Belki birilerinin işine yararSizinde bildiginiz linkler varsa sizde yazın.Bende 1000 RR manual var isteyen olursa cd ye yazıp Hakkan a verebilirim.Gerisini siz halledersiniz.
Ayrıca İsteyen olursa HAYNES in Transalp ve Africa (tüm modeller) için resimli açıklamalı service manueli var. Onunla yapmayacagınız hiç bir şey yok..
İsteyen varsa fotokopisini çektirebilirim. 330 sayfa..
Diğerleri PDF şeklinde CD ye yazabilirim... _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Benim bir arkadaşa Hayabusa 2004 manual lazımdı onu ararken bunları buldum ama hala hayabusa 2004 ü bulamadım.Bildiginiz bir link varsa ,yazarsanız memnun olurum.Şimdiden teşekkürler... _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Supplementary Service Manual ve ya 04 update diyede arayın.
Emin değilim ama '04 manual'i olmayabilir.
Busa'nın manual'i 1999-2000 diye çıktı.
01 ve 02 için update çıkardılar. Sonra 03-04 ne oldu bilmiyorum. Sadece update çıkarmış olabilirler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız