Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji FOTOLARI.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji FOTOLARI.

Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji FOTOLARI.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Ankara MD / 29 Ekim Pazartesi / Cumhuriyet Korteji FOTOLARI. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD olarak muhteşem bir Cumhuriyet Bayramını geride bıraktık.

Önce toplandık kortejimizi düzenledik ve Anıtkabirde Atamızın huzurunda saygı duruşunda bulunduk.

Ardından günün yorgunluğunu atlatmak için Eymire geçtik.

Bu anlamlı günde bizi yanlı bırakmayan herkeze teşekkürler.

Yolda bizi görenlerin verdikleri tepkiler ve aynı tempoyla bizlere eşlik etmeleride ayrı bir gurudu bizler için.

İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fotoları...

Yolların kapalı olmasına rağmen Ankamall de toplanmaya başladık.

Paraşüt Gösterileri

Volkan ve Kardeşi

Caner ve Ben

Mustafa ve Ünsal

İkişerli sıra olalım lütfen.

İşte yola çıktık.

Trafik polisleri tarafından kapanan yollarda Anıtkabire ulaşabilmek için kırk taklalar atıyoruz.

Atlıların Geçiş Töreni.

Ve Anıtkabir deyiz.

İşte Ankara MD

Acıkan midelerimizi doldurmak ve biraz dinlenmek için Eymirdeyiz.

En son TayDen tarafından 30.10.2007 - 14:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yorulduk ama değdi güzel bi hafta daha geride kaldı Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD ye yakışanı yapmışsanız Alkışlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumhurriyetimizn 84. yılında bizlerinde heleki böyle bir zamanda birlik bütün olarak hareket etmemiz çok güzel... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

anlıyacağınız ANKARA MD bu 3 günlük tatilde bomba gibi bir haftasonu geçiridi. Delirdim Delirdim Delirdim

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika bi gündü. kortej de mükemmeldi. yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

kazasız belasız atlattığımıza çok sevindim, zira yollar tam bi felaketti. heryer tıkanmıştı.

gelemeyenler de oldu baya bi arkadaşımız eksikti. katılabilen herkese eşekkürler ediyorum.

herkesin bayramı kutlu olsun Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
songoku
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumhuriyetimize sahip çıkmanın gururuyla çok güzel bi gün geçirdik.katılan herkese çok teşekkürler.
Başa dön
songoku Çevrimdışı songoku Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ercmnt84
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA SEV YA TERKET !!!
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimizi tebrik ediyorum...... Bravo bayramınız kutlu olsun.. Alkışlıyorum

İhsan bey kardeşim ; hörmetler...
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, süper güzel bir kortej olmuş. ellerinize ve emeğiniz sağlık.
en kısa zamanda aranızda olmak ümidi ile. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkış Alkışlıyorum Alkışlıyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.10.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper söylenecek söz bulamıyorum Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korteje katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum tabi katıtılmak isteyipte aranızda olamayan arkadşaların yazdıkalrındanda belli oluyor gönülleri bizlerleydi sizlerede teşekkür ediyorum
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem bi kortej olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
84 değil 200 yılda geçse bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez bu böyle biline

maalesef ben aranızda olamadım çok şey kaçırmışım

cumhuriyetimizin 84. yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 30.10.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum muhteşem bir cumhuriyet bayramıydıııı Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu vatan için Çoook seviyorum Çoook seviyorum atıyorrrr
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal