deki Haber i yarın forumlara eklerim..
OK

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaaahh ah orda olmak vardı . Ama çoook uzqak tayım canım İzmirimden. Ama kalbim sizlerle birlikteydi Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet gerek motorcu arkadaşların gelmesi, gerekse halkın alkışlarıyla katılımı beni çok mutlu etti, hüzünle birlikte karşık duygular yaşattı, tarifi mümkün değil. Katılan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar...
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...

Tüm motosiklet camiamızın bu en özel ; anlamlı ve coşkulu Cumhuriyet Bayramını kutluyorum...

Sizler gibi lider vasıflarına sahip dostlarımızın sayesinde bu oluşan manzara ve güzelim İzmirimiz böyle kortej görmemişti...

Halkımızın coşku ve ilgisini ; tufan gibi alkışlarını gördükçe hem ağlayıp hem de sürmeye çalıştığımı itiraf etmeliyim...

Katlanarak sayımız artacak ; büyüyecek ve daha büyük organizasyonların birer ferdi olacağız...

Emeği geçen ,güvenliğimizi sağlayan yolları tutan ve tüm dikkatini vererek nizami prosesleri harfiyen uygulayan ekiplerimize en içten saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum...

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ecz. Hakan Kenan TAŞOLUK

En son eczaci101 tarafından 29.10.2007 - 01:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
eczaci101 Çevrimdışı eczaci101 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

Evet gerek motorcu arkadaşların gelmesi, gerekse halkın alkışlarıyla katılımı beni çok mutlu etti, hüzünle birlikte karşık duygular yaşattı, tarifi mümkün değil. Katılan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Şehitlerimiz nur içinde yatsınlar...
tan21
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperdi kortej bizdeordaydık keşke daha anlamlı bir tarafa doğru gidilseydi sanki yerleşim yerinden uzaklaşıp öle bir tur alttırıldı gibi asıl ulaşılması gereken hatay karşıyaka alsancak olmadı neyse incir altından ileriye gidildi ıssız bir yoldan sahile çıkıldı oradan dönüp geri gelindi herşey güzeldi önemli olan anmayı başarmaktı anıldı ve bitti kortejde bazı dıştan kasksız kaılıp tehlikeli hareketler yapanların haricinde kortejde çok çok iyiyiydi herkese teşekkürler..
karşısında önüm açık gezerdim...
Başa dön
tan21 Çevrimdışı tan21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugünkü korteje katılan bütün izmirli arkadaşlara teşekkürler. mükemmel 1 mitingdi. Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler arkadaşlar eminimki yakışanı yapmışsınızdır... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
onuRR
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet o kadar etkileyiciydi ki(bi kaç artis dışında)ben de ordaydım ve cok etgilendim Alkışlıyorum ve hemen sitenize üye oldum.Gerçi motor hayatımın 2 vazgecilmezi arasında ama olsun bu miting buna vesile oldu hepinize helal olsun Bravo
Başa dön
onuRR Çevrimdışı onuRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acemi_couk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o tabloyu görüpde duygulanmamak mümkünmü Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
acemi_couk Çevrimdışı acemi_couk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 29.10.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehitlerimizi andık bugün tek yürek..ruhları şad olsun....
çok güzel bir kortej oldu..
katılan tüm motorcu kardeşlerime teşekkür ediyorum kendi adıma...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.10.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onuRR demiş ki:
evet o kadar etkileyiciydi ki(bi kaç artis dışında)ben de ordaydım ve cok etgilendim Alkışlıyorum ve hemen sitenize üye oldum.Gerçi motor hayatımın 2 vazgecilmezi arasında ama olsun bu miting buna vesile oldu hepinize helal olsun Bravo

Demekki kortej senin aramıza katılmanada vesile oldu..Ne güzel 1 taşla,2 kuş ..
Hoşgeldin aramıza..
Biz çok egleniyoruz ve sende burda oldugun sürece sıkı dostluklar kazanacak ve egleneceksin...
Mesela bu CUMA akşamı her hafta oldugu gibi İzmir MD grubu olarak PUNTA BAR da toplanacgız..Bu hafta bir ilk yapcagız KARAOKE PARTY.. Çok gülüyorum
Bekleriz.

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal