Tarih: 28.10.2007 - 23:40 Mesaj konusu: Çanakkale MD Kardeş Kulüp Davet Fotoğrafları
Çanakkale İkiteker grubunun düzenlediği Keşan gezisine bizde MD olarak davetliydik.. Çevre illerden gelen arkadaşlarımızla bu geziye katıldık... Böyle bir etkinlikte emeği geçen başta İkiteker Çanakkale grubu organizatörü Ahmet PINAR ve Aytaç DÜNDAR'a..İzmir'den de bu etkinliğe katılan bizleri yalnız bırakmayan KaRRdelen ve İbRRahim'e, ve diğer tüm Md üyelerine teşekkür ediyoruz..
Toplanma yerine gidiyoruz... NofeaR6-ibRRahim
Yavaş yavaş toplanıyoruz..
İbrahim'in hayvan sevgisi GPR(coşkun) Cahit Çeker on7_li-Adem_Zafer Erkan canas KaRRdelen önce böyleydi...
sonra böyle oldu vvvveeeeeeeeeee Çorlu Md Team
iki resim arasında 3 fark
Keşan'dayız.. Erdoğan Et Lokantası...
Onur-Murat ve Murat'ın babası Cahit abi kısaca B.S (Burak Seyis) Serdar Önder spirit-two GPR-Mehmet Çorlu Md KaRRDelen-İbRRahim ceyhunatmaca-On7_li kaRRdelen-İbRRahim
MD'nin gönüllü garsonu Çorlu Team(mrpilot-Ama_Fok-honda-cin...) mehmet-canas-GPR
Çanakkale İkiteker Grubu
Celebi-59_nofeaR6 nofeaR6-İkiteker Çanakkale Organizatörü Ahmet Abi-KaRRdelen spirit-two,önder,harunbayraktar,adem,suzukici17,ceyhunatmaca,yoldasdeniz kaRRdelen,İbRRahim,mrpilot,Celebi-59,Nofear6-honda-cin canas kaRRdelen,İbRRahim,NofeaR6,Adem,CeyhunAtmaca,On7_li,YoldasDeniz ceyhunatmaca _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Cok kalabalik katilimiyla super bir gezi olmus..Tebrikler..
Bayramda Çanakkale - Çan 'a gelmistim..ve kendi hemsehrilerim olmasina ragmen Motordelisi'nden tanistigim Murat ( on7'li) ve Adem kardeslerim.. sizleri resimlerden de olsa yeniden gormek guzel.. _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Tarih: 29.10.2007 - 01:16 Mesaj konusu:
Katılamadığım için çok pişmanım ve çok üzgünüm çok güzel olmuş tebrik ediyorum sizi Ç.kale MD _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
içeriğini,eğlenip eğlenmediğinizi bilemem ama Başarılı bi organize olmuş.. katılımın fazla olması çok güzel. organizatörleri tebrik ederim _________________
YEHTTTTTTTTTTTT OLMAZ BÖYLE ŞEY GERÇEKTEN SÜPERDİ GÜLMEKTEN ARTIK ÇENEM UYUŞTU ÇOK GÜZEL BİRGÜNDÜ BÜTÜN KATILIMCI ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER AYRICA İBRAHİM NOFEA VE KARDELENE AYAĞINIZA SAĞLIK DİYORUZ BİZİM ŞU MD TİŞHÖRTLERİMİZİ BENİMKİ XXL OLSUN LÜTFEN BEKLİYORUZ. NEYSE ŞU ENSON ÇIKARKEN AZKALDI TEKERE KALKALIM DERKEN HAVAYA KALKIYORDUK NEYSEKİ UCUCZ ATLATTIM
nofear6 herşey çok güzeldi biz çorlu team olarak çok keyif aldık ve gerçekten çok ama.fok eylendik masamızda serdar gibi espiri makinesinin bulunması her guruba nasip olmaz bunu karrdelen ve ibrrahimde hisetmiştir
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
TÜM MOTOR DELİSİ CAMİYASININ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
çok güzel bir gündü emeği geçen organizatörümüz nofeaR6 . Her ne kadar olmasada honda-gökhana , teşekkür ederim .Gerçekten güzel bir gündü çabuk geçti.7 kişiyle başlayan çorludan çıkışımız dönüşte 5 motor daha eklenerek 12 yi buldu ve çorluya geldiğimizde de 4 motorlu arkadaşımız tühhhhh muhabbeti yaptıııııı. Artık çorlu MD olarak katılabileceğimiz bütün etkinliklerde bulunma kararı aldık.(elimizden geldiği kadar)
iBrahimRR - KARDELEN-NofeaR6 gibi 3 arkadaşımızı daha tanımış oldum her şey için teşekkürlerr...
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 29.10.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
nofeaR6,gecikmeli de olsa katıldığım bu harika organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Katılımın böylesine kalabalık olacağı yeni organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
On7_li, yine seninkinden sinek çıkmış kardeş,bir ara benimkinden kurt çıkmıştı,ama ben yedikten sonra farkına vardım İbRRahim senin ne işin var oralarda,kaç gel bu taraflara,bir de fotolarda niye o kadar masumsun
Gerçekten harika bir etkinlik olmuş.Katılan tüm MD lilere _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 29.10.2007 - 09:26 Mesaj konusu:
resimler süperr olmuş,ellerinize sağlık.eee organizatör kim tabikii katılım ne güze yaa,bi sürü bi sürüü motor var ve heryerden MD sevdalıları daha nicee eğlencelere,buluşmalara... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 29.10.2007 - 09:46 Mesaj konusu:
On7_li, Duyanda hiç bişey yiyemedin sanıcak bikere herşeyden önce sen protein bakıımından zengin bi salata yedin.. uzun süre idare eder artık seni society, gerçekten eğlenceli bi gündü..en yakın zamanda bide Bursa Md ile kaynaşma yemeği yapıcaz constantine_502, melih253, teşekkürr ederiz arkadaşlar..
ali1711, Ali'cim bence direk otur ağla başka bişey diyemiyorum sana.. çok güzel bi gündü ve gelemeyenler için gerçekten kayıptı.. sTaRt, teşekür ederiz..
Ama_fok, hayatımda tanıdığım on numara eğlenceli insanlardan biri.. her türlü sinir bozukluğunda tedavi amaçlı kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.. xxl tshirtünüzü en kısa zamanda hazırlayıp bundan sonraki ilk buluşmamızda size ulaştırıyoruz honda-cin, sizlerle beraber olmak bizim içinde büyük keyifti..devamını kesinlikle istiyoruzz Black_Night, toprrrraaaammmm ayıp ediyosun bundan sonra bu tarz çevre iller kaynaşma gezilerine daha çok önem vericez ve bi dahaki sefere senide yanımızda istiyoruz..
mrpilot, gecikmeli olsun olmasın çok önemli değildi.. bizede vakit ayırdığınız aramızda olduğunuz için çok mutlu oldum bundan sonra daha sık görüşmek dileğiyle..
HaYaBuSa, işin kötüsü Murat'ı önce uyardık bak protein var yeme dedik ama işte fazla çalıştı o gün.. masa falan taşıdı gözü bi anda açlıktan dönünce ne yediğiini farkedememiş.. daha doğrusu oda yedikten sonra farkedebilmiş seker_portakali, şekerim portakalım sağol canım benim.. gerçekten iyi bi buluşmaydı.. ilk fırsatta senide bekliyoruz ona göre
Buluşmamızda hondagökhanla beraber emeği geçen çelebi59 Gökhan'a da kocaaammmaaaannnn Çorlu Team'in sıcak kanlı neşeli yüzlü insanları.. bundan sonra ayda bir organizasyon isterim Çorlu-Çanakkale arası ona göreee.. simdiden kendinizi hazırlayın _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız