Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 29.10.2007 - 21:56 Mesaj konusu:
Resimler çok güzel, korteje katılan arkadaşlara teşekkürler.. ama birazda bilgi aktarabilseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum..Mesela nerde toplanmaya başladınız, katılım ne kadar oldu, halkın tepkisi nasıldı vs vs gibi düşünüyorum daha sonradan belki eklenir, yinede tebrikler harika kareler _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 29.10.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
sucuk gibi olduk ama canımız feda olsun önemi yok _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 29.10.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
Kortek çok iyi geçen seferkinden çok daha kalabalıktı, yağmur büyük gem vurdu, grup bir ara dağılır gibi oldu ama şehitliğe gelince ordaki kalabalığı görmeniz lazımdı. Muhteşem bir kalabalık vardı. Bende bu koca kalabalığı görünce gaza gelip koca makinayı kaldırımdan çamurun içinden yürütüp o şekilde daldım şehitliğe _________________ Kenan
Honda VFR 800
Tarih: 29.10.2007 - 22:07 Mesaj konusu:
Hiç bu kadar ıslanmamıştım...Aşırı kalabalık olmamıza rağmen kazasız, çok ii bi şekilde organize olarak şehitlerimizi ziyaret ettik _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
orada olmak bana inanılmaz bır gurur verdi bir ara şehitlerin arasında gezerken sehit annnesi bir annemiz gelip helal olsun size bırazda olsa acımızı hafifletip bize moral ve gurur yuklediniz teşekür ederim dedi bu bana değil orada bulunan ve bulnumak isteyipde bulunamayan herkeze söylenmiş bir sözdü bende kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar boşaldı ama gerçekten gurur verici kareler vardı şehitlikte
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 29.10.2007 - 22:21 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, açık söyleyeyim ayrıntı ekleyemedim çünkü akşam 5 ten beri resimleri yüklemeye çalışıyordum ayrıntılar sevgili katılımcı arkadaşlarımın ellerinden öper. Ama şunu söyleyebilirim çok duygu doluydu anlar yaşadık, özellikle şehitlik, istiklal marşının hiç bu kadar güzel okunduğunu duymamıştım, ah o Dolmabahçe hayatınızda görmeniz ve yaşamanız gereken anlardan biri (gelemeyen arkadaşlara ), ağlamayan duygulanmayan olmamıştır. Bağdat cad. herzaman ki gibi nazik, duyarlı ve içten, geçtiğimiz diğer güzergahlar hakkında pek yorum yapmasam iyi olur zannedersem. Bu arada yağmur inat edercesine abartılı yağdı bizlerde inatla yolumuzdan dönmedik. Şehitlerimiz için elimizden sadece bu geldi keşke daha fazlasını yapabilseydik.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız