Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları

Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale İkiteker grubunun düzenlediği Keşan gezisine bizde MD olarak davetliydik.. Çevre illerden gelen arkadaşlarımızla bu geziye katıldık... Böyle bir etkinlikte emeği geçen başta İkiteker Çanakkale grubu organizatörü Ahmet PINAR ve Aytaç DÜNDAR'a..İzmir'den de bu etkinliğe katılan bizleri yalnız bırakmayan KaRRdelen ve İbRRahim'e, ve diğer tüm Md üyelerine teşekkür ediyoruz.. Çoook seviyorum

Toplanma yerine gidiyoruz...

NofeaR6-ibRRahim

Yavaş yavaş toplanıyoruz..

İbrahim'in hayvan sevgisi Çok gülüyorum

GPR(coşkun)

Cahit Çeker

on7_li-Adem_Zafer

Erkan

canas

KaRRdelen önce böyleydi...

sonra böyle oldu Gülümsüyorum

vvvveeeeeeeeeee Çorlu Md Team

iki resim arasında 3 fark Dil çıkarıyorum

Keşan'dayız.. Erdoğan Et Lokantası...

Onur-Murat ve Murat'ın babası Cahit abi Gülümsüyorum

kısaca B.S (Burak Seyis)

Serdar

Önder

spirit-two

GPR-Mehmet

Çorlu Md

KaRRDelen-İbRRahim

ceyhunatmaca-On7_li

kaRRdelen-İbRRahim

MD'nin gönüllü garsonu Gülümsüyorum

Çorlu Team(mrpilot-Ama_Fok-honda-cin...)

mehmet-canas-GPR

Çanakkale İkiteker Grubu

Celebi-59_nofeaR6

nofeaR6-İkiteker Çanakkale Organizatörü Ahmet Abi-KaRRdelen

spirit-two,önder,harunbayraktar,adem,suzukici17,ceyhunatmaca,yoldasdeniz

kaRRdelen,İbRRahim,mrpilot,Celebi-59,Nofear6-honda-cin

canas

kaRRdelen,İbRRahim,NofeaR6,Adem,CeyhunAtmaca,On7_li,YoldasDeniz

ceyhunatmaca

pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aç kaldım, salatamın içinde sinek çıktı Öfkeliyim
Ama güzel bir geziydi Göz kırpıyorum
Sevgili organizatörüm ellerine sağlık Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.10.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel geçtiği fotolardan belli elinize sağlık.
Tanıdık simaları görmek güzel.
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize emeğinize motorlarınıza sağlık.muhteşem ötesi bi buluşma olmmuş ... Alkışlıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.10.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok kalabalik katilimiyla super bir gezi olmus..Tebrikler.. Alkışlıyorum

Bayramda Çanakkale - Çan 'a gelmistim..ve kendi hemsehrilerim olmasina ragmen Motordelisi'nden tanistigim Murat ( on7'li) ve Adem kardeslerim.. sizleri resimlerden de olsa yeniden gormek guzel.. Göz kırpıyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 29.10.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılamadığım için çok pişmanım ve çok üzgünüm çok güzel olmuş tebrik ediyorum sizi Ç.kale MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.10.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içeriğini,eğlenip eğlenmediğinizi bilemem ama Başarılı bi organize olmuş.. katılımın fazla olması çok güzel. organizatörleri tebrik ederim Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 29.10.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YEHTTTTTTTTTTTT OLMAZ BÖYLE ŞEY GERÇEKTEN SÜPERDİ GÜLMEKTEN ARTIK ÇENEM UYUŞTU ÇOK GÜZEL BİRGÜNDÜ BÜTÜN KATILIMCI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER AYRICA İBRAHİM NOFEA VE KARDELENE AYAĞINIZA SAĞLIK DİYORUZ BİZİM ŞU MD TİŞHÖRTLERİMİZİ BENİMKİ XXL OLSUN LÜTFEN BEKLİYORUZ. NEYSE ŞU ENSON ÇIKARKEN AZKALDI TEKERE KALKALIM DERKEN HAVAYA KALKIYORDUK NEYSEKİ UCUCZ ATLATTIM Bravo Alkışlıyorum Dans
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
honda-cin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofear6 herşey çok güzeldi biz çorlu team olarak çok keyif aldık ve gerçekten çok ama.fok eylendik masamızda serdar gibi espiri makinesinin bulunması her guruba nasip olmaz bunu karrdelen ve ibrrahimde hisetmiştir Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

TÜM MOTOR DELİSİ CAMİYASININ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN Çoook seviyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılamadığım için üzgünüm inşallah ileri zamanlarda tekrarlanır Bravo Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gündü emeği geçen organizatörümüz nofeaR6 . Her ne kadar olmasada Gülümsüyorum honda-gökhana , teşekkür ederim .Gerçekten güzel bir gündü çabuk geçti.7 kişiyle başlayan çorludan çıkışımız dönüşte 5 motor daha eklenerek 12 yi buldu ve çorluya geldiğimizde de 4 motorlu arkadaşımız tühhhhh muhabbeti yaptıııııı. Artık çorlu MD olarak katılabileceğimiz bütün etkinliklerde bulunma kararı aldık.(elimizden geldiği kadar) Bravo

iBrahimRR - KARDELEN-NofeaR6 gibi 3 arkadaşımızı daha tanımış oldum her şey için teşekkürlerr...

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN Çoook seviyorum
Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6,gecikmeli de olsa katıldığım bu harika organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Katılımın böylesine kalabalık olacağı yeni organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, yine seninkinden sinek çıkmış kardeş,bir ara benimkinden kurt çıkmıştı,ama ben yedikten sonra farkına vardım Dil çıkarıyorum
İbRRahim senin ne işin var oralarda,kaç gel bu taraflara,bir de fotolarda niye o kadar masumsun Göz kırpıyorum
Gerçekten harika bir etkinlik olmuş.Katılan tüm MD lilere Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler süperr olmuş,ellerinize sağlık.eee organizatör kim tabikii Gülümsüyorum katılım ne güze yaa,bi sürü bi sürüü motor var ve heryerden MD sevdalıları Bravo daha nicee eğlencelere,buluşmalara...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.10.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, Duyanda hiç bişey yiyemedin sanıcak bikere herşeyden önce sen protein bakıımından zengin bi salata yedin.. uzun süre idare eder artık seni Çok gülüyorum
society, gerçekten eğlenceli bi gündü..en yakın zamanda bide Bursa Md ile kaynaşma yemeği yapıcaz Bravo
constantine_502, melih253, teşekkürr ederiz arkadaşlar..
ali1711, Ali'cim bence direk otur ağla başka bişey diyemiyorum sana.. çok güzel bi gündü ve gelemeyenler için gerçekten kayıptı.. Ağlıyorum Dil çıkarıyorum
sTaRt, teşekür ederiz..
Ama_fok, hayatımda tanıdığım on numara eğlenceli insanlardan biri.. her türlü sinir bozukluğunda tedavi amaçlı kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.. Gülümsüyorum xxl tshirtünüzü en kısa zamanda hazırlayıp bundan sonraki ilk buluşmamızda size ulaştırıyoruz Bravo
honda-cin, sizlerle beraber olmak bizim içinde büyük keyifti..devamını kesinlikle istiyoruzz Delirdim
Black_Night, toprrrraaaammmm ayıp ediyosun bundan sonra bu tarz çevre iller kaynaşma gezilerine daha çok önem vericez ve bi dahaki sefere senide yanımızda istiyoruz..
mrpilot, gecikmeli olsun olmasın çok önemli değildi.. bizede vakit ayırdığınız aramızda olduğunuz için çok mutlu oldum Gülümsüyorum bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..
HaYaBuSa, işin kötüsü Murat'ı önce uyardık bak protein var yeme dedik ama işte fazla çalıştı o gün.. masa falan taşıdı gözü bi anda açlıktan dönünce ne yediğiini farkedememiş.. daha doğrusu oda yedikten sonra farkedebilmiş Delirdim Delirdim
seker_portakali, şekerim portakalım sağol canım benim.. gerçekten iyi bi buluşmaydı.. ilk fırsatta senide bekliyoruz ona göre Dil çıkarıyorum
Buluşmamızda hondagökhanla beraber emeği geçen çelebi59 Gökhan'a da kocaaammmaaaannnn Alkışlıyorum Çorlu Team'in sıcak kanlı neşeli yüzlü insanları.. bundan sonra ayda bir organizasyon isterim Çorlu-Çanakkale arası Delirdim ona göreee.. simdiden kendinizi hazırlayın Bravo
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal