Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri

İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:45    Mesaj konusu: İstanbul MD, Teröre DUR kortej Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk yorum benden : SÜPER Bravo
Başa dön
oguz_92 Çevrimdışı oguz_92 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tears_of_the_sun
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gün çok süper oldu bence tek eksik kortej çok dağıldı ama her şeye rağmen mukemmeldi
Başa dön
tears_of_the_sun Çevrimdışı tears_of_the_sun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel, korteje katılan arkadaşlara teşekkürler.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum ama birazda bilgi aktarabilseydiniz daha iyi olurdu diye düşünüyorum..Mesela nerde toplanmaya başladınız, katılım ne kadar oldu, halkın tepkisi nasıldı vs vs gibi düşünüyorum daha sonradan belki eklenir, yinede tebrikler harika kareler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tears_of_the_sun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bana motordelisi skıtırı verebilecek kımse yokmu ben bıraz motorum konusunda pipirikliyimdir sülüyeyim biraz
Başa dön
tears_of_the_sun Çevrimdışı tears_of_the_sun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sucuk gibi olduk ama canımız feda olsun önemi yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kortek çok iyi geçen seferkinden çok daha kalabalıktı, yağmur büyük gem vurdu, grup bir ara dağılır gibi oldu ama şehitliğe gelince ordaki kalabalığı görmeniz lazımdı. Muhteşem bir kalabalık vardı. Bende bu koca kalabalığı görünce gaza gelip koca makinayı kaldırımdan çamurun içinden yürütüp o şekilde daldım şehitliğe Gülümsüyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç bu kadar ıslanmamıştım...Aşırı kalabalık olmamıza rağmen kazasız, çok ii bi şekilde organize olarak şehitlerimizi ziyaret ettik Bravo
honda-cin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılan herkeze helal olsun çok güzel olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tears_of_the_sun
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orada olmak bana inanılmaz bır gurur verdi bir ara şehitlerin arasında gezerken sehit annnesi bir annemiz gelip helal olsun size bırazda olsa acımızı hafifletip bize moral ve gurur yuklediniz teşekür ederim dedi bu bana değil orada bulunan ve bulnumak isteyipde bulunamayan herkeze söylenmiş bir sözdü bende kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar boşaldı ama gerçekten gurur verici kareler vardı şehitlikte
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 29.10.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, açık söyleyeyim ayrıntı ekleyemedim çünkü akşam 5 ten beri resimleri yüklemeye çalışıyordum ayrıntılar sevgili katılımcı arkadaşlarımın ellerinden öper. Ama şunu söyleyebilirim çok duygu doluydu anlar yaşadık, özellikle şehitlik, istiklal marşının hiç bu kadar güzel okunduğunu duymamıştım, ah o Dolmabahçe hayatınızda görmeniz ve yaşamanız gereken anlardan biri (gelemeyen arkadaşlara ), ağlamayan duygulanmayan olmamıştır. Bağdat cad. herzaman ki gibi nazik, duyarlı ve içten, geçtiğimiz diğer güzergahlar hakkında pek yorum yapmasam iyi olur zannedersem. Bu arada yağmur inat edercesine abartılı yağdı bizlerde inatla yolumuzdan dönmedik. Şehitlerimiz için elimizden sadece bu geldi keşke daha fazlasını yapabilseydik.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal