Tarih: 29.10.2007 - 23:36 Mesaj konusu: Ankara MD / 28 Ekim 2007 / şehitlik+kortej+gezi FOTOLARI
Teröre lanet mitinglerine istinaden bizde Ankara MD olarak bi organizasyon yapmasak olmazdı zaten.
gelen ve katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Şehitlikte toplanmaya başladık.
motokuryeler de katılınca sayı bi anda bayağı bi arttı
şehitlikteyiz
saygı duruşu ardından kortej oluşturmak için motorların başına gidiyoruz
şehitlikten birkaç foto aldım
kortej ardından Ankamall de toplanıyoruz. sabah gelemeyenler de gelsin Kızılcahamam da köfte yiyecez, plan bu...
Orçun abi tarzını gözden geçir bence. çok yakıştı abi cruiser sana
Emrecim kadraja girmek için özel çaba sarfediyor
The Last Samurai
malesef yolun henüz başındayken Tolga abi ufak bi kaza atlattı.
çok şükür kendisinde ufak tefek yara bere dışında bişey yoktu.
tabi bizim moraller dipte
işte yaralı aslan, yıkılmadım ayaktayım havaları çok geçmiş olsun Tolga abi, çok ucuz atlattın
bu da yaralı ceylan. ufak bi karenaj işçiliği ile eskisinden iyi olur, kafanı takma Tolga abi
ne olur ne olmaz Kazan da hastaneye geldik. serçe parmağın en uç kısmmında en güzel yerinde çıt olmuş kemik.
bununla geçmiş olsun Tolga abi !
nihayet açlıktan kazınan midemizi teselli edecek yere geldik. KIZILCAHAMAM dayız
YORUMSUZ
köfte veriiiiiinnnn açıııızzz
kucağa da geldi en sonunda
bacadaki dumandan içerde para basıldığı anlaşılıyor
illa bi atraksiyonu olacak bu adamın
o parmağını kırarım bak terbiyesiz seni
Soğuksu piknik alanlarına kadar girdik. hava da kararmaya başladı ama cross cuları engellemez tabi bu.
tepede napıyorsunuz siz bakıyım
bak şunların yaptığına hemde ybr ile
dönüşte geçen haftadan hatırlayacağınız ESKİ EV de mola verdik. bi çay içip sohbete devam edelim.
ayakkabıya dikkat 76 numara
dumanaltı dedikleri bu olsa gerek. sizi kınıyorum arkadaşlar, sigara içip motora mı biniyorsunuz siz, puhh size
Bu tavla aşkının altında başka bişey mi var aceba
Tolga abi öle mahsun bakma. motor için üzülmeye değmez hepsi halledilir zaten ufak tefek....hasar yok bile
karar verdim aramızda para toplayıp hayrına bu oğlanın hormonlarını bi ölçtürelim, fazlalık varsa kesitirelim
yaralı ceylanı kamyonete yüklemeye çalışıyoz.
abi üzülme dedim yaaa
ha gayret
herkese kazasız belasız günler diliyorum
En son canerdemir79 tarafından 30.10.2007 - 09:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 30.10.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
eveeeet son zamanlarda yaptığım en güzel organizasyondu sadece bi köfte yemek için taaa kızılcahamama gitmemiz ayrıva güzeldi
böyle anlamlı bir günde şehitlik ziyareti için bizleri yanlız bırakmayan ankaralı meslektaşlarıma ve tabiki tüm amkara md ekibine teşekkür ediyorum
tolga abiyede burdan çok çok geçmiş olsun diyorum bunada şükür cana gelen mala gelsin zaten motordada o kadar büyük bi hasar yok
gelelim resimlereee
birincisi fatih kankam köftecinin önündeki resimde bana yaptığın hareker için seni kınıyorum bi daha olmasın
ayrıca o ybrlerin dağın başında ne işi var bi açıklama yapın bakıyım
taylancım senin hormonlara hakkaten bi bakmak lazım o yaptığın parmak hareketi için ayrıca kınıyorum ayıp ayıp millet bizim topiğe bakıp örnek alıyo bilmiyomusun yoksa.. ya herkez görürde birbirine yaparsa
kızılcahamamdaki köfteler süperdi ama köfteci için yorum yapmıcam
köy evi bi harikaydı zaten keşke öle bi evimiz olsa ya çalışmalara başlasam aynısından ne kadar sürede yaparımki
son olarak yeni tanıştığım arkadaşlarada burda tekrar memnun oldum diyorum özellikle caner arkadaşıma çok güler yüzlü ve samimi bi insan inşallah tekrar görüşürüz
neyse bu seferlik bu kadar yeter bugün biraz az yazdım idare edin bidahaki buluşmada görüşmek üzere...
tekrar teşekkür ediyorum ANGARA MD _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 30.10.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
canerdemir79, abi eline sağlık ne gündü beee bizim gamyon nasıldı yaw nasıl foto alınmamış hayret
bizim kuryeler yerinde duramayan at gibilerdi valla toparlamak biraz zor oldu ama dikkat ettinizmi gecen senelerden %40 olan korumalı ve kasklı binmek %90lara kadar çıktı
bide ybr ye dandik derler valla heryere gidiyo bişeyde olmuyo
tolga abi takma kafana halledecez motorda hiçbişey yok sadece makyajlanacak
gelen gelemeyen herkeze teşekkürler allah muhabbetimizi bozmasın
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
mewlut_06, gardaş valla şeytan dürttü mustafada sana dürttü ama ayıkmadın _________________ www.tekizmk.com
Angara MD şehir dışındayım yav o yuzden organizasyonlara katılamıyorum
bu arada geçmiş olsun,büyük bişey olmaması sevindirici,göze gelmişsiniz nazar değimiş _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
valla çok güzel bi gündü ufak kaza atlatsakda yinede güzeldi tolgacım burdan tekrar geçmiş olsun diyorum.hava ve yol çok güzeldi tabiki köftelerde öyle valla degdi gittimize.tertemiz dag havası bi başka tabi.gerçi benim çık mam biraz zor oldu olsun buna degdi.çok nizami bir sürüş oldu herkese burdan teşekkür ederim.ve tabiki şehitlik kortejine katılamadıgın içinde çok üzgünüm.emegi geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.ankara MD yine verdik çoşkuyu.
Tarih: 30.10.2007 - 01:17 Mesaj konusu:
Angara MD tebirkler elinize sağlık
kaza yapan abimizede büyük geçmiş olsun _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
bu arada kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
öncelikle bu güzel günlerin öncülüğünü yapan saat lerce bugüzel resimleri hazırlayıp bizlere sundukları için taylan ve caner arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 30.10.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
canerdemir79, vallahi helal olsun size. ne kadar güzel bir organizasyon olmuş. emeğinize sağlık. cadde_seytani06, beyaz araba işi ne oldu Anladın sen onu TayDen, aman kendine dikkat et. bunlara böyle resim verme Allah korusun seni yoldan çıkarır bunlar
Buarada Tolga çok geçmiş olsun. canını sıkmaya değmez. canına geleceğine malına gelsin. senden önemli değil.
ANKARA MD TEBRİKLER _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız