Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 31 Ekim Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 31 Ekim Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...

Ankara MD / 31 Ekim Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Ankara MD / 31 Ekim Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar yoğun istek ve genel sıkıntılar yüzünden buluşma günümüzü tekrardan Çarşamba akşamlarına alıyoruz ve bu sefer farklı bir mekanda toplanıyoruz.
31.10.2007 Çarşamba günü BROTHERS CAFE deyiz. Bizler için rezerve edilmiş 150 kişilik bölümü ile bu haftaki muhabbetimizi BROTHERS CAFE de yapıyoruz.
Buluşma saatimiz 19:30 dur.Haydi bakalım Çarşamba görüşmek üzere.

Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.

Kısaca BROTHERS CAFE :

1992 yılında sizlere merhaba diyen, brothers cafe haftanın yedi günü, 10:00 – 01:00 saatleri arasında sizlere hakettiğiniz kaliteyi ve hizmeti sunuyor. Gün boyunca en seçkin yiyecek ve içecekleri tadabilir, huzurlu ve sakin bir cafe ortamının tadını çıkarabilirsiniz.

Adres : Selanik 2 Cadde. No: 61/1 Kızılay/Ankara (Metropol sinemasının hemen karşısı)
Tel : +90 312 419 41 26
Faks : +90 312 425 03 21

Buluşma Saati: 19:30
Buluşma Yeri: BOTHERS CAFE

En son TayDen tarafından 01.11.2007 - 00:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmm değişiklik heee Gülümsüyorum iyi olsun farketmez amaç muhabbet ve güzel insanları görmek Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık müdürüm. bu topic biraz +18 olmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 29.10.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, abi o zaman kapıya +18 yazalım Gülümsüyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değişiklik iyi olur bide burayı deneyelim bakalım bırakın bu +18 muhabbetlerini o +18 ler kendilerini bile aşmışta bizi bile geçmişler bi aksilk çıkmazsa ordayım hadi görüşürük Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş degişiklik tabi yeni mekan yeni insanlar hoş sohbet başka ne isteyimki valla tebrik ediyorum çok yaratıcı bizim müdürler yaw.hiç durmadan çalışı yorlar.tebrik ediyorum sizleri. Alkışlıyorum tabiki orda olacam... Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

cadde_seytani06, gözlerin parladı.hımmmmmm Dil çıkarıyorum
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmemek olurmu yav Delirdim müdür ellerine sağlık
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir aksilik çıkmazsa gelcem arkadaşlar teğişiklik iyi olmuş kendinize iyi bakın arkadaşlar
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulen safak 79 Üzgünüm geçmiyor, sizde veriyorsunuz gazı sonuna kadar Üzgünüm eğlenin bakalım dönüşüm muhteşem olucak Dans herkese selam eder, muhabbetinizin daim olmasını temenni ederim. Çok gülüyorum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, yeniyeriniz hayırlı olsun. Fotoları dört gözle bekleyeceğiz. şimdiden iyi eğlenceler size. Bravo
ARRDA, sanada hayırlı tezkereler dilerim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tedbili mekanda ferahlık var derler.hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA, Ardam özledik seni yaw, neyse az kalmış 79 gün dediğin nedirki göz açıp kapayıncaya geçer. (Bekara avrat boşamak kolay gelirmiş.) Gülümsüyorum
Gelince sana özel bir gece organize edeceğim pastadan dansöz bile çıkacak söz. Dil çıkarıyorum

Bu arada, İhsan abi Hörmetler. Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARRDA, fazla bişey kalmamış. umarım askerliğin sorunsuzca biter tekrar aramıza dönersin Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftasonu süperdi ya hay allah tam gelecektik şimdide haftaiçine aldınız niyemi bu kadar dertleni,yorum 9a kadar çalışıyorumda Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal